|
17 edycja |
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-01-27, 10:06
Baretki:  |
|
|
Ja aparat mam, ale mo?esz zabra?
B?dzie bitwa w WFB Lizaki zawalcz? z Nocnikami. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-01-27, 19:22
|
|
Warsztaty by?y bardzo udane Najpierw musia?em co prawda przedziera? si? przez moich uczniów czekaj?cych na casting w RadiuA , ale pó?niej wiele chwil na malowaniu rycerzy breto?skich no i cenne wskazówki (i pomoc) Gazzelota Mój Radagast zebra? kilka ciep?ych s?ów, co si? te? liczy Ogólnie na plus, nast?pnym razem licz?, ?e równie? zagram A chwila premiery Bretonii si? zbli?a |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-01-27, 19:56
|
|
To by? wielki dzie? moich Nocników, bo tak mia?d??cego zwyci?stwa si? nie spodziewa?em
Warsztaty jak zwykle udane. Dalszy ci?g przyswajania zasad oraz przede wszystkim spotkanie z reszt? ekipy i rozmowy.
Szkoda, ?e Gazza nie zabra? kilku figurek do pokazania, ale my?l?, ?e b?dzie jeszcze okazja.
No i Bretonia nabiera kszta?tów i w sumie niech nabiera, bo moje Nocniki ju? si? niecierpliwi?, bo lubi? bi? „mi?tkich ludziaków” a ?ajza je?? ich mi?sko. |
|
|
|
 |
dziki bartek
Baron

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-01-27, 21:21
|
|
|
Przyznam, ?e warsztaty wywar?y na mnie ogromne wra?enie - ?a?uje, ?e by?em tak krótko i w sumie niewiele zobaczy?em. Mo?e doprowadz? one do wi?kszego zainteresowania tematyk? "figurkow?" a w przysz?o?ci czynnym zaanga?owaniem si? w to hobby |
_________________ Boku wa kame desu |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-01-28, 17:29
|
|
|
Tak, by?o fajnie. Szkoda, ?e czas tak nieub?agalnie mija?. Ale jak si? mawia - w dobrym towarzystwie zawsze tak jest.
Modele swoje jeszcze zaprezentuj?, tak wi?c nic straconego.
Dzi?ki za mile sp?dzony czas! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-01-28, 18:16
|
|
| Dok?adnie, czas lecia? jak op?tany! Ja rozumiem, warsztaty zacz??y si? o 13 a ja spó?ni?em si? jeszcze 20 minut, ale ja to odczu?em jakby najwy?ej godzina min??a! |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-01-28, 18:20
|
|
|
| No to jeszcze w nawi?zaniu do Breto?czyków na koniach [URL=http://www.chestofcolors.com/cofc-postnuke/index.php?full=1&set_albumName=Dead&id=pegaz&name=Gallery&include=view_photo.php]?wie?utka praca malarza z CoC!![/URL] |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2007-01-28, 19:19
|
|
| By?o ?wietnie, chocia? tak jako? szybko... Na nast?pnych warsztatach mam nadzieje te? w czym? "pogrzeba?" zamiast gra?;) A raport si? pisze. |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-01-31, 07:03
|
|
By?o zajefajnie. Krasnoludy si? zrewan?owa?y i mumak uciek?. Adrian czekam na raport |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|