|
Radiowy repertuar |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-09-14, 19:05 Radiowy repertuar
Baretki:  |
|
|
Nie wiem czy macie podobne odczucie: mówi?c brutalnie rzyga? mi si? chce s?uchaj?c polskich stacji komercyjnych typu Zetki czy RMF. Odgrzewanie kotletów w stopniu zastraszaj?cym Po prostu maj? chyba jaki? procentowy grafik piosenek z zaznaczeniem, które tytu?y trafi? do mo?liwie jak najszerszego t?umu.... i puszczaj? to z cz?stotliwo?ci? wywo?uj?c? u mnie chroniczne deja vu. Ju? od dawna dobrowolnie nie s?ucham tej beznadziei, ale b?d?c u kogo? mimowolnie po raz tysi?czny s?ysz? ten sam dziesi?cioletni hit Georga Michaela czy S. Twain (jak si? j? pisze nie wiem i nie zamierzam wiedzie?). Lito?ci.... |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-09-14, 20:05
|
|
|
Proponuj? zrobi? to co ja, czyli nei s?ucha? radia i wsz?dzie bra? ze sob? odtwarzacz mp3 napakowanymi ukochanymi melodiami |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-09-15, 15:34
|
|
|
ja tez nie slucham radia. ostatnio s?uchalem go w górach a jeszcze wczesniej to tez w górach...ale rok wczesniej |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-09-16, 09:42
|
|
a ja przewa?nie s?ucham natury |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2005-09-16, 16:31
|
|
|
radio s?ucham tylko w samochodzie u mamy (tata w aucie s?ucha Pink Floyd X3)
w ka?dym innym wypadku s?ucham p?ytek lub tego, co mam w winampie ^_^ |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-09-26, 19:57
|
|
Ostatnio s? u mnie robotnicy, wi?c z konieczno?ci s?ucham znowu radia. Final Countdown s?ysza?em 2 razy z przerw? jednego dnia ju?, podobnie Brodk? Gratulacje |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
gekon
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2005-09-26, 22:19
|
|
|
| nie s?ucham radia, nigdy nic ciekawego nie leci, chocia?... w Poznaniu czasem 88,4 w??cz?, uwa?am, ?e jeszcze jako-tako, czasami ujdzie:D |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-18, 20:44
|
|
W?a?nie us?ysza?em w esce Unforgiven mety, wi?c czasem mo?na jeszcze us?ysze? jak?? pere?k? |

|
|
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-10-18, 21:15
|
|
|
| Czasami jeszcze Mama Said albo Nothing Else Matters idzie... |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2005-10-22, 19:33
|
|
|
| Przeciez w naszym kraju nie ma rozg?osni Fm-owych z prawdziwego zdarzenia.Tandeta pokroju Bajm,Piasek itp.potwierdzaj? teze ze kedys muzyka byla najwarzniejsza w radiu i potem pojawily sie reklamy,dzisiaj muzyka musi nie przeszkadzac reklam?-czyli polityczna poprawno?c ponad dobry gust.To jena z przyczyn dlaczego takie zespoly jak Kombi,Budka Suflera,Perfect wciaz sa na topie,nie dopuszca sie nowych mlodych.Wyjatki czasem bywaja ale one i tak potwierdzaja regule.Dlatego przyszlosc to rozglosnie internetowe ktora wkrotce i powstanie w naszym miescie. |
|
|
|
 |
LeNoR
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2005-10-24, 23:40 B.I.S- Bardzo Inna Stacja
|
|
|
Jak sama nazwa wskazuje, jest to Bardzo Inna Stacja, nie tylko z nazwy mo?na wywnioskowa? takie stwierdzenie. Wystarczy pos?ucha? i przekona? si? samemu. Radio nadaje na cz?stotliwo?ci 106,6 MHz, niektórzy mog? mie? k?opoty z czystym odbiorem, polecam wi?c cieszy? si? przyjemno?ci? wyp?ywaj?c? z g?o?ników w jako?ci MONO, .
Codziennie w godzinach 00:00 - 6:00 w eter wysy?ana jest audycja o nazwie MOCNE NOCNE, która prezentuje wszystkie gatunki muzyki, okre?lane mianem mocnych. "Dla ka?degoo co? mi?ego", od ambitnej elktroniki poprzez rock, regge, dub, punck rock, hard core,na najci??szym,(przyp.red.-ociekaj?cym krwi? i rop?) brutalnym metalu ko?cz?c:D.
Radio równie? w swych najwcze?niejszych porach ukazuje, swe drugie alternatywne oblicze.
Cieszmy si? wi?c póki mo?emy z tej publicznej rozg?osni dopóki nie jest komercyjna.
www.polskieradio.pl/bis
Zycze milego sluchania (rowniez za pomoca internetu:D) |
_________________ ====>>|LeNoR|<<===== |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-25, 22:29
|
|
Zgadzam si? jest jedno z najlepszych stacji radiowych, które sl?ucham podczas jazdy |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2005-10-25, 22:53
|
|