|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
|
Rozrywkowa Chodzie? |
| Autor |
Wiadomość |
LeNoR
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2005-11-09, 01:30 Rozrywkowa Chodzie?
|
|
|
"...Impreza? Koncert?, Kiedy? Cooo....? K.... nie wiedzia?em"
No w?a?nie, WIESZ CO?? PISZ, POWIADAMIAJ!! Niech wszyscy maj? ?wiadomo??!!
Jako, ?e wi?kszo?? watcher'ów jest z Chodzie?y, temat nosi nazw? "Rozrywkowa Chodzie?".
Oczywi?cie informacje z spoza regionów miasta, JAK NAJBARDZIEJ WSKAZANE!! |
_________________ ====>>|LeNoR|<<===== |
| Ostatnio zmieniony przez LeNoR 2005-11-09, 01:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
LeNoR
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2005-11-09, 01:37 ROCKOWE MARCINKI
|
|
|
Ju? w pi?tek, ( w te wspania?e wielkopolskie ?wi?to ), tj. 11.11.2005, w Chodzieskim Domu Kultury odbed? si?:
ROCKOWE MARCINKI
ZAGRAJ?
KOLMAR
PARANOID
BLACKMOON
ENEMA
PO KONCERCIE DYSKOTEKA ALTERNATYWNA prowadzi DJ HTR
START: 20:00
WJAZD: 5 z?oych polskich[/b[/i] |
_________________ ====>>|LeNoR|<<===== |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2005-11-09, 14:02
|
|
|
| Kaer Morhen zagraj?? |
_________________ |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-11-09, 14:39
|
|
|
Niestety Kaer Morhen nie zagra:( Bo Kopara-perkusista jedzie na chrzciny:( pozdro!!...no szkoda... Ps. czy ta kolejno?? zespo?ów ju? jest ustalona na 100%?? --hehe mo?e by? niez?a zabawa:) aha...po ile tak na ka?dy zespó? czasu przypada?? |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-11-09, 16:39
Baretki:  |
|
|
| LeNoR napisał/a: | | WJAZD: 5 z?oych polskich |
Z tego co widzia?em na plakacie, Marciny wchodz? za darmo Mam nadziej?, ?e to prawda |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2005-11-09, 20:18
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Z tego co widzia?em na plakacie, Marciny wchodz? za darmo Mam nadziej?, ?e to prawda |
Ale trzeba wzi?? dowód to?samo?ci i na wszelki wypadek bejzbola |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-11-09, 20:57
|
|
| szeregowiec ryan napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | Z tego co widzia?em na plakacie, Marciny wchodz? za darmo Mam nadziej?, ?e to prawda |
Ale trzeba wzi?? dowód to?samo?ci i na wszelki wypadek bejzbola | Mo?e na bramce kto? mnie b?dzie zna? |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2005-11-09, 22:09
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | szeregowiec ryan napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | Z tego co widzia?em na plakacie, Marciny wchodz? za darmo Mam nadziej?, ?e to prawda |
Ale trzeba wzi?? dowód to?samo?ci i na wszelki wypadek bejzbola | Mo?e na bramce kto? mnie b?dzie zna? |
Fajnie ze w Chdk znowu sie szykuje fajna impreza,ale szkoda ze same rockowe.Moze cos dla fanow innej muzyki,a moze jaks impreza dla fanow kina,gier itp.
P.s Dlaczego zawsze Marciny i Andrzeje maja tak dobrze,a co z ludzmi noszacymi mniej "pospolite imiona" np.Pelagiusz , Karol,Mateusz ,Kuba itp. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-11-09, 22:18
|
|
| gotard napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | szeregowiec ryan napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | Z tego co widzia?em na plakacie, Marciny wchodz? za darmo Mam nadziej?, ?e to prawda |
Fajnie ze w Chdk znowu sie szykuje fajna impreza,ale szkoda ze same rockowe.Moze cos dla fanow innej muzyki,a moze jaks impreza dla fanow kina,gier itp.
P.s Dlaczego zawsze Marciny i Andrzeje maja tak dobrze,a co z ludzmi noszacymi mniej "pospolite imiona" np.Pelagiusz , Karol,Mateusz ,Kuba itp. | Pfff, pospolite Imi? pochodz?ce od Marsa nazywasz pospolitym? ;P Z liczebno?ci? te? pud?o, bo od 1991 roku najcz??ciej dawanym imieniem m?skim jest... Mateusz Dopiero w 2000 zast?pi? go na tym miejscu.... Jakub |

