|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
|
Czarowny Lud |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2007-07-10, 14:14
Baretki:  |
|
|
-No popatrz! Odwa?ny si? znalaz?.
Pier?cie? nale?y do mnie i nie zamierzam go nikomu oddawa?.
O ma?o co nie stracili?my ?ycia szukaj?c tych bachorów.
A i Ty przekl?ty tchórzu zawdzi?czasz mi ?ycie!
Dobrze ci radze, nie stawaj mi na drodze!
Bo nie wiesz na co mnie sta?! Na Hammedrega! |
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-07-10, 21:04
|
|
|
| Ingmar ma racj? - jak ?miesz ??da? tego pier?cienia - po tym co dokonali?my , uwa?am ?eto i tak skromna zap?ata. Chyba ?e chcesz to ci go oddamy - ale razem z tymi strza?ami , które si? w nas wbija?y. Je?li to prze?yjesz - pier?cie? b?dzie twój. Gdzie jest twój wstyd cz?owieku - gdyby nie twoje tchórzostwo pewnie ju? mogliby?my dokona? wymiany tego elfa na dzieciaki. Odejd? wi?c póki jeszcze zosta?y w nas jakie? resztki cierpliwo?ci . |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-07-10, 21:40
|
|
Strzygo? odwróci? si? na pi?cie i uciek?. Zostali sam na sam z puszcz?.
KONIEC
Mo?ecie komentowa?
Liczymy:
| Carnis napisał/a: | | Stawiam na to , ?e to elfy jednak. Nazywanie tego ludu "czarownym" sugeruje umiej?tno?ci magiczne. | S?usznie
+1 (1)
| Ingmar napisał/a: | - Vandejczycy! Dumni, bezwzgl?dni, ca?y ?wiat ich, a reszta ?ajno!
Uwa?aj na mnie Vandejczyku, bo nigdy nie wrócisz do swojej ojczyzny!
Uwa?aj, na mnie! Na potwora, na odmie?ca, nieludzia,
na tekiego, którego mo?na upodli?, zar?n?? na ?mier? na rynku, ku uciesze pospólstwa!
Za nic, za samo istnienie.
Ud?awcie si? Vandejczycy t? wasz? pych?!
Argh! | Prawie si? wzruszy?em
+0,5 (0,5)
| Ingmar napisał/a: | | Ale teraz wiemy, ?e musz? je??, a skoro musz? je??, to mo?na ich zabi?! |
No s?usznie
+1 (1)
| Ingmar napisał/a: | | Te wszystkie dziwad?a napewno uwielbiaj? jak si? pali ogie? w ich lesie, id? do tego drzewa i spytaj si? czy by ci pare ga??zi na ognisko nie odda?. | :lol:
+0,5 (1,5)
| Carnis napisał/a: | | Czy wy Angole zaesze tak podczas sr... dodajecie sobie odwagi ? Hmm...wida? to jeden z waszych obyczajów , o którym nie s?ysza?em wcze?niej. Interesuj?cy musz? przyzna?. No dalej - sk?adaj tym krzakom t? "nale?na danin?" w ko?cu i ruszajmy dalej. |
+0,5 (1,5)
| Carnis napisał/a: | | te? mo?e ostrze?enia - je?li przekroczymy miejsce gdzie jest ta w?ocznia to mamy przer?bane wed?ug niego ? | Owszem.
+0,5 (2)
Nikogo nie zabili?cie (to chyba pierwsza taka przygoda ).
Wi?c:
Carnis:
1 PP, 8 PU, 7 punktów do statystyk
Ingmar:
6 PU, 5 punktów do statystyk
Mo?na deklarowa?. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-07-10, 23:21
|
|
|
Z bólem musz? przyzna? ,?e nie zgadzam si? z ocen? . Ma?a pomy?ka Watch - Ingmar ubi? tego du?ego Kociaka - i za to nale?y mu si? jaka? nagroda - doda?bym mu 1 punkt - a to oznacza - ?e to on powinien mie? przewag? w punktach. Proponuj? wi?c dla niego te 1PP , 8PU 7 statystyk a dla mnie 6PU, 5 statystyk. Chyba ?e chcesz nas nagrodzi? równo - wtedy nie b?d? protestowa? ju? tak bardzo . |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-07-10, 23:38
|
|
Fakt, zapomnia?em o kocie Wi?c zamie?cie si? bonusami. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-07-11, 02:59
|
|
|
| Ok czyli po dodaniu PU do tych co mia?em wcze?niej (bo aktualizacji nie by?o zdaje si? skoro nadal w karcie mojej postaci 0 statystyk np) mam ich 20 - wi?c wydaje oczywi?cie na tego "niezb?dnego" si?acza 19. Zostaje 1. Punkty statystyk 5 na WW czyli mam 40. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2007-07-11, 14:16
|
|
W?a?nie, si?acz i geniusz
A ja swoje 8PU i 4 które by?y ju? w karcie(aktualne chyba s??) przeznaczam na Uniki, a 2 punkty statystyk daje do WW a reszte w zr?czno??.
Carnis. Skoro wzi??e? elfi ?uk, to dej mi ten stary, bo czuje, ?e dzi?ki temu amuletowi b?de rzeza?.
A przygoda by?a jedn? z najlepszych w jakich gra?em. Mam nadzieje, ze nast?pne przygody b?da równie weso?e
| Watcher napisał/a: | Carnis napisa?/a:
Czy wy Angole zaesze tak podczas sr... dodajecie sobie odwagi ? Hmm...wida? to jeden z waszych obyczajów , o którym nie s?ysza?em wcze?niej. Interesuj?cy musz? przyzna?. No dalej - sk?adaj tym krzakom t? "nale?na danin?" w ko?cu i ruszajmy dalej. |
Za ten tekst po prostu szacun Zaraz |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-07-11, 17:11
|
|
| Zmiany naniesione. Geniusze si? nie obudzi?y. |

|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-07-11, 20:06
|
|
|
| Ok mój stary ?uk w?druje do Ingmara. |