|
Rozrywkowa Chodzie? |
| Autor |
Wiadomość |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-10-21, 13:37
|
|
|
| ja i wróbel by?my byli ch?tni damy Ci jeszcze zna? |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2007-04-21, 20:07
|
|
|
1.05.07
KONCERT ZESPO?U BOYS
Ceny biletów- 15 z? przedsprzeda?, 20 z? w dniu koncertu
Ja b?d? i tak- o tak b?d? jecha? |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2007-06-26, 02:35
|
|
|
W po?owie lipca planujemy zorganizowa? koncert "na ?yda" . Trza odkurzy? troch? to miejsce, które zaiste stworzone jest do koncertów, bo od ok 3 lat nic ciekawszego tam sie nie dzia?o.
Je?eli wszystko wszystko wypali zgodnie z planem to zagraj? na pewno EnemA i Dying Reason. Oczywi?cie to nie wszystkie "atrakcje" (?ci?gniemy równie? kilka kapel z okolic).
Wjazd za free (jak to na ?yda ).
Konkretniejsze info wkrótce... |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2007-06-26, 15:06
Baretki:  |
|
|
ooo to na pewno zawitam. Nie ma to jak u ?yda. Czekam na dalsze informacje |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2007-07-06, 20:01
|
|
|
| Dzi? tj.Pi?tek 06 07 07 w clubie Cafe Rose 3 edycja House Party.Zapraszam wszystkich. |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2007-07-29, 00:22
|
|
|
Zupe?nie przez przypadek, w ostatni pi?tek mieli?my w Chodzie?y muzyczne wydarzenie roku. Firma V Power, autoryzowany importer cz??ci do harleyów, zafundowa?a uczestnikom zlotu tych maszyn (który odby? si? u ?yda) wyst?p kalifornijskiej grupy MoFo Party Band. Nie wiem jak do nas trafili - w kalendarzu maj? zapisany koncert w Cz?uchowie na Boogie Woogie Festiwal, w ka?dym razie pokazali klas?.
Takiej energii dawno tu nie by?o. Kondycja fizyczna triathlonistów. Weszli na scen? chyba ju? po pó?nocy, po polsku tylko dzie? dobry i dzi?kuj?, a jednak ludzie zaraz si? zlecieli jak urzeczeni.
http://www.mofopartyband.com/calendar%202007.htm |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2007-08-26, 09:42
|
|
|
W ?rod? zapraszamy do Chdk na koncercik : Squash Bowels (czo?owa polska kapela grindcore'owa), Enema (idiotyczny chodzieski wyziew odbytniczy) i Schizma (kultowa ju? w pewnych kr?gach hardcore'owa maszyna do zabijania )
Wszystko zacznie si? prawdopodobnie oko?o 20 :00 |
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2007-08-26, 13:07
|
|
|
wczoraj juz o tym mowilismy, ale napisze tu ;P
chetnie zobacze raz kolejny Schizmoli, dobrze, ze graja u nas.
ale... promocja i termin to juz jest porazka... nie wiem dlaczego impreza jest robiona tylko po to, aby odhaczyc czesc planu, aby tylko byla.
sroda byla dlatego, bo mialo grac to nieszczesne TSA, ale skoro nie gra... to dlaczego termin zostal? dzis, 3 dni przed koncertem, praktycznie nikt o nim nie wie. Jaka promocje chdk jest w stanie zrobic przez 72 godziny?
obawiam sie, ze frekwencja bedzie kiepska, oprocz mor?winów, ktorzy jezdza z/za schizma i grupki faszyncorekidsow z pily i zlotowa nie spodziewam sie tlumow...
a badz co badz, schizma na tlumy zasluguje
jestem tez ciekaw ceny wlotu, bo skoro raczej nikt nie spodziewa sie dobrej frekwencji, to trzeba bedzie na bilecie pewnie podbic
no i podsumowujac - spoko, ze Schizma nawiedzi chdk, ale powinno byc to zorganizowane, bo to co jest teraz, organizacja nazwac nie moge
i koniec malkontenckiego biadolenia |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2007-08-26, 14:54
|
|
|
CO TO JEST?? |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2007-08-26, 15:02
|
|
|
Zgadza si? organizacja jest "do dupy" sam dowiedzia?em sie o tym nieca?y tydzie? temu, a jedyny cz?owiek mog?cy zaj?? sie organizacja do wczoraj siedzia? na Mazurach
Termin te? za bardzo nie mo?e by? zmieniony bo Bowelsi s? teraz w trasie i ci??ko by by?o teraz przestawia? terminy. Niestety pad?o na ?rod?, a jak wiadomo ?rodek tygodnia to nie najlepszy czas na tego typu imprezy.
Na moje oko za wjazd nie powinni policzy? wi?cej jak dych?... ale Chdk jest zdolny do wszystkiego |
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2007-08-26, 15:19
|
|
|
| gotard napisał/a: |
CO TO JEST?? |
fashion + core + kids
alez Ty ciemny |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-08-26, 21:13
|
|
|
| Czy dobrze kojarz?, ?e Schizma gra?a na tegorocznym Woodstocku, czy co? mi si? pomyli?o? |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2007-08-26, 21:23
|
|
|
| dobrze kojarzysz. ja w tym czasie jad?am obiadek n_n |
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2007-08-26, 22:07
|
|
|
| Pablo napisał/a: | | Czy dobrze kojarz?, ?e Schizma gra?a na tegorocznym Woodstocku, czy co? mi si? pomyli?o? |
buehehehe, tak myslalem, ze uslyszec o podziemiu mozna tylko dzieki tak medialnym wydarzeniom
tak, grala, chociaz na moje oko, nie pasowali tam ni w zab. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |