|
Ulubiona Rasa |
| Ta najlepsza rasa: |
| Krasnoludy |
|
37% |
[ 9 ] |
| Ludzie |
|
12% |
[ 3 ] |
| Elfy |
|
29% |
[ 7 ] |
| Półelfy |
|
16% |
[ 4 ] |
| Niziołki |
|
4% |
[ 1 ] |
| Inne(napisz jakie) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 14 |
| Wszystkich Głosów: 24 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2006-01-19, 10:33 Ulubiona Rasa
Baretki:  |
|
|
No w?a?nie, ulubiona rasa, dlaczego w?a?nie ona i dlaczego najcz??ciej grasz w?a?nie ni??
Krasnoludy- Nieugi?to??, honor, duma, za to, ?e potrafi? du?o wypi?, s? mordercze w walce bezpo?redniej oraz maj? bardzo du?? wiedz? techniczn?.
Drug? ras? któr? lubie czasem dla odmiany zagra? s? ludzie, zmienni, nieprzewidywalni, ?atwo popadaj?cy w z?o, no i ró?norodni, mo?na powiedzie? ?e s? podobni, ale ka?dy jest inny, od najgorszego bandyty do naj?wi?tszego kap?ana
Btw:Elfów raczej nie rozumiem, ta ich wynios?o?? rasowa, ble! |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-19, 11:15
|
|
Ludzie – tak jak napisa? Zapa? za swoj? nieprzewidywalno??, zmienno??, ale nie tylko to ludzie potrafi? te? w godzinie próby naprawd? wiele z siebie wykrzesa? i wiele pokaza?.
Pó?elfowie – hehe za sw? inno?? i za to, ?e s? jak to niekiedy na nich mówi? odmie?cami. Cz?sto dzi?ki swej innej krwi maja ciekawe cechy i mo?liwo?ci nie spotykane u innych. |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-01-19, 23:06
|
|
|
Krasnoludy to najbardziej metalowa i rubaszna rasa ze wszystkich... i za to ich uwielbiam |
|
 |
Rothar
Żebrak

|
Wysłany: 2006-04-02, 20:39
|
|
|
Krasnoludy i Elfy Mo?e to troch? dziwne ale ka?da z tych ras ma co? co mnie poci?ga.
Elfy- lubi? ich za t? ich wynios?o??
Krasnoludy- ich za to ?e s? nieugi?ci i honorowi. |
|
|
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

|
Wysłany: 2006-08-29, 21:03
|
|
|
| Nizio?ki oczywi?cie. Ma?e sprytne zr?czne duzo jedza i pija i szukaja klopotow |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2009-04-13, 10:42
|
|
Krasnoludy. Zdecydowanie jest to moja najlepsza i najulubiensza rasa z jak? si? spotka?em. Je?eli chodzi o honor, nieugi?to?? i dum? to zosta?o ju? to napisane. Jednak?e najbardziej ich cenie za ich "perspektywe na ?wiat" i pewnego rodzaju w?asny kodeks. Jest to niesamowita rasa, która potrafi po?wieci? to co najcenniejsze, aby udowodni? swoj? racj?. Nie zale?nie od sytuacji, czy te? zagro?enia NIGDY nie sprzedaj? swoich racji, idea?ów by ratowa? skór?. Tego nie ma ?adna inna rasa. Cecha która ich definiuje ... no i mi?cho i piwo ... miodzio
Cz?ek
Kto? ?adnie tutaj napisa?, ?e s? najbardziej nastawieni na z?o i to jest prawda, jednak?e te? s? sk?onni do Wielkich czynów. Przyk?ady same nasuwaj? si? w Gladiusie. Aqa czyli rudzielec, który sprzeda? dusz?, by ratowa? skór?, rozwa?ny Carnis ... to s? bardzo ciekawe postacie, które ubarwiaj? nasze przygody.
Elf
Nie oszukujmy si? siostry i bracia, ale bez tej najstarszej rasy to stary ?wiat by?by pusty. Ja kocham ich za t? wynios?o??, wiedz?, a przede wszystkim za magi?, która czyni ?wiat barwny, tajemniczy oraz ciekawy ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|