|
W?adca Pier?cieni |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-08-23, 14:29 W?adca Pier?cieni
Baretki:  |
|
|
Tego tematu nie mog?o zabrakn?? Na razie anonsuj? lotrowe emotikonki
w tym jedna dla jednego z tutejszych modów -> |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-08-31, 12:29
|
|
|
Bwhahahahahahah ale z niego DRZEWIEC !!!! bauahaahahaha dobre !! |
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2005-11-21, 17:15
|
|
|
Hmm tak jako?, pustawo tutaj...mo?e warto przypomnie? sobie co nieco z sagi W?adcy? Na pocz?tek co? o waszych ulubionych bohaterach Dla mnie niesamowit? postaci? jest wci?? Gimli ! Taki po prostu krasnolud A kto wam przypad? go gustu, kogo nie lubicie? Taki dzia? nie powinien sta? w miejscu : ) |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-11-21, 17:55
|
|
|
Mój "idol" to Gandalf . To taki bohater kompletny, m?dry, obdarzony ogormn? moc? , no i bardzo klimatyczny. . Nie mo?na oczywi?cie zapomnie? o kultowym ju? Gollumie, oraz nawy?szym z Nazguli- Czarnoksi??niku z Angmaru. Z kolei posta?, któr? trawi? najmniej jest filmowy Frodo, nie wiem czemu ale w ksi??ce wydawa? mnie si? troch? inny . |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-11-21, 18:18
Baretki:  |
|
|
| W filmie jest mniej dojrza?y, bardziej "mazgajowaty", zdecydowanie mocniej oddzia?uje na niego Pier?cie?... Zdecydowanie Frodo literacki jest mocniejsz? osobowo?ci?. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-11-21, 18:45
|
|
|
| mnie chyba te? przypad? najbardziej Gimli, ta posta? wprowadza?a troche, ?e tak powiem "komedii"w tym filmie. Gandalf faktycznie posta? klimatyczna i m?dra, ale jako? nie przypad? mi do kateggorii ulubionego boharera...ale "to tylko moje skromne zdanie" |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
|
|