|
Oblivion |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-12-17, 18:23 Oblivion
Baretki:  |
|
|
Jestem zmia?d?ony. Oblivion to wszystko, czego oczekuj? po RPG. Ogromny ?wiat, dopracowana historia, wci?gaj?ca intryga g?ówna, nieliniowo?? scenariusza, setki questów pobocznych, najlepiej rozegrany model awansu postaci w grach cRPG. Grafika te? powala, ale to detal tak naprawd?. Ostatnie 3 godziny sp?dzi?em na przemierzaniu lochów i równin Cyrodiil i oderwa?o mnie od tego dopiero wyj?cie do ko?cio?a.
Nie pami?tam ju? gry, która tak by mnie wci?gn??a. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-12-17, 19:10
|
|
taa, a ju? wkrótce powstanie konsolowy temat ELDER SCROLLS IV: OBLIVION |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-12-17, 23:36
|
|
Powiem szczerze, ?e tego typu gry mnie przyt?aczaj?. Taki ogrom ?wiata zw?aszcza mnie przyt?acza. Powiem szczerze, ?e pewnie by mnie znudzi?a do?? szybko gdybym mia? si? przemieszcza? przez d?u?szy czas z punktu A do B ?eby wykona? jakie? zadanie.
W kwestii gier RPG jestem bardziej zakochany w tych japo?skich RPG-ach z konsol ni? tych na PC, bo odrzuca mnie tez sterowanie takimi grami na PC.
Nie chce w ten sposób umniejsza? wielko?ci tej lub te? innym grom z PC, ale wole te z konsol. Oczywi?cie jest to tylko moje skromne zdanie, które nikogo nie mia?o na celu obra?a? (pisz? to tak w razie, czego aby nie wywo?ywa? czasami ?adnej burzy). Kropka |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-12-18, 00:07
|
|
No có?. Ja jedynie powiem, ?e jestem dok?adnie odmiennego zdania. Kropka I bynajmniej to nie jest ?adna burza
BTW: wszed?em do Miasta Cesarskiego... ochh.... :):) |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-12-18, 17:23
|
|
|
Gra jest wielka to fakt. W?a?ciwie ju? j? uko?czy?em - to znaczy wszystkie misje g?ównego w?tku i wszystkich mo?liwych gildii (poza Mrocznym Bractwem - bo nie poci?gaj? mnie misje wymagaj?ce mordowania NPC-ów...cho? pewnie kiedy? i za nie si? wezm?). Nie chc? podawa? tu plusów Obliviona bo jest ich za du?o - dlatego troch? pomarudz?. Po pierwsze misje - mimo ?e jest ich tu multum - to odnosz? wra?enie (mo?e nies?uszne) , ?e w Morowindzie by?o ich troch? wi?cej - a na pewno mog?oby by? wi?cej misji które zlecaj? przypadkowo spotkani NPC. Oczywi??ie zawsze mo?na si? posi?kowa? netem ?ci?gaj?c jakie? dodatkowe zadania (nie sprawdza?em ale chyba powsta?o ju? ca?kiem sporo tego). Poza tym brak mi istniej?cego w Morrowindzie czaru latania - cho? zdaj? sobie spraw? , ?e móg?by on zupe?nie zepsu? niektóre questy. Dobra nie b?d? wi?cej marudzi? - jeszcze tylko jedna rada - gdy ju? kto? z was zostanie w grze magiem z dost?pem do Arcane University - nie psujcie sobie gry zaklinaj?c ekwipunek czarem chameleon o ??cznej warto?ci 100% - gra si? robi zbyt ?atwa - co wiem po sobie . |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-12-21, 13:33
|
|
|
nie szkoda wam czasu? ksi??k? jak?? by?cie przeczytali |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-12-21, 22:16
|
|
Qrcze moje pierwsze wra?enia s? nieziemskie . Polecam gor?co t? gr?, szkoda, ?e z chwilowych braków funduszy nie mog? jej zakupi? . Atuty tej gry to grafika, ale przedewszystkim wielko?? tego ?wiata jak i ogromna swoboda. Mnóstwo pobocznych Questów do wype?nienia i t? gr? nie przejdzie si? napewno w tydzie? .... |
 |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-12-21, 22:31
|
|
|
Na moim sprz?cie niestety chodzi to wy??cznie na minimalnych detalach. Pora?ka nie chce si? w ogóle gra?.
Podobnie z medievalem II. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-12-22, 12:54
|
|
|
| GyzzBurn napisał/a: | | nie szkoda wam czasu? ksi??k? jak?? by?cie przeczytali |
W?a?nie. Powiem wi?cej: jaki NASZ ?wiat jest wielki i ile ciekawych questów wci?? jest do wype?nienia.... |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-12-22, 15:44
|
|
Nie kontynuujmy tej prowokacji Ja ksi??ek czytam du?o, mam wra?enie ?e nie mniej, ni? wy A Oblivion jest wielki |

|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-12-24, 11:10
|
|
|
| Cytat: | nie szkoda wam czasu? ksi??k? jak?? by?cie przeczytali Razz
|
Ciekawe, kiedy zrobi? jak?? gr?, w które questem b?dzie przeczytanie ksi??ki - np. "Lalki." |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-01-03, 16:40
|
|
| Czy kto? pami?ta quest w Aleswel? Ten z niewidocznymi mieszka?cami? Nie wiem jak go przej??. Docieram do ruin Caracactus gdzie jest ten magik od niewidzialno?ci, wchodz? na pi?tro... i nic. Zaatakowa?y mnie po jakim? czasie dwa niewidzialne szczury... i nadal nic. Co tam trzeba zrobi?? |

|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-01-03, 16:45
|
|
Oj stary narazie Ci nie pomog?, bo ha gram w Morrowinda . W?a?nie wymordowa?em cz?onków z Izby Rajców, a krótko Cammong Tong |
 |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-01-03, 23:37
|
|
|
Ten magik sam ze mn? zagada?, ale te? go nie widzia?em - pokr?? si? troche po ruinach. Mo?e to jaki? bug w grze? |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-01-04, 10:42
|
|
|
O ile pami?tam to mag kr?ci? si? w ruinach - na pewno nie trzeba by?o wchodzi? do ?rodka. Dochodz?c tam sam by?em niewidzialny - wi?c wszystkie niewidzialne misie itp mog?y mi skoczy? . Po rozwaleniu bodaj 2 misi mag sam zagada? w tych ruinach. Lokalizacja niewidzialnych nied?wiadków jest do?? ?atwa - atakuj? ci? same , je?li pozostajesz niewidzialny - wystarczy u?y? czaru (wyuczonego lub z jakiego? zwoju) przywo?ania jakiego? pomocnika. W lokalizacji maga mo?e pomóc czar wykrycia ?ycia - wtedy ka?dy stworek widzialny czy nie emanuje tak? niebiesk? ?wiec?c? mg??. Ach jeszcze jedno - robi?em questa do?? pó?no - znaczy na do?? wysokim poziomie - tak ?? stwory jakie spotkasz niekoniecznie musz? by? takie same jak u mnie - pewnie równie dobrze mog? to by? szczury czy wilki. Powodzenia . |
|
|
|
 |
|
|