Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
15 edycja
Autor Wiadomość
Zapał 
Arcydemon

Armia WH40k:
Blood Angels

Wysłany: 2007-01-06, 18:00   
   Baretki: zalozyciel

Warsztaty jak zwykle ?wietne. Z gobosami gra?o si? przyjemniej ni? z jaszczurami 8-) Hehe, chocia? w pewnym momencie my?la?em, ?e b?dzie krucho. Ale moim najwa?niejszym atutem by? 'STRACH!' "Ja mam strach! " :lol: Który przewa?y? losy bitwy. Nie mniej, dzi?ki za gre :ork: :skull2:

Watcher napisał/a:
Odwiedzi? te? nas nowy cz?onek, który pewnie niebawem te? b?dzie bra? czynny udzia? w warsztatach. W ka?dym razie mam tak? nadziej?.

W?a?nie co to za ekipa by?a?

jacoleko napisał/a:
Zgadza si? to by?o bardzo bolesne kopanie. Po prostu nic nie mog?em zrobi? Razz .

Oooo tak! Wiem to z do?wiadczenia :lol: :lol:

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Klub: battleground

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2007-01-06, 18:43   

?a?uje ze mnie nie by?o. Niestety czas warsztatów sp?dzi?em z Dioklecjanem i ekip? na olimpiadzie z historii:D

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2007-01-06, 20:55   
   Baretki: tartar zalozyciel

To byli Men In Black Zapa?. Ja na warsztatach wyst?pi?em jako Obserwator, ze szczególn? uwag? ?ledzi?em bitwy w WFB zapoznaj?c si? z mechanik? gry. Moje pierwsze wra?enia hm .. troszk? si? przera?i?em z opcj? widoczno?ci (ale przecie? ten fakt ju? wyst?pi? w pierwszej naszej bitewnej grze w WARZONE), pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale równie? przemy?lanej strategii - bardzo wa?ne jest ju? jak rozstawimy armie, a dok?adniej, gdzie patrzy. Co do pierwszej bitwy to by?a ona zdecydowanie bardziej wyrównana, ale jak to Zapa? napisa? FEAR zrobi? swoje. Natomiast co do Lizardmenu to powiem szczerze, ?e to bedzie ci??ki orzech to zgryzienia z tytu?u niesamowitego ruchu jaki posiadaj?, ale jak przeanalizowa?em ze spokojem strategie Kurokiego tzw. atak na flanki, a swoim bosem w ?rodek to stwierdzam, ?e tu kluczem by?o w?a?nie rozstawienie twoich wojsk jacku, bo nie oszukujmy si?, ale na obracaniu bardzo du?o si? traci a Kuroki wykorzysta? to bezwzgl?dnie. W ka?dym razie b?dzie ciekawie ... a same warsztaty uznaj? za dobre tymbardziej, ?e odwiedzili nas MIB i w produkcj? wchodzi ruchoma wie?a :) . Pozdrawiam warsztatowiczów, aa i bym zapomnia? widzia?em na ?ywo figurki z challengu czyli legosie i musz? powiedzie?, ?e Watcherowy by? zdecydowanie lepszy od Jacka, a to z tytu?u twarzy i oczu. Watcherowi oczy wysz?y bardzo realistycznie, ?e to tak ujm?. Dobra to by by?o na tyle i pozdrawiam warsztatowiczów :) , naprawd? fajnie by?o si? z wami spotka?.

Klub: battleground-castigatores

KurokiKaze 
Król

Armia WFB:
Lizardmen

Wysłany: 2007-01-06, 22:07   

Ehhhh... fakt by?o ostro, ale je?eli masz si? uczy? to s?dze ?e gram powinna by? normalna, w ko?cu nikt nie bedzie dawa? ci fory. Najwa?niejsze jest to ?e nauczy?e? si? podstawowych zasad (kolejno?ci tur i tak dalej). Faktem jest równie? to ?e najlepiej uczyc si? zasad graj?c, a nie tylko czytaj?c podr?cznik. Uwa?am warsztaty za udane, po d?ugiej przerwie i ja przypomnia?em sobie pewne zasady. :wink:

Shogun Tokugawa Ieyasu

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2007-01-06, 23:09   

Mo?e wreszcie kto? napisze kto tam Was odwiedzi??? Po co te ci?g?e uniki?

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2007-01-07, 01:05   

W sumie gra?em nie znaj?c zasad, jakie posiada moja armia. Brak ksi?gi armii robi? swoje no, ale na drugi tydzie? dojdzie, bo czekam na ni? ju? od dobrych 3 tygodni (jako? wszystkie sklepy wysy?kowe jej nie mia?y :eek: ). Nast?pnym razem b?dzie lepiej, bo b?dzie wi?cej pomalowanego wojska (oddzia?ów) no i ksiega zasad armii.

Niestety nowy uczestnik nie jest mi znany (za bardzo by?em skupiony na nauce gry w WFB) z imienia i nazwiska i chyba przezwiska tez nie us?ysza?em, ale chyba niektórym jest znany, wi?c mo?e Ciebie o?wiec? no i mnie te? w sumie.

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2007-01-07, 10:47   

Gazza napisał/a:
Mo?e wreszcie kto? napisze kto tam Was odwiedzi??? Po co te ci?g?e uniki?

Moj?esz, John i Czanket.

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2007-01-07, 11:58   

O ile Moj?esz zrobi? kilka terenów i pomalowa? mateuszowego Rohirrima to dwaj pozostali chyba raczej jako osoby towarzysz?ce przyszli.

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2007-01-07, 12:06   

Gazza napisał/a:
O ile Moj?esz zrobi? kilka terenów i pomalowa? mateuszowego Rohirrima to dwaj pozostali chyba raczej jako osoby towarzysz?ce przyszli.

Dok?adnie raczej jako osoby towarzysz?ce, bo chwil? pó?niej si? zmyli

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2007-01-07, 12:09   

Gazza napisał/a:

Wszystko si? zgadza. Nadmieni? tylko trzeba, ?e u Moj?esza rusza projekt w postaci ruchomej wie?y w której b?dzie mo?na odgrywa? walki (notabene jedn? ju? zrobi? i da? synowi, pono? widzia? j? m?ody), a i wkr?ci? si? w WFB chce zbiera? le?ne elfy.

Ostatnio zmieniony przez Drzewiec 2007-01-07, 12:14, w całości zmieniany 2 razy  

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2007-01-07, 12:12   

A tak na marginesie to on ma jakie? figurki no i czy maluje je. Mo?e kto? wie?
Bo wiemy tylko, ?e robi fajne terenki.

Odpowiedz do tematu