Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Watcher
2013-11-29, 21:25
Gra, która na zawsze pozostanie w mojej pami?ci...
Autor Wiadomość
dziki bartek 
Baron

Armia WFB:
Dark Elves

Wysłany: 2007-01-22, 12:50   Gra, która na zawsze pozostanie w mojej pami?ci...

Tak jak w temacie, czy jaka? gra, dost?pna na jakiejkolwiek platformie, spowodowa?a ?e nie mog?e? oderwa? si? od telewizora, sp?dzaj?c przed nim d?ugie godziny z padem w r?ku? A mo?e jaka? grierka zdoby?a Twoje serce i sentyment do niej pozosta? do dzi??

W moim przypadku jest to ISS PRO EVO 2, tytu? z "Szaraka", w który wraz z kumplami i bratem zagrywali?my si? jakie? 5-6 lat temu. Cho? grafika nie by?a wy?mienita, nazwiska pi?karzy niekoniecznie oryginalne, gra mia?a w sobie to "co?" co powodowa?o niekiedy szybsze bicie serca. Gdy wspominam turnieje rozgrywane w ISS'a b?d? samotnie wa?kowany tryb Master League, a? ?ezka w oku si? kr?ci.
  Klub: battleground

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2007-01-22, 13:30   

dziki bartek napisał/a:
W moim przypadku jest to ISS PRO EVO 2, tytu? z "Szaraka", w który wraz z kumplami i bratem zagrywali?my si? jakie? 5-6 lat temu. Cho? grafika nie by?a wy?mienita, nazwiska pi?karzy niekoniecznie oryginalne, gra mia?a w sobie to "co?" co powodowa?o niekiedy szybsze bicie serca. Gdy wspominam turnieje rozgrywane w ISS'a b?d? samotnie wa?kowany tryb Master League, a? ?ezka w oku si? kr?ci.

O tak sk?d ja to znam. U mnie tych tytu?ow jest wiecej- na czele z nie?miertelna 2 cz?scia Tonego Hawka gdzie zna?em na pamiec wszytskie piosenki z soundtracka

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2007-01-22, 15:00   
   Baretki: zalozyciel

A moj? gra, która zawsze zostanie jako ta pierwsza to Final Fantasy 7 na PS. Od niej zacz??a si? moja przygoda z japo?skimi RPG, które kocham.

KurokiKaze 
Król

Armia WFB:
Lizardmen

Wysłany: 2007-01-22, 16:49   

hehe FINAL FANTASY VII to mówi wszystko. Gra powala swoj? fabu??, w?tkiem, muzyk?, i ?wietn? (jak na owe czasy) grafik?. Summony, limity, bronie, postacie wszystko to sk?ada si? na obowi?zkowy tytu?. Pierwszy raz gra?em w ni? w podstawówce oko?o 5 kalsy, wtedy to obserwowa?em mojego brata, i sam próbowa?em gra?, niestety sz?o mi raczej ?rednio z powodu braku znajomo?ci angielskiego, ale i tak by?em oczarowany. Seri? przechodzi?em 3 razy. Peirwszy na konsoli któr? musia?em odda? :/ , potem na emulatorze ale komp si? zwiesi? i trzeba by?o wyczy?ci? dysk, to mnie denerwowa?o. Rok temu bez ?adnych zak?óce? podj??em kolejn? próbe i uda?o si?.

P.S: Gra jest nieziemska.

Shogun Tokugawa Ieyasu

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2007-01-22, 17:26   
   Baretki: tartar zalozyciel

To jedziemy. Podobnie z seri? Pro Evolution (miliony godzin sp?dzonych na mini turniejach - W?ochy, Anglia, Holandia pozdro dla tych coachów) seria Tekken, Soul Calibur, Bornout, Devil My Cry (notabene jeden z najlepszych slasherów na PS 2) God of War (jest opis), seria Gran Turismo, Ninja Gaiden (killer na X-boxa, jeden z najtrudniejszych slasherów w jakie gra?em, ka?de wolne popo?udnie po?wieca?em tej grze, mam nadziej?, ?e powstanie jej kolejna cz???), Half - Life 2, Doom III, OBLIVION, GEARS OF WAR - gra prze?omowa, wyznacznik gier nowej generacji, to trza zobaczy? to trza POGRA? !! Virtua Tennis 2, Rocky ... S? to gry, które przyprawiaj? mnie o dreszcze ... s? po prostu genialne ...

Klub: battleground-castigatores

dziki bartek 
Baron

Armia WFB:
Dark Elves

Wysłany: 2007-01-22, 18:33   

KurokiKaze napisał/a:
niestety sz?o mi raczej ?rednio z powodu braku znajomo?ci angielskiego

Sk?d ja znam to znam? Te? przymierza?em si? kilka lat temu do tej gierki i mia?em podobny problem, niestety nie przeszed?em jej. Mo?e jescze kiedy? si? do niej zabior? :)

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2007-01-23, 21:55   

Podpisuj? si? pod wi?kszo?ci? pozycji z listy Drzewca.
Dorzucam tylko SW:REPUBLIC COMMANDO i RETURN TO CASTLE WOLFENSTEIN online (mapa: Beach) jako blacharskie uzupe?nienie. Zreszt? Wolf to ?cis?a czo?ówka tego panteonu - DarthMateusz wie o co biega doskonale!

Quasim Muhammad 
Rzemieślnik

Wysłany: 2007-02-03, 22:55   

KurokiKaze napisał/a:
hehe FINAL FANTASY VII to mówi wszystko

Mi osobi?cie ta gra nie podesz?a, kwestia gustu, cho? wcale nie uwa?am jej za s?ab? pozycj?. Najlepsze RPGi, wed?ug mnie to:

PSX =====> SUIKODEN 2
PS2 =====> DRAGON QUEST VIII

Oczywi?cie oba uko?czy?em :-)

Odpowiedz do tematu