|
Tak powstaje futro... |
| Autor |
Wiadomość |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-09-24, 15:11 Tak powstaje futro...
|
|
|
http://www.djrebeat.com/futro.html
Obejrza?am kilkana?cie sekund tego filmu i sie pobecza?am... nie jestem w stanie dotrwac do ko?ca... |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-09-24, 23:08
|
|
|
MOCNE I Bardzo smutne. ( ja do ko?ca...) |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-09-25, 00:03
Baretki:  |
|
|
| ?ywcem odarte, masakra ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2005-09-25, 07:52
|
|
|
daj_mi_bana ma?, kole? mu ?apy odr?ba?, a on jeszcze ?y?. Masakra w ***! Mocny filmik.
Nie mam ?adnego futra i nie mam zamiaru mie?! Co za kótasy.
Biedne zwierz?tka (niech z psów robi?!!).
Ja rozumiem emocje, ale nie u?ywamy tu mocnych wulgaryzmów - admin |
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2005-09-25, 09:41
Baretki:  |
|
|
O shit, ludzie maj? nasrane we ?bach, chocia? ?eby je zabi? a nie obdziera? ?ywe!
ps. U nas jest to samo w rze?niach, kiedy? by? reporta? o tym w tvn-ie jak ?ywe ?winie wrzucali do oparzalnika! Chora sprawa |
|
 |
Iliador
Margrabia

|
Wysłany: 2005-09-25, 11:02
|
|
|
Rozumiem oburzenie, nie rozumiem zdziwienia. A co mysleliscie, ze zwyczajny hodowca malej ilosci 'futrzakow', tudziez innych 'na-wyroby-ze-skory-idace' zwierzat, inwestuje w humanitarne srodki zabijania? Uspienie kosztuje.... Zreszta czemu nikt sie nie czepia kurczat na ten przyklad? One sa lepiej zabijane? Albo swinie? Pieska zabic nie dadza, slodkiego futrzaka tez, ale jak juz cos brzydko wyglada to do kata.... Estetyka, czy hipokryzja?
Inna droga, ze takich ludzi to skazac jak za czlowieka zabicie powinni.... Bo to po prostu nie jest ludzkie.... |
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-09-25, 11:29
|
|
|
brak mi s?ów... |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
GiveItUp
Patrycjusz

|
Wysłany: 2005-09-25, 11:38
|
|
|
Obejrzalem caly, faktycznie niezbyt przyjemne. Zastanawia mnie, gdzie krecone byly te sceny.
Iliador, zabicie zwierzecia tej wielkosci nie jest zbyt kosztowne i trudne. Do zlamania karku, co jest dla zwierzaka bezbolesne i szybkie wystarczy deska albo kawalek preta. Tym chorym ludzia katowanie zwierzat sprawia po prostu przyjemnosc, co potwierdzaja liczne salwy smiechu na filmie. Mysle, ze jedyna stosowna dla nich kara byloby zachowanie rodem z kodeksu Hammurabiego. |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2005-09-25, 16:49
|
|
|
| Jestem za kodeksem Hammurabiego. Widzia?em kiedy? filmik o tym jak kilku praowników KFC maltretowa?o kurczaki rzucaj?c nimi o ?ciane, kopi?c, uderzaj?c o blat sto?u. Takich ludzi powinno si? zamkn?? razem i niech si? pozabijaj?. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2005-09-25, 17:50
|
|
|
Dobrze ?e nie robi? jeszcze futer z MUCH!! NIe nie.. ?artuj?.. Zgadzam sie z Tob? w 100%!! A ten który prze?yje z nich (pozamykanych w celi) dostanie w nagrod? ....................................... KULK?, po kolei w kolana, ?okcie, nadgarstki, a potem jak b?dzie jeszcze ?y? to mo?e zrobi? z niego futerko obdzieraj?c no?em ze skóry?? Albo gor?cy nó? pod paznokcie, lub wyci?cie j?zyka, tortury...
Wpadam w sza?.. Sorki wszyscy, ale kurfffa nie rozumiem takich ludzi i nie wiem co bym zrobi? jak bym takiego spotka?, chyba to samo jakby to by? peda? - na stos!! Ehh.. Starczy, bo mnie pos?dz? o ludobójstwo.. Nara i jeszcze raz sorki!! |
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-09-25, 18:29
|
|
|
gdybym tam by? to bym tego gnoja chyba............. |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2005-09-26, 16:25
|
|
|
| bo?e chro? polsk? |