|
Przeszkadzajki terenowe (miejskie) |
| Oceniamy wedle uznania: |
| 0 - dla mnie |
|
14% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
57% |
[ 4 ] |
| 4 |
|
28% |
[ 2 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 7 |
| Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-21, 11:12 Przeszkadzajki terenowe (miejskie)
Baretki:  |
|
|
Produkcja wrza?a przez urlop. Narobi?em tych przeszkadzajek w sumie tyle ile wida?. Wielko?? mi?dzy 5x5 a 6x6 cm. Robione by?y z my?l? o walkach miejskich cho? nie koniecznie musz? by? tylko w nich wykorzystywane. My?l? ?e nadadz? si? i do innych bitew. S? na tyle ma?e ?e mo?na je umie?ci? praktycznie wsz?dzie czy to na otwartym terenie jako zwart? grup? gruzowiska czy te? na ulicach jako pojedyncze gruzowiska tarasuj?ce ulic?.
 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-21, 13:14
|
|
Czwóreczka z du?ym plusem. Tak trzyma? Jacku, fajn? i dobr?robot? odwali?e? .... Gratki . Ma to jeszcze jeden du?y plus, a mianowicie taki, ?e s? one dobre do transportu na jakie? dalsze odleg?e bitwy w innych uk?adach s?onecznych |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-21, 13:31
|
|
3+. Nie dlatego, ?eby nie by?y ?adne, ale po prostu dlatego, ?e to jest maksymalna ocena imho, jak? mo?na za co? takiego da? Brawo! |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-21, 14:53
|
|
| Watcher napisał/a: | 3+. Nie dlatego, ?eby nie by?y ?adne, ale po prostu dlatego, ?e to jest maksymalna ocena imho, jak? mo?na za co? takiego da? Brawo! |
Nie no na ocen? si? nie obra?? a? tak na niej mi nie zale?y. Najwa?niejsze, ?e si? podoba to, co zrobi?em i ?e b?dzie u?yteczne. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-08-21, 15:15
|
|
|
Ocena 3+, powód ten sam o którym Watcher napisa?. No to przeszkadzajek ju? mamy Teraz jeszce budynki i zasieki i mo?na gra? Cityfighty Osobi?cie mam jeden budynek na uko?czeniu, aczkolwiek brakuje mi ostatnio checi zeby go wyko?czyc. |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-08-21, 15:33
|
|
Hehe, bardzo fajne przeszkadzajki! 4, Najlepszy jest ten czarny z tymi bia?ymi p?kni?ciami. Skojarzy?o mi si? z bia?ym drzewem. |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-21, 15:49
|
|
| Zapa? napisał/a: | Hehe, bardzo fajne przeszkadzajki! 4, Najlepszy jest ten czarny z tymi bia?ymi p?kni?ciami. Skojarzy?o mi si? z bia?ym drzewem. |
Hmm?
To raczej w zamy?le by? czarny marmur z bia?ymi ?y?kami |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-08-21, 18:32
|
|
|
Spoksik robota. Prosto i licznie. Mo?e to wina zdj?? ale wszystko ma taki jaki? b??kitny odcie? - nie powinny by? bardziej szare wpadaj?ce w biel? BTW: z czego wykona?e? podstawki?
3. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-21, 19:25
|
|
| Gazza napisał/a: | Spoksik robota. Prosto i licznie. Mo?e to wina zdj?? ale wszystko ma taki jaki? b??kitny odcie? - nie powinny by? bardziej szare wpadaj?ce w biel? BTW: z czego wykona?e? podstawki?
3. |
tak to wina zdj?cia malowane s? szaro?ciami i na ko?cu biel? rozja?niane.
podstawki z tektury prasowanej |
|
|
|
 |
|
|