|
13 edycja |
| Autor |
Wiadomość |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2006-11-04, 18:43
|
|
|
Shit !!! da?em ass i niewyrobi?em si? jednak na t? edycj? warsztatów. Zapa?a najmocniej przepraszam, bo bitwa o Dorwinion by?a pewnie jednym z g?ównych powodów, dla których na warsztaty przyszed?. Bitwa rozegra si? 100% na nast?pnej edycji warsztatów. S?owo Khamula
Tymczasem, z mi?a ch?ci? przeczytam naj?wie?sze battle raporty. |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-04, 18:46
Baretki:  |
|
|
| 13 warsztaty by?y dla mnie pechowe. Mówi?c szczerze nie przypominam sobie tak d?ugiej, przygn?biaj?cej serii pechowych rzutów w bitwie z Czosnkiem. No i jeszcze rozbola?a mnie g?owa, st?d ju? o 15 musia?em rejterowa?. Ale sama bitwa by?a przyjemna. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-11-04, 19:03
|
|
| darthmateusz napisał/a: | | da?em ass |
Zgadzam si? Ale có? co si? odwlecze to nie uciecze Ale najgorsze jest to, ?e SR stoi w miejscu. No chyba, ?e jaka? bitwa na prywatnym polu A same warsztaty ca?kiem ok. Niestety musia?em lecie? o 16.30 wi?c nie widzia?em ko?cówki bitwy z goblinami. Ale z tego co s?ysza?em od Drzewca o 17 to Khazadzi si? jeszcze trzymali |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-04, 19:28
|
|
Bitw? wygra?em, bo szef Khazadów zwia? po nie udanym rzucie na odwag? a co za tym idzie sukcesywnie reszta. Straci?em ??cznie cos ko?o 36 Goblinów. Ale wygra?em przyznam szczerze dzi?ki b?bnom, czyli te 100 pkt op?aca?o si? wyda?. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-04, 19:36
|
|
Trzymali si? ostro. Krasnoludzi to twardziele, a Dain niestety uciek? i by?o po ptakach. To by?y najd?u?sze warsztaty w historii a? do godz. 18. Pozdro dla najtwardszych Battlegroundowców |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-11-04, 20:50
|
|
|
Zielone platfusy zmia?dzy?y przewag? liczebn? z wielk? pomoc? bebniarzy. Co do dlugosci warsztatow to rodzice zaczynali sie juz martwi? . Ratling pomalowany |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-11-05, 13:32
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | No i jeszcze rozbola?a mnie g?owa |
Czy?by wp?yw panuj?cych tam warunków termicznych.... |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-05, 13:54
|
|
| Gazza napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | No i jeszcze rozbola?a mnie g?owa |
Czy?by wp?yw panuj?cych tam warunków termicznych.... | Obawiam si?, ?e tak. Nie wzi??em ich pod uwag? i mia?em na sobie tylko jesienn? kurteczk? Nast?pnym razem dostosuj? si? lepiej |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-05, 21:59
|
|
Pami?tka
 |

|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-05, 22:04
|
|
Bitwa mia?a trwa? 2 tury, lecz trwa?a, 3 czyli jakie? post?py lepsza taktyka. Mo?e w kolejnej uda si? Czosnkowi mnie powstrzyma?.
To by? chyba mój dzie?, je?eli chodzi o wygrane bitwy.
Chcia?bym w sumie podzi?kowa? wszystkim, którzy przybyli i pozostali mimo zimna. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-11-06, 14:12
|
|
| jacoleko napisał/a: | | którzy przybyli i pozostali mimo zimna. |
Hehe, no bez przesady nie by?o tak ?le.
btw: A nie cztery tury czasem? Z tego co pami?tam to obstawia?em za trzema, ale bitwa trwa?a o jedn? wi?cej. Jak to jest? |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-06, 15:11
|
|
By?y cztery tury na pewno |

|
|
|
 |
|
|