Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
The Elder Scrolls V Skyrim
Autor Wiadomość
zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2011-11-15, 07:07   The Elder Scrolls V Skyrim

Nie b?d? si? na razie rozp?ywa? w zachwytach nad kolejn? cz??ci? TES - z tej przyczyny ,?e dopiero dzisiaj b?dzie mi dane j? kupi? (tak to by? ból czeka? tyle dni od premiery ;p ). Na pewno jak ju? troch? pogram to pozachwycam si? na forum troch? wi?cej. Musz? jednak zamie?ci? tu pewien link przys?any mi od znajomego :
Jak kra?? w Skyrimie
Jak to kto? skomentowa? ju? - sam Szary Lis by?by dumny z pomys?owo?ci tego adepta sztuki z?odziejskiej :) . Mnie ten filmik rozwali? po prostu . Pewnie zostanie toto spatchowane wkrótce - ale je?li kto? lubi takie metody zarabiania - niech korzysta póki mo?e :) .

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2011-11-15, 19:49   
   Baretki: tartar zalozyciel

Hahahaha dobre. Ja ju? jestem po 15 godzinach gry i mog? tylko powiedzie?, ?e Skyrim jest ZAJEBISTY.

Sam soundtrack mia?dzy (kojarzy si? z Conanem Barbarian, ale nie tylko) nie chc? na razie opisywa? gry, ale jestem ju? Dragonborn, czyli ubi?em ju? pierwszego smoka i zyska?em jego moc - Poowwwaaa. Na dodatek jestem wilko?akiem = miodzio, po tym jak wst?pi?em do Companion. Gra jest boska i jestem w trakcie rozp?tania wojny pomiedzy Jarnami - to tacy magnaci w Skyrimie. Demon's souls dla mnie nie istnieje, a liczy si? tylko SKYRIM

Ps. Smutna wiadomo?? dla posiadaczy PS3. Nadchodz? ju? 2 dodatki to tego epokowego rpg-a. Niestety dla posiadaczy czarnulek odb?dzie si? to z 30-niowym opó?nieniem. X and PC dostaj? pr?dzej.

Klub: battleground-castigatores

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2011-11-16, 01:17   
   Baretki: zalozyciel

Ojejku jejku chyba sobie w?osy z g?owy zaczn? rwa? przez t? wiadomo?? o opó?nieniu. Po kiego grzyba kupowa?e? na PS3 ta gr? :rotfl: :hahaha:

Klub: battleground

Juleks 
Cesarz

Armia WH40k:
raven terryn krieg

Armia WFB:
Imperium

Wysłany: 2011-11-16, 06:42   
   Baretki: owsiak

Drzewiec napisał/a:
Demon's souls dla mnie nie istnieje.

:hahaha: Demon's Souls przesta?o istnie? wraz z premier? DARK SOULS

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2011-11-16, 17:24   

Juleks napisał/a:
Drzewiec napisał/a:
Demon's souls dla mnie nie istnieje.

:hahaha: Demon's Souls przesta?o istnie? wraz z premier? DARK SOULS

Mnie jako? nie jara strzelanie "milion" razy do stwora, aby go ubi?.

Do??czy?em do Stormcloak i uczestnicze w wyzwoleniu Skyrimu :)

Juleks 
Cesarz

Armia WH40k:
raven terryn krieg

Armia WFB:
Imperium

Wysłany: 2011-11-16, 21:22   
   Baretki: owsiak

Bo to trzeba mie? na niego chwyt :devil1:

