|
Diablo 3 |
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-11-05, 09:46
Baretki:  |
|
|
| Watcher napisał/a: | Infernalny Diablo na kolanach. |
W ko?cu. Musieli os?abi? Inferno aby? da? rad? . Zapraszam Ci? na infernaln? maszyn?, gdzie jest jazda z uberami. Ja ju? by?em i powiem Ci, ?e Diablo na Inferno to piku? przy tym. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-12-03, 19:45
|
|
I ja zacz??em m?czyc Diablo III |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-12-04, 04:10
|
|
| Zapa? napisał/a: | I ja zacz??em m?czyc Diablo III |
Jaki masz nick ? |
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-12-05, 17:33
|
|
| Zapau#2544 |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-08-21, 12:49
|
|
|

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2013-08-22, 02:13
|
|
|
Co jaki? czas wracam do D3 (coraz rzadziej i na coraz krócej). Nagra?em si? tego dosy? (paragon chyba lvl 40 albo wi?cej na g?ownej postaci) ,?eby stwierdzi? , ?e Blizz naprawd? da? cia?a i niewiele poprawi? na lepsze od premiery. Gra nie jest z?a - ale to nie ta sama klasa co D1 i D2... . W?tpi? ,?eby dodatek co? zmieni? je?li chodzi o grywalno?? . Jak by?o do przewidzenia dochodzi klasa oparta na sile (mieli?my 2 ze zr?czno?ci? , 2 z int ) wi?c pojawienie si? jakiego? rycerza czy paladyna by?a do przewidzenia . I tak dochodzi Crusader.
Niby w zapowiedziach pisze ,?e ma si? zmieni? podejscie do lootu w grze - ma spada? mniej przedmiotów ale lepszej jako?ci... tyle ,?e podobne zapowiedzi s?ysza?em od kilku dobrych patchy...poprawa by?a znikoma. Póki co D3 to farmienie auction house. Mam zamiar wykaza? du?? pow?ci?gliwo?? z zakupem dodatku kiedy ju? ten wyjdzie. Jedno trzeba odda? Blizzardowi - filmiki robi ?adne do gier. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-08-22, 13:32
|
|
| A ja tam kupi? dodatek, bo lubi? D3 i tyle. |
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-08-22, 14:24
|
|
| A ja tam kupie jak wyjdzie na PS3 |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2013-08-22, 14:26
|
|
|
a ja na PS4 |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-08-22, 20:49
|
|
| A to te? tyle ?e pó?niej Mat |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2014-03-08, 13:27
|
|
Eee. Ja przed chwil? kupi?em preorder za 109 PLN BTW, w zwi?zku z tym odpali?em sobie Diablo... i jestem troch? oszo?omiony. Jakie pot??ne przedmioty mi teraz ci?gle wypadaj? :0 Co? si? zmieni?o, czy to zwyk?y fuks? Poza tym, widz? ?e Paragony zaczynaj? zwi?ksza? statsy, nice
Przyk?ad, po pierwszych trzech minutach gry:
 |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2014-03-15, 10:30
|
|
Diablo po liftingu jest znakomite. Podobaj? mi si? w zasadzie wszystkie zmiany. Fakt, ?e paragony dzia?aj? na wszystkie postacie, Loot 2.0 naprawd? dzia?a, legendy wypadaj? raz dziennie, nowe umiej?tno?ci bossów widowiskowe, nowy system poziomów trudno?ci te? lepszy od poprzedniego... All hail to Diablo, Lord of Terror and Destroyer of Souls! |

|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2014-03-15, 10:49
|
|
| W gruncie rzeczy si? zgadzam. Tylko nie rozumiem dlaczego moja posta? os?ab?a, a by?a taka niesamowita. Ci??ko si? chodzi z czarodziejami. Masakruj? na dystans. Dla kogo? z umiej?tno?ciami CC jest po prostu ci??ko. |
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2014-03-15, 11:12
|
|
Odpowied? na pierwsze pytanie jest prosta. Zauwa?, ?e ja zadaj? obecnie 63000 DPS, Ty... 44000. A jeszcze niedawno mia?e? DPS dwa razy wi?cej Obecny Loot 2.0, system wyrzucaj?cy przedmioty zazwyczaj dopasowane do klasy postaci któr? grasz sprawi?, ?e przez tydzie? mój DPS si? potroi?... I jeszcze jedna rzecz: obecnie z okazji zbli?aj?cej si? premiery Reaper of Souls daj? 50% wi?cej do?wiadczenia ni? zwykle, wi?c mój czarodziej b?yskawicznie awansuje, jeszcze niedawno (co wida? na screenie) mia? 6 Paragon, obecnie... 26
A druga uwaga, no faktycznie, grali?my z dwoma innymi magami, trzech magów robi rze? po prostu nieziemsk? i przy okazji na maksa efektown? |

|
|
|
 |
|
|