Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Rozrywkowa Chodzie?
Autor Wiadomość
mychafront 
Książę

Wysłany: 2006-10-21, 13:37   

ja i wróbel by?my byli ch?tni damy Ci jeszcze zna?

RNR 
Książę

Wysłany: 2007-04-21, 20:07   

1.05.07

KONCERT ZESPO?U BOYS

Ceny biletów- 15 z? przedsprzeda?, 20 z? w dniu koncertu

Ja b?d? i tak- o tak b?d? jecha? :D

EdgeCrusher 
Książę

Wysłany: 2007-06-26, 02:35   

W po?owie lipca planujemy zorganizowa? koncert "na ?yda" . Trza odkurzy? troch? to miejsce, które zaiste stworzone jest do koncertów, bo od ok 3 lat nic ciekawszego tam sie nie dzia?o.
Je?eli wszystko wszystko wypali zgodnie z planem to zagraj? na pewno EnemA i Dying Reason. Oczywi?cie to nie wszystkie "atrakcje" (?ci?gniemy równie? kilka kapel z okolic).
Wjazd za free (jak to na ?yda :-P ).

Konkretniejsze info wkrótce...

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2007-06-26, 15:06   
   Baretki: tartar zalozyciel

ooo to na pewno zawitam. Nie ma to jak u ?yda. Czekam na dalsze informacje :D :D

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2007-07-06, 20:01   

Dzi? tj.Pi?tek 06 07 07 w clubie Cafe Rose 3 edycja House Party.Zapraszam wszystkich.

strzelba 
Arcyksiążę

Wysłany: 2007-07-29, 00:22   

Zupe?nie przez przypadek, w ostatni pi?tek mieli?my w Chodzie?y muzyczne wydarzenie roku. Firma V Power, autoryzowany importer cz??ci do harleyów, zafundowa?a uczestnikom zlotu tych maszyn (który odby? si? u ?yda) wyst?p kalifornijskiej grupy MoFo Party Band. Nie wiem jak do nas trafili - w kalendarzu maj? zapisany koncert w Cz?uchowie na Boogie Woogie Festiwal, w ka?dym razie pokazali klas?.

Takiej energii dawno tu nie by?o. Kondycja fizyczna triathlonistów. Weszli na scen? chyba ju? po pó?nocy, po polsku tylko dzie? dobry i dzi?kuj?, a jednak ludzie zaraz si? zlecieli jak urzeczeni.

http://www.mofopartyband.com/calendar%202007.htm

EdgeCrusher 
Książę

Wysłany: 2007-08-26, 09:42   

W ?rod? zapraszamy do Chdk na koncercik : Squash Bowels (czo?owa polska kapela grindcore'owa), Enema (idiotyczny chodzieski wyziew odbytniczy) i Schizma (kultowa ju? w pewnych kr?gach hardcore'owa maszyna do zabijania ) :twisted:
Wszystko zacznie si? prawdopodobnie oko?o 20 :00

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2007-08-26, 13:07   

wczoraj juz o tym mowilismy, ale napisze tu ;P
chetnie zobacze raz kolejny Schizmoli, dobrze, ze graja u nas.
ale... promocja i termin to juz jest porazka... nie wiem dlaczego impreza jest robiona tylko po to, aby odhaczyc czesc planu, aby tylko byla.
sroda byla dlatego, bo mialo grac to nieszczesne TSA, ale skoro nie gra... to dlaczego termin zostal? dzis, 3 dni przed koncertem, praktycznie nikt o nim nie wie. Jaka promocje chdk jest w stanie zrobic przez 72 godziny? :/
obawiam sie, ze frekwencja bedzie kiepska, oprocz mor?winów, ktorzy jezdza z/za schizma i grupki faszyncorekidsow z pily i zlotowa nie spodziewam sie tlumow...
a badz co badz, schizma na tlumy zasluguje :P

jestem tez ciekaw ceny wlotu, bo skoro raczej nikt nie spodziewa sie dobrej frekwencji, to trzeba bedzie na bilecie pewnie podbic :>

no i podsumowujac - spoko, ze Schizma nawiedzi chdk, ale powinno byc to zorganizowane, bo to co jest teraz, organizacja nazwac nie moge :/

i koniec malkontenckiego biadolenia :P

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2007-08-26, 14:54   

Cytat:
faszyncorekidsow

CO TO JEST??

EdgeCrusher 
Książę

Wysłany: 2007-08-26, 15:02   

Zgadza si? organizacja jest "do dupy" sam dowiedzia?em sie o tym nieca?y tydzie? temu, a jedyny cz?owiek mog?cy zaj?? sie organizacja do wczoraj siedzia? na Mazurach :P
Termin te? za bardzo nie mo?e by? zmieniony bo Bowelsi s? teraz w trasie i ci??ko by by?o teraz przestawia? terminy. Niestety pad?o na ?rod?, a jak wiadomo ?rodek tygodnia to nie najlepszy czas na tego typu imprezy.

Na moje oko za wjazd nie powinni policzy? wi?cej jak dych?... ale Chdk jest zdolny do wszystkiego :P

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2007-08-26, 15:19   

gotard napisał/a:
Cytat:
faszyncorekidsow

CO TO JEST??

fashion + core + kids
alez Ty ciemny :>

Pablo 
Następca tronu

Wysłany: 2007-08-26, 21:13   

Czy dobrze kojarz?, ?e Schizma gra?a na tegorocznym Woodstocku, czy co? mi si? pomyli?o?

silek 
Książę Elektor

Wysłany: 2007-08-26, 21:23   

dobrze kojarzysz. ja w tym czasie jad?am obiadek n_n

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2007-08-26, 22:07   

Pablo napisał/a:
Czy dobrze kojarz?, ?e Schizma gra?a na tegorocznym Woodstocku, czy co? mi si? pomyli?o?

buehehehe, tak myslalem, ze uslyszec o podziemiu mozna tylko dzieki tak medialnym wydarzeniom :D
tak, grala, chociaz na moje oko, nie pasowali tam ni w zab.

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2007-08-26, 22:39   

Na HC b?de ale zapraszam te? na :

http://www.houseparty.za.pl/impra.swf

Odpowiedz do tematu