|
Diablo 3 |
| Autor |
Wiadomość |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2014-03-15, 13:29
|
|
|
| Ogólnie te? bardzo jestem zadowolony z poprawek. Legendarne przedmioty lec? du?o cz??ciej i s? lepsze ni? ich poprzednie wersje. Troch? boli,?e zrezygnowano z + %magic find na przedmiotach - nie znajdziemy tego na nowych (chyba ?e osta?o si? to na jakich? legendarnych czy setowych ...nie jestem pewien). Poza tym samo magic find podobno zosta?o os?abione. Gdzie? na jakim? forum blizzarda czyta?em t?umaczenie jakiego? pracownika blizzarda ,?e gracze powinni si? skupi? na szybszym zabijaniu stworów - w ten sposób szybciej b?d? mieli szanse na legendary. Niby racja ale mi po patchu dps za bardzo si? nie podniós?. Jak by?o 126k dps tak jest dalej. Przedmioty s? teraz lepsze bo mog? mie? bardzo wysokie warto?ci +int,+ vit itd. Ale z drugiej strony wcze?niej mo?na by?o znale?? np wanda który mia? swój jaki? podstawowy atak dopakowany +50%dmg... teraz widz? ,?e ten zakres jest 5-8%. Kiedy? lecia?y bronie z dmg powy?ej 1000 ca?y czas , teraz ci?gle w granicach 800. Mo?e w ko?cu spadnie jaki? legendarny , którym zast?pi? star? bro? ale na razie szcz??cia nie mia?em. Jakby nie by?o jeszcze tylko jakie? 2 tygodnie i b?dzie po problemie;p .Reaper of souls zmieni mi ca?e inwentory....wi?c chyba jako? wytrzymam:) |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2014-04-26, 22:38
Baretki:  |
|
|
Niedawno kupi?em oczywi?cie nie na Pieca tylko na PS3. Musz? stwierdzi? ?e nawet mi?o mi si? gra
No i bardzo du?y plus ?e jest w naszym j?zyku a u?yczone g?osy naprawd? ?wietnie pasuj? do postaci. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2014-04-26, 22:43
Baretki:  |
|
|
Z j?zykiem polskim wytrzyma?em tam chyba do pojawienia si? Caina, potem szcz??liwie prze??czy?em na angielski
BTW, masz szcz??cie, bo Diablo zapewne ju? spaczowane, wi?c dwa razy lepsze ni? kiedy? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
|