|
DETOX...dawniejszy FRONT.... |
| Autor |
Wiadomość |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-08-12, 23:14 DETOX...dawniejszy FRONT....
|
|
|
Jo? jeste?my chodzieskim zespo?em z chodzie?y. Kiedy? wyst?powali?my pod nazw? FRONT ale zmienili?my na DETOX z osobistych przyczyn. Narazie szukamy wokalisty i basisty bo gdzie? se poszli. Ale na k?cie mamy nagrany jeden utwór LOVE&HATE(profesjonalnie!!!). NIed?ugo powstanie oficjalna str zespo?u wi?c zapraszam a teraz w skrócie mog? nas przedstawi?. Tak wi?c:
Szymon Ho?ubowski(Simon)- gitara,
Patryk Paluszkiewicz(Palec)- gitara,
Mateusz PAluszkiewicz(Mycha)- b?bny.
Gramy w klimatach od bluesa do ci??kiego heavy metalu a nawet lubimy zagra? trascha. Covery to g?ównie inspiracja Metalic? ale posiadamy te? du?o swoich kawa?ków. Gramy mniej wiecej 2 lata na kacie mamy ok 8-10 koncertow.To chyba narazie tyle. Wiecej na nowej str. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ROCK&ROLL!!!!!!!!!!!! Ps mamy na k?cie jeden album "DZie? jak nie codzie?" ale si? do niego nie przyznajemy. tu mo?ecie zobaczy? nasz utwór Love&hate. Jeszcze raz pozdr!!!!!!!!! http://mp3.wp.pl/p/strefa...hifi,76378.html Aha ten kawa?ek nagrywali?my 2 lata temu wi?c prosimy o wyrozumia?o??-(dopiero zaczynali?my gra?)
Byl bym zapomnial gorace pozdro dla KOLMARU i KAER MORHEN aha jeszcze dla Macieja W bylego czlonka zespolu w sumie tak wiele wniosl i przeszedl przez najgorszy okres bandu. Chodziez poprostu rzadzi!!! |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2005-08-15, 11:08
|
|
|
| równie? pozdrawiam / pozdrawiamy |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-08-19, 14:22
|
|
|
| prosze prosze....mycha....pozdrowienia na pewno przeka?e....a czy "Love&Hate" jest z tekstem czy bez bo o ile mi wiadomo tekst posiada "prawa autorskie". pozdrawiam! trzymajcie sie i wzrastajcie |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-08-22, 14:27
|
|
|
Przepraszam bardzo Pablo nie wiem do konca jak ja mam twoje slowa rozumiec- "prawa autorkie"?? Ej sory o ile mi wiadomo love& hate to jest piosenka Frontu a nie samego Macieja. Przecie| Maciej nie byl sam w zespole bylem tez ja palec i na poczatku simon. Czy Dave Mustain'e jak odszedl z MEtallicy to zabral swoje kawalki?? pewnie ze nie albo jak by Hetfield odszedl teraz to zabral by teksty?? sam znasz na te pytania odpowedz. Wiec bez przesady Maciej odszedl sam z zespolu na wlasne zyczenie i ma najmniejsze prawo do love&hat'a. I nie mow mi o zadnych prawach piosenka ta byla we froncie a front nadal isnieje tylko pod inna nazwa wiec bez przesady i tak wogole zdziwily mnie twoje slowa a nawet troche zdenerwowaly.pozdr!!!!!!!! |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-08-24, 09:43
|
|
|
wlasnie a jak juz sa jakies prawa autorskie to chcialbym je widziec na papierku:) hehe |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-12-04, 12:32
|
|
|
Ja mam pytanie jak by mo?na ten temat usun????? bo juz ten zespó? nie istnieje pozdro!!! |
|
|
|
 |
|
|