|
Pokój Czosnka |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-01-06, 17:22
Baretki:  |
|
|
| To samo co Gazza: troch? zbyt ciemno, by o czym? pisa? (miecz baaardzo ?adny, cho? nie pasuje mi kolorystyka do zakonu, ale to rzecz gustu). |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-01-06, 22:19
|
|
|
Par? s?ów wyja?nienia: Crusader to jeden z obstawy do Inkwizytora, a ja nie zbieram Demonhuntersów tylko Witchhuntersów (jest par? ró?nic ) Zbroja jest malowana zwyk?? farb?- nie ma metali i nie to nie jest NMM ( za ma?o jeszcze umiem ) Po prostu jest to cieniowanie szarego. Przyznaj? zdj?cie ciemne, ale by?o robione na dworze- mo?e to wina pogody, szaro co? dzisiaj by?o, sam model te? jest raczej ciemny. A miecz to po prostu POWER WEAPON- jako? tak chcia?em by by? fioletowy |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-01-06, 22:23
|
|
|
Mi si? podoba bardzo- model na prawd? fachowy . My?l?, ?e efekt ko?cowy b?dzie piorunuj?cy . Poziom malowania na Battlegorundzie jak wida? leci w gór? w zastraszaj?cym t?pie |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-01-06, 23:00
|
|
|
A mi tam sword baaardzo si? podoba. W?a?nie tego potrzeba naszym pracom - wi?cej koloru. Tym bardziej, ?e to nie jak najpierw my?la?em GN tylko WH.
| pikusMAIDEN napisał/a: | | Poziom malowania na Battlegorundzie jak wida? leci w gór? w zastraszaj?cym t?pie |
No i o to w?a?nie chodzi!!
Yowza!! |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-01-07, 13:05
|
|
|
Tym razem ie moja figura, jeden z pierwszych modeli mojego brata ( wi?c prosze nie ponizajcie go strasznie) sam uwazam ?e jak na pocz?tek to ca?kiem ca?kiem
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-01-07, 13:14
|
|
A ju? si? wystraszy?em, ?e to Twoje .
Jak na pierwszy raz spoko . |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-01-07, 13:15
|
|
|
Jak na malutki model i pocz?tkuj?cego malarza to bardzo udana praca IMO. Zwashowa? pancerz, rozja?ni? w?osy, brod? i skór? (tym samym j? nieco odbrudzaj?c) i b?dzie konkretna figura!
Bravo m?ody! Maluj wi?cej! |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2008-06-08, 16:17
|
|
|
Dobry! Wrzucam 4 zdj?cia 2 ogrów malowanych dzisiaj tj niedziela 8.06.08. Malowani NA SZYBKO i BEZ PRZYK?ADANIA SI?!!! (zale?y mi ?eby mie? ich jak najszybciej pomalowanych-> jak najszybciej nimi gra?) I tak uwa?am za sukces ?e si? W KO?CU za nich wzi??em. Aha to czarne "co?" na ?opatce to ma by? w za?o?eniu tatua? plemienny. "Czarna góra"
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-06-08, 16:20
|
|
| Troszk? zbyt czerwoni jak na mój gust, ale daj? rad?, bardzo dobre rzemios?o. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-06-08, 16:31
|
|
Dla mnie te? za czerwoni
Wygl?daj? jak by malowali co? na czerwono i sie ubabrali
No, ale jak napisa? Watch daj? rad?
A i jeszcze jedna rada jak ju? chcesz krew malowa? to nie wal jednego odcieniu czerwieni.
Sta? ci? na wi?cej z t? krwi? nie le? si? |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2008-06-08, 17:27
|
|
Hehe, niez?e stadko widac w tle
A co do tych dwóch... za czerwoni Patrz?c na nich ?atwiej wyobrazic sobie ile przeci?tny cz?owiek ma w sobie krwi. A oni z pewno?ci? zjedli ciut wi?cej ni? jednego cz?owieka. |
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2008-06-10, 22:53
|
|
|
| S?owo komentarza: ta krew nie jest w jednym odcieniu, na fotce tego nie wida? ale chyba s? 3 a na pewno 2, nak?ada?em j? bardzo chaotycznie i musze powiedziec ze wysz?a jak prawdziwa- tzn jej rozpryski sa w miare realistyczne. Na ?ywo przezentuj? si? b ?adnie. Co do ilo?ci to w?asnie MAJ? takie by?, ubabrane, ociekaj?ce krwi? stwory nie znajace ?adnej lito?ci (no bo jak ja mam inaczej wzbudza? strach w jednostkach przeciwników?) Modele s? zajebiaszcze i jeszcze was zaskocz? swoj? brutalno?cia w malowaniu... |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-06-11, 08:02
|
|
| To jak ju? maja takie by? to proponuj? na podstawce ziemi? te? krwi? ubabra? |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2008-06-11, 10:34
|
|
|
heh jak ty mnie znasz jack TO te? b?dzie tylko ?e fotki robi?em na szybko jak wikol jeszcze dobrze nie zwi?za? z kamyszkami, jak wróce do domu to zrobi? to czym pr?dzej. |
|
|
|
 |
|
|