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2011-11-20, 06:50   

Siedz? w pracy , wi?c mam chwil? na pisanie :) (jak jestem w domu to siedz? w SKyrimie wi?c ci??ko znale?? czas ;p...no mo?e troch? przesadzam :) ) .Od pocz?tku staram si? stworzy? posta? w?adaj?c? magi? z du?? jednak znajomo??i? z?odziejskich umiej?tno?ci. Na razie jednak g?ównie nastawi?em si? na magi?. Poziom 23 (na bodaj?e 50 dost?pnych o ile dobrze doczyta?em gdzie? w necie) i jestem ju? Arcymagiem w Akademii. Questy , które mnie doprowadzi?y do tego tytu?u naprawd? pi?knie rozbudowane i wymagaj?ce (walka z jakim? liczowatym posiadaczem Laski Magnusa na razie najtrudniejsza jak? mia?em). Par? s?ów o magii : wida? , ?e twórcy gry pozmieniali tu troch? od czasu Obliviona . Brak mi troch? zakl?cia kameleon (maj?c zakl?ty tym czarem ubiór w Oblivionie zostawa?em praktycznie ca?y czas w stealth ;p....fakt troch? tto by?o przegi?te - wi?c rozumiem decyzj? o usuni?ciu). Nie ma te? ju? czarów otwieraj?cych zamki - wi?c chc?c nie chc?c trzeba inwestowa? w wytrychy. Nie ma te? czarów wp?ywaj?cych na poruszanie si? po ?wiecie. O ile jeszcze w Morrowindzie mog?em lata? dzi?ki czarom, w Oblivionie ju? to nie by?o mo?liwe - ale dzi?ki tworzeniu w?asnych czarów mog??m sobie stworzy? czar , który pozwala? mi skaka? dosy? wysoko zwi?kszaj?c mi bonus do akrobacji czy atletyki (które to swoj? drog? nie istniej? ju? jako skille obecnej grze). W Skyrimie niestety nie mo?na tworzy? w?asnych czarów. Nastawi?em si? na magi? zniszczenia, ale chyba nawet szybciej rozwija mi si? magia przywrócenia - jest po prostu niezast?piona w trakcie walk - tym bardziej, ?e - nowo?? mo?emy mie? ustawiony jeden czar na lewej r?ce a inny na prawej. Je?li natomiast rzucamy obur?cz ten sam czar to o ile wykupili?my odpowiedni perk (tak w Skyrimie awansuj?c dostajemy co poziom 1 perk do wykupienia) to si?a tego czaru zostaje spot?gowana. Mo?emy wi?c leczy? si? lew? r?k? , praw? rzucaj?c b?yskawice, b?d? rzuca? pot??niejsz? b?yskawic? obur?cz albo te? leczy? si? i macha? toporem itd itp. Nowo?ci? w Skyrimie s? te? smocze krzyki - czyli pewien rodzaj magii , któr? poznajemy znajduj?c smocze s?owa rozrzucone po jakich? jaskiniach czy ruinach. Potem jeszcze aby móc dane s?owo u?ywa? nale?y aktywowa? je zu?ywaj?c jak?? poch?oni?t? smocz? dusz? (po ka?dej walce , w której ubijamy smoka poch?aniamy jak??). Do niedawna za bardzo nie bawi?em si? w u?ywanie tych s?ów - te które mia?em wyuczone by?y dosy? ?rednie- jakie? rozbrajanie, uspokajanie zwierz?t itp...ale ostatnio nauczy?em si? spowalniania czasu - toto jest naprawd? przydatne :) . Dobra na razie starczy...trzeba co? popracowa? ;) .

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2011-11-20, 15:24   

S?owo slow time si? nauczy?em. Ubi?em kilka smoków za absorbowa?em soul's dragon i nadal nie mog? u?ywa? tego :(

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2011-11-20, 16:57   

Ale aktywacji tego s?owa dokona?es ? Wchodz?c w t? zak?adk? krzyków (magia potem krzyki) klikasz na dany krzyk i o ile masz jak?? smocz? dusz? na stanie odblokowujesz (na PC-cie klikaj?c R).

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2011-11-21, 14:00   

zaran napisał/a:
Ale aktywacji tego s?owa dokona?es ? Wchodz?c w t? zak?adk? krzyków (magia potem krzyki) klikasz na dany krzyk i o ile masz jak?? smocz? dusz? na stanie odblokowujesz (na PC-cie klikaj?c R).

Tak. ?le si? wyrazi?em. Chodzi mi o ulepszenie danego s?owa. Pierwsze s?owo jest bardzo pot??ne Tomek. Bo ?wiczysz je u Greatbers (czy jakos tak, nie pami?tam dok?adnie ich nazwy) na ?wi?tej górze. Panów g?osu, którzy potrafi? zabi? Ci? jednym pi?ni?ciem wydobytym z ust. Jak udoskonali? slow time, bo jak wiesz s? 3 tryby mocy danego s?owa.

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2011-11-21, 23:08   

Ja akurat mojego si? nie nauczy?em u Siwobrodych (tak si? bodaj?e nazywaj? w polskiej wersji). O ile pami?tam dorwa?em w jakich? podziemiach robi?c quest gildii magów z Okiem Magnusa. Siwobrodych na razie odk?adam na pó?niej - nie chc? na razie rozwija? zada? g?ównego w?tku gry, ?eby si? nie okaza?o ,?e pó?niej co? si? zmieni nieodwracalnie albo jaka? czasówka si? zacznie ;p. A nie chce mi si? ?adnych spoilerów czyta? ,?eby si? przekona? czy co? takiego wyst?puje. Na razie wszystko co mo?liwe poboczne :)

Darth Krizz 
Baron

Wysłany: 2011-11-23, 21:20   

Znalaz?em ciekaw? maszynk? do nabijania skilla restoration Klik po prostu za(pipi)ste po??czenie LEGO i ger video :mag:
No i jeszcze filmik z serii dzikie bugi Bethesty WTF? :hahaha:

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2011-11-23, 22:02   

W Fallout 3 te? tego troch? by?o a i w Fallout NV te? si? zdarza, lecz rzadziej. Najgorszym Bugiem by? frozen gry w F3 zw?aszcza pod jej koniec i pomaga?o na to tylko resetowanie konsoli. Miejmy nadziej?, ?e z ka?dym produktem poprawiali silnik i nie ma tego w SKYRIM.

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2011-11-23, 22:04   

Ten ko? jest na jakich? ?rodkach :rotfl:

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2011-11-24, 13:45   

Dobre, ale ja akurat tego nie zauwa?y?em. B?d? musia? odpali? gr? od nowa.

Odpowiedz do tematu