|
WFB |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-05-30, 21:27
Baretki:  |
|
|
| Gazza napisał/a: | | Taki urok starterów. Cho? modele w tym boxie s? fachowe i nie ma potrzeby ich udziwniania. Cho? z drugiej strony gdy widz? tych POKRACZNYCH Zabójców to p?aka? sie chce! Te modele wygl?da?y i wci?? wygl?daj? ?a?o?nie! Standardowe Dwarfy s? dla odmiany genialne. WTF? |
W sumie racja, zabójcy naprawde wygl?daj? nieciekawie, ale za to paj?cza jazda prezentuje si? ca?kiem wporz?dku. Osobi?cie mam olbrzymi? chrapk? na ten startrer, zobaczymy jak tam finanse b?d? si? prezentowa? w lecie:D
btw: Co to znaczy WTF? |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-05-30, 23:07
|
|
|
Reszta modeli jest wypasiona!
PS: WTF - what the f..ck |
|
|
|
 |
wojtasu
Rzemieślnik

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:03
|
|
|
| nowa edycja juz na dniach wiec pora odswiezyc temat!! starter jest o niebo lepszy od poprzedniego-tanszy,wiecej figsow przy zachowaniu pozostalych gadzetow-bomba!! idealny dla 2 osob na poczatek hobby lub dla wyjadaczy jako mozliwosc pogrania innymi niz swoje armiami sympatycznych bitewek lub uzupelnienia juz istniejacych armii. mam nadz ze srodowisko "battlowcow" w Chodzierzy wejdzie wreszcie w faze renesansu i bedziemy mogli sie spotykac nie tylko na forum ale takze przy bitewnym stole! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:08
|
|
| wojtasu napisał/a: | | nowa edycja juz na dniach wiec pora odswiezyc temat!! starter jest o niebo lepszy od poprzedniego-tanszy,wiecej figsow przy zachowaniu pozostalych gadzetow-bomba!! idealny dla 2 osob na poczatek hobby lub dla wyjadaczy jako mozliwosc pogrania innymi niz swoje armiami sympatycznych bitewek lub uzupelnienia juz istniejacych armii. mam nadz ze srodowisko "battlowcow" w Chodzierzy wejdzie wreszcie w faze renesansu i bedziemy mogli sie spotykac nie tylko na forum ale takze przy bitewnym stole! | Tylko, ?e ten starter jednak nie dla nas Orki niepotrzebne, krasnoludy mo?e i tak, ale je chc? zacz?? zbiera? gdzie? tak za rok... Gdyby dost?pny by? jaki? starter bez figurek, to bym wzi??, a tak zostaje mi czeka? na polsk? edycj? podr?cznika, na który ju? ostrz? sobie z?by |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:11
|
|
| Przy stole przyda?oby si? na pewno spotka?. Z pewno?ci? du?o by?my si? nauczyli. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:19
|
|
| jacoleko napisał/a: | | Przy stole przyda?oby si? na pewno spotka?. Z pewno?ci? du?o by?my si? nauczyli. |
i do tego kufel piwa |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
wojtasu
Rzemieślnik

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:32
|
|
|
do jednego kufla to nawet nie ma co siadac
nie trzeba kupowac podstawki- wystarczy podrecznik glowny a to juz nie jest tak powalajacy wydatek-kupujac go wspolnie w kilka osob to juz wogole "grosze". podstawa to checi-a tych jak widze wam nie brakuje wiec trzymam kciki!! |
_________________ mo?esz mnie zabi? i poci?? na organy ch?opak ,
mo?e co? si? tobie przyda na pewno nie w?troba! |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-08-30, 19:48
|
|
| Taa, starter pierwszorz?dny. Powa?nie my?la?em nad jego kupnem... niestety nie wystarczy?o funduszy. |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-08-30, 21:55
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | zostaje mi czeka? na polsk? edycj? podr?cznika, na który ju? ostrz? sobie z?by |
czy takowa zosta?a zapowiedziana chocia??? Obawiam si?, ?e podobnie jak w 40k w PL wydadz? tylko Boxed Set'a, a podr?cznik nie zostanie wydany oddzielnie (PL) w oryginalnym rozmiarze. Skupiaj? si? pewnie na Army Book'ach. Cho? Warszawka przepada za WFB wi?c mo?e si? myl? i pójd? na ca?ego.
Ja tymczasem zbieram wci?? swoich Nurgle'owców i powoli zaczynam w tym dostrzega? jak?? armi?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-30, 23:41
|
|
| Gazza napisał/a: | | czy takowa zosta?a zapowiedziana chocia??? Obawiam si?, ?e podobnie jak w 40k w PL wydadz? tylko Boxed Set'a, a podr?cznik nie zostanie wydany oddzielnie (PL) w oryginalnym rozmiarze. |
Có?, jako? tak mi si? napisa?o, bo wydawa?o mi si?, ?e 6 edycja mia?a polski podr?cznik... Ale mo?e si? myl?? Mówi?c szczerze, je?li b?dzie tylko angielski to trudno, kupi? angielski W tym zdaniu chodzi?o mi raczej o to, ?e ostrz? sobie z?by w ogólno?ci na podr?cznik 7 edycji |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-31, 06:26
|
|
| Oczywi?cie ?e mia?a. Do WFB podr?czniki PL nie wydaj? w taki sam sposób jak do WH40K ?e jest on dost?pny tylko w zestawie. WFB jest bardziej uprzywilejowane ni? WH40K i podr?cznik jest wydawany tak?e osobno jako pojedyncza ksi??ka. |
|
|
|
 |
wojtasu
Rzemieślnik

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-08-31, 09:38
|
|
|
| dokladnie tak!! podreczniki zarowno w wersji polskiej jaki i orginalnej angielskiej beda dostepne juz 9 wrzesnia!! |
_________________ mo?esz mnie zabi? i poci?? na organy ch?opak ,
mo?e co? si? tobie przyda na pewno nie w?troba! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-31, 10:55
|
|
Gazza, czarnowidzu W takim razie los tego podr?cznika jest przes?dzony Szkoda, ?e w takim razie pewnie we wrze?niu nic innego poza gazetk? nie kupi?, a mia?em skromne plany |

|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-08-31, 18:46
|
|
|
| jacoleko napisał/a: | | Do WFB podr?czniki PL nie wydaj? w taki sam sposób jak do WH40K ?e jest on dost?pny tylko w zestawie. |
Kurka, albo ja jestem ociemnia?y, albo to J. sypie ostatnio "pajacykami". ?e jak prosz??? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-31, 23:37
|
|
| Jackowi chodzi o to, ?e w WH40k podr?czniki generalnie sprzedaje si? tylko w zestawach. A w WFB nie. |

|
|
|
 |
|
|