|
Rozrywkowa Chodzie? |
| Autor |
Wiadomość |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-06-13, 06:40
|
|
|
Nie wiem , czy tak tu mog? . Mog? ? Mog?? Mog??
Mo?e lepiej by za?o?y? nowy temat - k?cik zwierze?.
Ale Strzelba zasugerowa? , wi?c sobie popisz?...o nim
A w?a?ciwie zacytuj? , bo to s?owa mojego bardzo dobrego znajomego. I to na nim zawsze testuj? jakie? muzyczne nowo?ci i takie tam. Jak mu si? nie spodoba to mi te?.
Zeskanowa? si? tego nie da ,bo bazgroli , chyba bardziej ni? ja.
Dobra , zaczynam :"...Jak na trio - bardzo ciekawie . Wida? dobr? szko?? gitarzysty i perkusisty , poza tym maj? oni to , o co chodzi w tym ca?ym ?wiatku muzycznym i co w?a?ciwie odró?nia muzyków od przedsi?biorców i dzieci muzyki: Kaer Morhen nie tylko graj? dobrze , ale i w ich muzyce s?ycha? , ?e robi? to z pasj? , kochaja to , co robi?. To nie jest (chyba) ?ród?o utrzymania , ale ogromny kr?cio? emocjonalny...
Je?eli tylko nie wypal? si? po pierwszym lepszym sukcesie i nie podporzadkuj? si? ?ar?ocznemu rynkowi muzycznemu - maj? si? z czego cieszy?.
... Strzelba wie , do czego s?u?? palce , gryf i kostka..."
Koniec cytatu. Dalej by?a dorysowana du?a u?miechnieta g?ba. Znaczy si?- podoba?o mu
Tylko , ?eby Ci palma nie odbi?a... |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-06-15, 21:56
|
|
|
| nie ma strachu z ? palm?, bo co prawda nie zaprzecz?, ?e lubi? s?ucha? takich komplementów, ale w nie nie wierz?. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-06-16, 09:17
|
|
|
Niedowiarek...
Mam Ci zeskanowa? ? Powiesisz sobie nad ?ó?kiem...
Tak na serio , to raczej spotykam si? z przychylnymi opiniami na Wasz temat.
Zw?aszcza ludzie w dziwny sposób reaguj? na wokal. Dawid ma g?os podobny do kogo? , tylko nikt nie wie , gdzie go przyklei?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-06-16, 10:55
Baretki:  |
|
|
| balbon napisał/a: | | Dawid ma g?os podobny do kogo? , tylko nikt nie wie , gdzie go przyklei? |
OZZY. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-06-16, 13:24
|
|
|
Troszk? masz racji , tylko , ?e Dawid raz ?piewa tak w jednym kawa?ku , a w drugim ju? inaczej.
W ka?dym razie Kaer Morhen bardzo mi przypomina lata osiemdziesi?te / wczesne dziewi??dziesi?te. Tam nale?y szuka? podobie?stw. |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-10-07, 11:43
|
|
|
| Wczoraj by?em na fajnym koncercie. No mo?e na skrawku fajnego koncertu. W CHDK widzia?em Blackmoon i The Roadside, gratuluje odwagi wokali?cie, pewnie by? to jego pierwszy wyst?p przed publiczno?ci?. Jestem ciekaw ile ma lat. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2006-10-07, 13:13
|
|
|
| strzelba napisał/a: | | Jestem ciekaw ile ma lat. |
Ma 13 lat i faktycznie jest DOBRY :] |
_________________ "Nie jeste?my Szwedami, Rosjanami nie b?dziemy nigdy, b?d?my wi?c Finami!" |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2006-10-07, 20:23
|
|
|
| strzelba napisał/a: | | Wczoraj by?em na fajnym koncercie. |
Bylim, bylim
kole? faktycznie ma ciekawy g?os a jak go zobaczy?em przechadzajacego sie miedzy ludzmi to mysla?em ze ktos nie mia? z kim brata zostawi?:p |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
| Ostatnio zmieniony przez szeregowiec ryan 2006-10-08, 17:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-10-08, 14:38
|
|
|
| Tam te? by? jego brat ( starszy) i te? wyst?powa?, wiec w sumie by?e? blisko :d |
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-10-15, 00:10
|
|
|
dzieki moim zdaniem w swoim g?osie ma co? takiego co przyci?ga, jak my to mówimy to jest taki diamencik do oszlifowania...ma on 13 lat i ?piewa dopiero ok 3 tygodni, jak bedzie si? tym zajmowa? przez ca?y czas to mo?e by? co? z tego co? wi?kszego. Dzi? zrobili?my z nim 2 kawa?ki naszej twórczo?ci jedn? ballade i jeden hard rockowy kawa?ek. W baladzie sobie radzi zajebi?cie, ale jednak do mocniejszych rifów musi troche jeszcze po?wiczy?. Zauwa?y?em ?e jest on troche jeszcze ni?mia?y wokaluj?c, nieczuje si? pewnie jeszcze. A co do prób to udziela si? czynnie ,ale (chyba to rodzinne) odrazu ci?gnie go do beczek ...tutaj pozdrowienia dla Daronia (jego brata...Basisty Blackmoon) |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-10-15, 01:58
Baretki:  |
|
|
13 lat... mutacj? ma ju? za sob?? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
|
|
|
 |
Propi
Baron

|
Wysłany: 2006-10-18, 10:02
|
|
|
Kto? nie ma ochoty za?o?y? nowego sk?adu? Mia?bym ch?tnego basist? z wolnymi sobotami |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
|
|
|
 |
Propi
Baron

|
Wysłany: 2006-10-19, 18:31
|
|
|
Covery Fallouta
Nic konkretnego nie chodzi mi po g?owie. Wszystko, co jako? sk?adnie brzmi. A im bli?ej b?dzie temu do rocka czy jakiej? l?ejszej formy metalu (bez deathów i blacków), tym lepiej.
Generalnie parcia nie ma... ale mam wolne weekendy i gitar? |
|
|
|
 |
|
|