|
Mount&Blade |
| Autor |
Wiadomość |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-12-24, 14:02
|
|
|
Nie tyle Open Source, co w?a?nie przyjmowanie modów za "oficjalne". Spojrze? tylko na darmowego Open Office'a, czy Wikipedie, to wszystko tworz? g?ównie u?ytkownicy.
O tym, ?e ma??e?stwo z Turcji wymy?li?o i stworzy?o M&B czyta?em. Respekt dla nich, tyle kodu samemu pisa?, cho?by tylko w pocz?tkowej fazie powstawania gry :]
Z kuszy ?atwo? Wed?ug mnie bez pakowania w Power Draw itp. nie ma szans na Head Shoty "od tak" |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-12-24, 15:19
Baretki:  |
|
|
eh Watch mi j? prezentowa? jednak?e ta gra mnie nie wkr?ci?a. Ja wol? zosta? w postnuklernym ?wiecie Fallout 3, Dead Space, Resistance 2, Gears of War 2 czy te? Left 4 Dead (niesamowita zabawa z kumplem dzier?acy pad lub przerz online) po prostu preferuj? konsole
BTW: Zapa? podoba mi si? twój avatar
BTW 2: sko?czy?em Mortal Kombat vs. DC Universe
BTW 3: soory za offa |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-12-24, 18:07
|
|
|
Wiesz Drzewiec, jeden pogra w M&B bo nie ma nic innego (to ja), drugi dlatego, ?e lubi takie klimaty, a gra sama w sobie z?a nie jest.
Po prostu nie wszyscy maj? PS3, X360 i setk? gier . . . a szkoda |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-12-24, 18:16
|
|
| Powiem tak: poza GTA IV ?adna gra, w któr? gra?em na XBoksie nie przebija w mojej ocenie M&B. Grywalno?? w sekwencjach bitewnych i poczucie bycia cz??ci? ?yj?cego, feudalnego ?wiata: bezcenne. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-12-30, 16:13
|
|
Zdoby?em ju? trzy zamki, a ten fujara król Harlaus wszystkie przydzieli? jakim? lordom-ofermom Ja musz? si? zadowoli? n?dzn? wiosk? Szkoda, ?e samemu nie mo?na tu zosta? królem, uwaga do nast?pnej cz??ci |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-12-30, 16:52
|
|
|
| Przy odpowiedniej liczbie punktów s?awy i przy dobrych kontaktach ze swoim marsza?kiem dostajemy zamek, ja ostatnimi czasy podbi?em zameczek i zosta? mi przydzielony. Co prawda dwa poprzednie posz?y te? do kogo? innego. |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2008-12-31, 11:43
|
|
Yhm. U mnie ja przydzielam zamki. Mam dwie stolice, a reszcie poprzydziela?em zamki i wioski. Mam pod sob? kilku Lordów |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2008-12-31, 12:55
|
|
|
zeby zostac krolem trzeba zrobic tak: albo podbic zamek i si? spyta? czy m?na go sobie wzi?? i jak przyjdzie odpowiedz ze nie to si? z ni? nie zgodzic- tam si? dalej wybiera opcje- dzia?a, albo sta? si? wasalem króla, podbic zamek, zrezygnowa? z bycia wasalem (te? u króla)- teraz jestesmy bezpartyjni i podbic jakis inny zamek (najczesciej wroga), to wi?ze si? z niez?? rzezia, bo si? cho?ota zjezdza z ca?ej mapy, ale da sie to zrobic- otrzymujesz ze zamek jest niczyj, wiec twój |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-12-31, 13:39
|
|
Dosta?em wreszcie zamek, w tej chwili zajmuj? si? do?ynaniem Nordów, swadyjscy rycerze to niesamowita si?a |

|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-01-01, 15:57
|
|
|
| Wczoraj na mój jedyny zamek najecha?o co? ko?o 800 Vaegirów ... Wybi?em pi?ciuset i odpu?ci?em sobie, szkoda wojska. Podbi?em inny zamek i ju? dobija?em Nordów, kiedy pokój zosta? podpisany. Wredne jest to, ?e jacy? s?abi lordowie zostaj? marsza?kami, a ja podbijam, m?óc? przeciwników i nic ... ale trzeba gra? dalej. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-01-12, 09:56
|
|
| Nienawidz? walczy? z Khergitami, zawrót g?owy gwarantowany. |

|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-01-13, 11:40
|
|
|
| Zainstalowa?em sobie demko wczoraj, zaraz je przechodz?c zreszt? - niesamowicie wci?gaj?ca gierka! |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-01-13, 21:41
|