|
Warhammer: Mark Of Chaos |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2005-10-15, 22:18
|
|
|
| No, gra wyglada naprawde nie?le, ale dlaczego tam nie ma Lizardów ani Khemri. My?l? ?e przez takie braki gra du?o traci, chocia? w "dark omenie" nie by?o lizardów. GW chyba nie doko?ca ma przemy?lane decyzje, a w?a?nie tak w?a?ciwie to nie wiadomo jak b?dzie z t? gr? bo Warhammer 4000 down of war te? mia?by? fajny i nie?le wygl?da? ale powtarzaj?ce sie co chwile te same teksty strasznie denerwowa?y. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-06-06, 18:03 Warhammer : Mark of chaos
|
|
|
Ci co grali na playstation pamietaja pewnie gry z serii teken czy ace combat, popularna firma namco wydaje na koniec tego roku gre, ktore bedzie osadzona chyba w klimatach whfb tak mi sie wydaje sami zobaczcie http://www.namco.com/games/warhammer/ || trailer super |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-06-06, 19:07
Baretki:  |
|
|
http://www.watcherforum.e9.pl/viewtopic.php?t=186
Hehe, wiedzia?em, ?e jako? znajomo to zabrzmia?o... Ale co racja to racja... Trailer niez?y. |
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-11-25, 21:20
|
|
|
Gierka si? pojawi?a na emule : http://www.osloskop.net/r/27227.html . Najpierw si? przestraszy?em jak zobaczy?em wymagania 3ghz procek 1gb ramu, pó?niej dojrza?em, ?e to jak to oni nazwali rozs?dne wymagania. Na slabszym sprz?cie te? pójdzie, chyba zaczn? sci?ga? . Propo s?ysza? kto? co? o dodatku do LOTR BFME 2 ? |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-27, 15:21
|
|
Widzia?em na PGA i powiem wam, ?e zachcia?o si? gra? w budowanie Empire Tau, ale te wymagania ... hyhyhy
...FOR THE GREATER GOOD .... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-27, 15:27
|
|
Akurat jestem w trakcie modernizacji sprz?tu i podejd? bardzo blisko tych "rozs?dnych wymaga?", wi?c mo?e sobie j? sprawi? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-27, 17:29
|
|
| Drzewiec napisał/a: | Widzia?em na PGA i powiem wam, ?e zachcia?o si? gra? w budowanie Empire Tau, ale te wymagania ... hyhyhy
...FOR THE GREATER GOOD .... |
to chyba nie ta bajka
mia?e? chyba na my?li Dawn of War: Dark Crusade |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-11-27, 21:30
|
|
|
Obie gry (Dark Crusade i Mark of Chaos) by?y obecne na PGA, Bard rozdawa? nawet darmowe demówki MoC . Bardzo mo?liwe, ?e w bardzo nied?ugim czasi? b?d? mia? okazj? z nimi poobcowa? (z Dark Crusade na pewno) tak?e jak tylko wpadna w moje ?apska to cos napisz? |
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-11-28, 21:10
|
|
|
| Jak kto? b?dzie mia? MoC to dajcie zna? (je?li zgranie tego na kilku p?ytkach nie sprawi?o by problemu). Sam mia? bym peweien problem ze ?ci?gni?ciem, poniewaz na moim sprz?cie ?ci?ganie takiego kolosa to samobójstwo... |
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-02-26, 11:46
|
|
|
Hejo Edge... powiem Ci, ?e mam kopie swojego orygina?u - kopie bezpeicze?stwa ale zajmuje ona 4,57GB nie wiem co teraz bo na DVD nie wejdzie, chyba ?e doublelayer |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-02-26, 11:56
|
|
| Mam pytanie. Jak ona chodzi na waszych super sprz?tach i w jakich detalach ?? |
 |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-02-26, 18:46
|
|
|
DRZEWIEC ju? my?la?em, ?e nas opu?ci?e? ca?kiem. Ju? pisze
Na moim excaliburze 9550 128MB procku athlona 1,8gHz i 768 ramu zwyk?ym:
szkolenie o dziwo posz?o na najwy?szych
Pierwsza misja w kampanii - takie zaci?cia, ?e gra? si? nie da?o.
Zmniejszym opcje to ?rednich no i ju? p?ynnie i nawet nie?le wygl?da:P i p?ynnie chodzi, chocia? przy obl??eniu fortecy to ju? przycinki by?y.
Jedynym rozs?dnym poziomem trudno?ci jest chyba trudny bo na niskim to samym bohaterem zwyci??a?em... wi?kszo?? czarów pasywnych, ale ogólnie WCI?GA !!
Propo Micha? ja my?la?em, ?e posiadasz konsole a nie kompa ;p tylko jaka to radocha z takiej gierki na PS2 czy XBOX (chyba, ?e z myszk?) Pozdro
Twórcy - Namco i Bandai - to mówi samo za siebie |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-02-26, 19:10
|
|
Kompa mam (staruszka), ale do rzeczy. To prawda, ?e domen? kompów s? RTS-y, ale konsole ju? si? sprawdzaj? w tej dziedzinie ca?kiem nie?le. Przyk?ad z terenu to Bitwa o ?ródziemie II na X-360 któr? przeszed?em i dobr? jak i z?? stron? mocy |
 |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-02-26, 22:30
|
|
|
Drzewiec Ty masz 360'tke ?? Uuuuu to jest co? A co do BFME2, super gierka jedyny problem jest w tym, ?e gdzie? j? zawieruszy?em, j? jedyn? a akurat bym sobie pogra? hehe... Ale najpierw na warsztat bior? WH.
Propo Warhammer 40k ma skrót WH40K ? to czemu Warhammer Fantasy Battle ma WFB ?? pytanie laika |
|
|
|
 |
|
|