|
Metallica-New Album? |
| Autor |
Wiadomość |
NarutoThc
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2007-02-16, 22:00 Metallica-New Album?
|
|
|
Hmmm...Przeczytalem ostatnio na jednej z Fanowskich Stron o Zespole "Metallica", ze w tym roq mamy sie doczekac ich nowego albumu...W zwiazq z tym mam pytanie, Czy macie jakies oczekiwania co do nowej plytki i jak sadzicie czy metallica powroci do "Korzeni" i da nam to co tak bardzo kochamy czy beda szli w kierunq poprzedniej plyty "St.Anger"? Ja osobiscie wolalbym zeby bylo to cos w stylu "Ride the Lightning","Master Of Puppets" Albo "Black Album" |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2007-02-17, 03:31
|
|
|
| Pewnie chca zmienic auta na lepsze i kupic nowe domy. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-02-17, 10:34
Baretki:  |
|
|
| Po St. Anger zosta?o im bodaj?e troch? materia?u, wi?c zbytnio wysila? si? nie b?d?. I raczej b?dzie to utrzymane w tym samym klimacie, cho? stawiam, ?e teraz pójd? spokojniejsze songi. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2007-02-17, 11:18
|
|
|
A ja nie chc? nic gdyba?.
Nie chcia?abym jednak ?eby to by?y odgrzewane kluchy. |
|
|
|
 |
NarutoThc
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2007-02-17, 12:56
|
|
|
| gotard napisał/a: | | Pewnie chca zmienic auta na lepsze i kupic nowe domy. |
Czy chodzi ci o to ze Metallica Jest komercyjna i sprzedaje sie tylko dla kasy? Niedenerwuj Mnie |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2007-02-17, 14:22
|
|
|
| NarutoThc napisał/a: | | gotard napisał/a: | | Pewnie chca zmienic auta na lepsze i kupic nowe domy. |
Czy chodzi ci o to ze Metallica Jest komercyjna i sprzedaje sie tylko dla kasy? Niedenerwuj Mnie |
Tak sprzedaje sie dla kasy,by? nawet o tym jeden odcinek South Park.Ta ca?a afera z napsterem i inne zagrania ,coz Meta idzie w kierunku Rolling Stones czyli "Nie ma sianka nie ma granka" |
|
|
|
 |
Iliador
Margrabia

|
Wysłany: 2007-02-17, 16:14
|
|
|
| gotard napisał/a: | z Meta idzie w kierunku Rolling Stones czyli "Nie ma sianka nie ma granka" |
nic dziwnego, jakbym traktowal muzyke jako prace, to tez bym nie chcial, zeby mi ktos za friko z nia obcowal. -> to nic, ze to zdanie traci hipokryzja
powrotu do najlepszych czasow nie bedzie, nikomu nigdy to sie nie udalo, Meta musi zdecydowac: odgrzewany kotlet, byc moze nawet bardzo dobry, ale bez magii pierwszych plyt, albo kicha z pomyslem "pojdziemy, rejestrujemy byle jak i bedzie cool", albo po prostu dobra plyta porzadnych muzykow.
tak czy siak, przelomu nie bedzie. |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-02-17, 18:00
|
|
|
metalka i budka suflera nie slyszaly nigdy piosenki perfectu gdzie padaja takowe slowa : "trzeba wiedzie? kiedy ze sceny zej??"
ja wiem ze tam jest jeszcze jedno slowo, ale specjalnie je ominalem to jest "uczynilem"
|
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2007-02-24, 15:16
|
|
|
| A ja sk?d? ?ci?gn??em ich now? piosenk?. Brzmia?a niczym Kill'em all. A co do afery z Napsterem. Wko?cu muzyka, nagrywanie p?yt to ich praca, nie wkurzy?by? si? Gotardzie, gdyby Ci? okradali? Ja rozumiem, ?e maj? ju? full sieki, ale tu nie chodzi tylko o same pieni?dze, ale równie? o szacunek dla czyjej? pracy. |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-03-04, 00:15
|
|
|
| RNR napisał/a: | | A ja sk?d? ?ci?gn??em ich now? piosenk?.(...) nie wkurzy?by? si? Gotardzie, gdyby Ci? okradali?(...) szacunek dla czyjej? pracy. |
no czegos tu nie rozumiem. z jednej strony sciagasz mp3 a z drugiej strony mowisz o szacunku do ich pracy ?
po grecku to znaczy hypokrisis |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2007-03-04, 12:26
|
|
|
| Tak, chodzi mi o to, ze nie mia?bym pretensji o Napstera |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-09-27, 16:06
|
|
|
nowy album
http://muzyka.onet.pl/0,1613438,newsy.html
Na p?yt? "…And Christmas For All! The Holiday Tribute to Metallica" wybrano nast?puj?ce kompozycje:
1. Nothing Else Matters
2. For Whom The Bell Tolls
3. One
4. The Unforgiven
5. Fade To Black
6. Welcome Home (Sanitarium)
7. Wherever I May Roam
8. Master Of Puppets
9. Battery
10. The Call Of Cthulu |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2007-09-27, 17:21
|
|
|
| Stanis?aw Anio? napisał/a: | nowy album
http://muzyka.onet.pl/0,1613438,newsy.html
Na p?yt? "…And Christmas For All! The Holiday Tribute to Metallica" wybrano nast?puj?ce kompozycje:
1. Nothing Else Matters
2. For Whom The Bell Tolls
3. One
4. The Unforgiven
5. Fade To Black
6. Welcome Home (Sanitarium)
7. Wherever I May Roam
8. Master Of Puppets
9. Battery
10. The Call Of Cthulu |
o borze... |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-09-27, 17:26
Baretki:  |
|
|
By?em pewny, ?e to dowcip Anio?a |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2007-09-28, 06:09
|
|
|
| Odcinania bilecików od s?awy C.D. |