|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2005-11-09, 22:23
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | gotard napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | szeregowiec ryan napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | Z tego co widzia?em na plakacie, Marciny wchodz? za darmo Mam nadziej?, ?e to prawda |
P.s Dlaczego zawsze Marciny i Andrzeje maja tak dobrze,a co z ludzmi noszacymi mniej "pospolite imiona" np.Pelagiusz , Karol,Mateusz ,Kuba itp. | Pfff, pospolite Imi? pochodz?ce od Marsa nazywasz pospolitym? ;P Z liczebno?ci? te? pud?o, bo od 1991 roku najcz??ciej dawanym imieniem m?skim jest... Mateusz Dopiero w 2000 zast?pi? go na tym miejscu.... Jakub |
Nie chodzi mi o pochodzenie bo moje to imie królewskie ale o ilosc,bo najczescie szum switateczny jest zwiazany z imionami ktorych posiadaczy jest najwiecej.Nie obchodzimy Mateuszow,Karolow,Piotrow.Ale swietujemy Andrzejki(chodz tu moze miec znaczenie okres postu)Maciejki,czy tez imieniny Stanis?awa. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-11-09, 22:30
|
|
Eee, jestem przekonany, ?e te Marcinki to raczej wyp?yn??y bardziej ze wzgl?du na Dzie? Niepodleg?o?ci Przynajmniej nie przypominam sobie ?adnych imprez tego typu z pocz?tku lat 90-tych, gdy ?wi?to dopiero si? ponownie ukorzenia?o Chyba jednak nie ilo?? jest tu decyduj?ca (kojarzycie jak?? szczególn? atmosfer? zwi?zan? z imieninami Piotra czy Józefa? A to 4 i 5 imi? w Polsce, Marcin dopiero dziesi?ty ).
W ka?dym razie: ka?da okazja jest dobra A je?li przy okazji wpuszcz? mnie za darmo, to tym bardziej |

|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-11-10, 19:54
|
|
|
| gotard napisał/a: | | Fajnie ze w Chdk znowu sie szykuje fajna impreza,ale szkoda ze same rockowe.Moze cos dla fanow innej muzyki,a mo?e jaks impreza dla fanow kina,gier itp. |
cytuj?: "jak chc? innych imprez, to powiedz im, ?eby przyszli do Kity; wszystko jest do zrobienia"
...eeee no wi?c mówi?
BTW imi? od Marsa, imi? od króla... moje imi? nosi?o 16, a raczej XVI papie?y, a to co? znaczy w tym kraju |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-11-11, 11:49
|
|
|
A mo?e MARCINKI od imienia pana dyrektora Kity... "Marcin Kita"...ja tam i tak mam za darmo i si? ciesze:P |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-11-11, 17:19
|
|
|
na cze?? pana dyrektora to b?d? Kicinki |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-11-12, 11:40
|
|
No có?, zd??y?em tylko na Blackmoon i Enem?.
Blackmoon - nie s?ucham blacku, ale muzyka tych ch?opaków mnie nie odrzuci?a, wr?cz przeciwnie Co prawda, je?li moje niewprawne ucho co jaki? czas sygnalizowa?o mi jakie? gitarowe wpadki, to znaczy ?e pewnie nie by?y ekstremalnie rzadkie, ale nie przeszkadza?y. Nag?o?nienie by?o takie sobie, nie wiem czy ktokolwiek si? tym zajmowa??
BTW, gdyby nie song pod tytu?em bodaj?e (je?li dobrze zrozumia?em z ryku) "Dark Melancholic Black Metal" (btw, dark black brzmi gor?nie ) i cyklicznym powtarzaniu s?ówka "Emperor" w tekstach, pewnie nie zorientowa?bym si?, ?e to blackowcy
Generalnie: wra?enie sympatyczne (mam nadziej?, ?e okre?lenia "sympatyczne" nie wezm? za atak, z muzykami blacku nigdy nic nie wiadomo ).
Enema - no có?, nie dla mnie grind Troch? za agresywne, cho? i tak by?y plusy:
- makeup Lenora wymiata?, w ogóle jego image
- "Roots" graj? bardzo sk?adnie, nic dziwnego, ?e musieli dwa razy bisowa? |

|
|
|
 |
|
|
phpBB by
przemo
|