Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Durczok Show-Uwaga wulgarne
Autor Wiadomość
gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2009-02-14, 13:43   Durczok Show-Uwaga wulgarne

http://www.zshare.net/video/556114052f009253/#

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2009-02-15, 09:17   
   Baretki: zalozyciel

E tam, jak dla mnie ?adna kontrowersja. Niektórzy jak kur... nie rzucisz i hu.. nie poprawisz to nie zrozumiej? :lol: Zw?aszcza w s?usznej sprawie bo blat by? brudny. 8-)

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2009-02-16, 15:34   
   Baretki: tartar zalozyciel

hehe a ostatnio Szymon Majewski r?kawami czy?ci? ten j.... stó? :lol: :lol: :lol:

Ps. co? stresuj?ca ta praca w TVN ... przedtem Lis teraz Kamil :D

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2009-02-17, 07:49   

wczoraj na koniec faktow, durczok powiedzia? co? w stylu "zapraszam na kolejne wydanie faktów, przy stole czystym jak nigdy" :D

lubie kolesia, za trafne felietony i za twarz ;)

KOOBA.84 
Arcyksiążę

Wysłany: 2009-02-18, 10:30   

Ja pierdziel ale afera. Co w tym dziwnego, ?e facet klnie w robocie? Jasne - cz??? zawodów na to nie pozwala: nauczyciel, ksiadz :) ale czy widzi kto? przeciwwskazania, ?eby reporter (NIE B?D?C NA WIZJI) sobie kl??? Ja nie. Jako osoba która twarz? firmuje program, zadba? po prostu o to by innych zmotywowac do tego by by?o PORZ?DNIE.

Porównanie do Lisa tez nie na miejscu, bo tamten l?y? i ubli?a? ludziom ("Z idiotami pracuj?"). Szukanie sensacji na si??... nieudolne do tego.

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2009-02-18, 10:37   

KOOBA.84 napisał/a:
Ja pierdziel ale afera.

ja afery nie widz?. wszyscy na luzie do tego podeszli, z Durczokiem w??cznie.
Zabawnie si? zrobi?o, tyle :)

KOOBA.84 
Arcyksiążę

Wysłany: 2009-02-18, 10:45   

No w?a?nie mówie o tej ogólnonarodowej aferze, tym "jak on móg??" które od kilku dni s?ycha? w Polsce. :) A ka?dy rzuca mi?chem na lewo i prawo... "Jak on k. móg?. ch. j., k. g?upi?" :lol:

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2009-02-18, 15:09   

a moim zdaniem jest afera.TvN prowadzi? prawdziw? krucjat? w ineternecie aby film nie dotar? do zbyt wielu ludzi,skoro nic si? nie sta?o to dlaczego Tvn robi? taki cyrk.Inna sprawa ?e kolesie którzy tak cz?sto cytuj? YouTube w swoich programach informacyjnych przy okazji Durczoka z tym youTube walczyli.A co do Pana Durczoka,nawet Cynik da? si? nabra? na idealistyczny obraz tego pana. Szanuje Durczoka za profesjonalizm ale z drugiej strony w czasach jego pracy w Publicznej Tv by? wyj?tkowej klasy dupow?azem SLD i dopieo kiedy grunt zacz?? sie pali? zanalaz? prac? w Tvn. Kiedy dotkne?a go choroba nowotworowa zrobi? z tego multimedialne show Dzi?ki któremu zdoby? symapati? milionów.Jego w?tpliwej kultury wyst?p tak usilnie uciszany w internecie i mediach byle tylko na idealnej postaci Durczoka nie pojawi?a si? rysa.

cYnik
Arcyksiążę

Wysłany: 2009-02-18, 17:44   

gotard napisał/a:
A co do Pana Durczoka,nawet Cynik da? si? nabra? na idealistyczny obraz tego pana.

eee?...
oceniam to co widz?/czytam. jako? nie mam zap?dów do prze?wietlania osób, która tak w?a?ciwie niewiele dla mnie znacz?.
To, ?e lubi? jego styl pisania i celne komentarze, nie znaczy, ?e jestem jego idolem [sic!] i jest dla mnie wa?n? osobisto?ci?, wp?ywaj?c? na moje ?ycie.
dlatego troch? Ci? nie rozumiem, o co kaman.
Co do walczenia z tym youtube, to chodzi o prawa autorskie. A takie nagranie nie mia?o prawa wyp?yn?? ze studia. I afer? jest w?a?nie nie s?ownictwo durczoka, ale fakt, ?e materia? ujrza? ?wiat?o dzienne, mimo, ?e by? kr?cony tefa?enowsk? kamer?, w tefa?enowskim studio.

Ca?y szo?biznes to wielki ka?, to co widzisz, nie jest prawd?. Ka?dy zak?ada takie maski, jakie dana sytuacja wymaga. Wielki spo?eczny spektakl. A chyba tylko naiwniak wierzy, ?e ludzie we w?asnych domach, czy po prostu kiedy kamery s? wy??czone, zachowuj? si? tak samo jak na wizji. Tak jak ja w pracy nie zachowuj? si? tak samo jak w domu, w domu nie tak samo jak na imprezie, a na uczelni nie tak samo jak u babci na imieninach.

Jedni robi? z choroby nowotworowej (o której swoj? drog? s?ysz? dopiero od Ciebie, nie wiedzia?em o tym) telewizyjne show, inni przy innych okazjach do tego celu u?ywaj? opisów komunikatorów, blogów, portali spo?eczno?ciowych, w których mówi? o najbardziej prywatnych sprawach...

EDIT:
no i okaza?o si?, ?e nie tylko ja da?em si? nabra?, ale i Gotard ;) :

http://www.joemonster.org...To_jest_reklama

;)

KOOBA.84 
Arcyksiążę

Wysłany: 2009-02-19, 13:00   

Uuuuu! Koniec swiata. Ciemno?? i z?o, TVN sciga filmiki i usuwa je z jutuboklonów... Zuuuooo!! Tylko ?e to zdaje sie nie jedyna marka na ?wiecie, która si? posuwa do takich praktyk (usówanie filmików których bytno?ci w sieci sobie nie zycz?), wiec w czym problem? ?e u nas w Polszy nikt do tej pory na taka skal?? Post?p idzie...

Stanisław Anioł 
Wielki Książę

Wysłany: 2009-02-19, 23:43   

cYnik napisał/a:
nie znaczy, ?e jestem jego idolem

i oto chodzi i oto chodzi goethe mein goethe :-P prosz? nie mrugaj do ?lepego nietoperza :)

Odpowiedz do tematu