|
Zabij ich na odleg?o??. Du?? odleg?o??. |
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-03, 14:10
Baretki:  |
|
|
W ko?cu po formacie i uporz?dkowaniu paru spraw zainstalowa?em GUNZ. Jesrem mile zaskoczony, poniewa? gra tak mnie wci?gn??a, ?e ju? jestem na 6 lvl.. Bardzo mi si? podoba "Store" co uatrakcyjnia rozgrywk?. Moja posta? to rzecz jasna Drzewiec i pojawi? si? o 22:00 i b?dzie rze?.
Co zd??y?em zauwa?y?. Mianowiecie walczy?em z przeciwnikiem, który posiada sztylet i wykonuj? szybkie pchni?cie, które powoduje mój upadek. Kolejno szybko zmienia na giwer? i mnie dobija. Dobre, ale ju? mam sposób na to ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-03, 22:21
|
|
Jest kto? na serwerze ? |
 |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-08-04, 07:44
|
|
|
| NIestety wczoraj mia?em awari? internetu, która trwa?a a? do dzi? rana - mimo bardzo szczerych ch?ci nie mog?em wej??. Dzi? gram próbe w Rogo?nie, ale oko?o 23 powinienem by? z powrotem, to wskocz? na serwer cho? na par? minut. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-07, 21:20
|
|
| Jakby co, znowu gramy. Pokój ten sam co zawsze. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-08-08, 09:44
|
|
|
| By?em wczoraj, ale nie znalaz?em pokoju, znalaz?em za to Yuthora, z którym pogra?em nieco . Jakby kto? by? zainteresony wspólnym sieczeniem i strzelaniem to dzi? wieczór te? wskakuj? na nasz 5 serwer. |
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-08, 09:52
|
|
to o której, ?eby by?a synchronizacja czasowa. Ja b?de i kumpel |
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-08, 09:59
|
|
Wczoraj nie mia?em za wiele czasu, wi?c grali?my tylko mi?dzy 21 a 22 By?o nie?le, 2 razy wygrywa? Drzewiec, ale za to ja awansowa?em na 11 lvl |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-08, 10:20
|
|
taa, by?a konkretna, ale za to okrutna rze?. Ja równie? awansowa?em na 11 Lvl. |
 |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-08-08, 11:21
|
|
|
Mo?emy si? umówi? pomi?dzy 21 a 22. To chyba najbezapieczniejszy termin. W razie co, dobrze by by?o, gdyby Marcin by? na gg raz poraz sprawdza?, czy si? nie odzywam, bo mo?e si? na przyk?ad zdarzy?, ?e b?d? wcze?niej.
W ka?dym razie serwer, pokój i has?o bez zmian?
Mam jeszcze pewien pomys?. Kiedy zdecydujemy si? na partyjk? broni bia?ej, najlepiej nie robi? pokoju gladiator, tylko deathmatch, albo berserkerm bo w tych trybach dostaje si? wi?cej punktów. A nadzór nad nie wnoszeniem broni palnej wygl?da? by w ten sposób, ?e ka?dy uczestnik przed wej?ciem do gry odwiedza swój pokój equip i zostawia tam wszystko poza mieczem. W ten sposób nawet nieumy?lnie, poprzez ruch srollem na przyk?ad, nie strzeli si? komu? w plecy. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-08, 14:10
|
|
| oki. To proponuje ten sam pokój i has?o bez zmian. Nast?pnie zrobimy normalny pokój, a pó?niej to co proponuje Strzelba. |
 |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-08-08, 15:39
|
|
|
To do zobaczenia mi?dzy 21 a 22 |
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-08-08, 21:30
|
|
|
jeste?my
serwer 5
channel 1 free
pokój watchers
has?o marcin |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-11, 19:48
|
|
| Co to za tryb gry, który symbolizowany jest przez biceps w waiting roomie? |

|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-14, 16:07
|
|
BTW, po 11 lvl dochodz? dwie nowe plansze, szczególnie lubi? Port, du?o zau?ków, fosa, to jest to |

|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-08-16, 08:15
|
|
|
nie by?o mnie troch?, ale wracam w?a?nie po wczasach i zamierzam do??czy? znów
a tak na marginesie, to si? zastanawiam, czy mo?na by popróbowa? walk? w szyku, czy co? by to da?o |
|
|
|
 |
|
|