Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
MMORPG
Autor Wiadomość
kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2006-12-09, 22:14   

je?eli chodzi o mnie to gram w ogame z przerwami. Ostatnio gram niecaly rok i jak narazie mam 380miejsce i pne si? w gór? powoli.
Gra?em te? w wowa na pirackich niestety (albo stety...) serwerach i sukcesem niew?tpliwie by?o zabicie kilku lepszych i wyprawa na najlepsz? wtedy Onyxie. Na tym w sumie koniec.

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2006-12-09, 22:56   
   Baretki: zalozyciel

A ja gra?em w ogame, ale mnie znudzi?o konto odda?em do sojuszu, w którym by?em. Gra?em na Uni4 jak ko?czy?em by?em 78 miejscu i mia?em ponad 1 500 000 pkt.
Obecnie mieszam w MuOnline, z którym mia?em rozwód na jakie? 1,5 roku, ale teraz wróci?em, cho? pewnie te? nie na sta?e (mo?e z miesi?c pogram jeszcze i mi si? znudzi).

Klub: battleground

KurokiKaze 
Król

Armia WFB:
Lizardmen

Wysłany: 2006-12-10, 14:10   

Obecnie gram w Knihgt of Darkness, gra w htmlu. Do?? ciekawa i nawet realistyczna. Trzeba dba? o morale ludzi ?eby nie wybuch? bunt i takie tam. Obecnie idze mi nawet ca?kiem nie?le, mus?e zacz?? rozbudow? przemys?u zbrojeniowego ?eby podbi? jakie? ziemie bo mi si? ju? ko?czy :king:

Shogun Tokugawa Ieyasu

Hasari 
Chłop feudalny

Wysłany: 2007-01-29, 23:08   

Je?li chodzi o MMORPG to gra?em bardzo nie wiele :grin: Napewno wszystkie te gry znacie i s?yszeli?cie o nich:
- Tibia
- MuOnline
- Lineage 2
- PristonTale
- Xiah Online
- FlyFF Online
- SilkRoad Online
- Cabal Online
- RYL 1 and 2
- Guild Wars
- Knight Online
- Kal Online
- Dungeons & Dragons Online

Gra?em w ma?o MMORPG, ale mnie gry tego typ najbardziej si? podobaj? bo zalet? jest poznawanie nowych ludzi i oczywi?cie ci?g?a gra z kumplami :smile: . Ale teraz grywam w gry które nie potrzebuj? du?ego przysi?dzenia przy komputerze czyli MMOG Via www .
- Ogame
- Valhalla
- The Crims

Lecz stale patrze co si? dzieje w ?wiecie MMORPG i tej chwili oczekuje na "Warhammer Online" który mo?e sta? si? hitem :-D ale czas poka?e :razz:

Mlody 
Rzemieślnik

Wysłany: 2007-07-29, 19:36   

kiedys zaczalem grac w Tibie ale nie moglem awansowac na 2 level:p dopiero pozniej ktos mi uswiadomil ze za zabijanie jelonkow nie dostaje sie punktow:P:P:P:P 8)

Propi 
Baron

Wysłany: 2007-07-31, 23:33   

Ale chyba i tak nikt nie wyskoczy do World Of Warcraft... no lepszego MMORPG nie by?o i jeszcze d?uuuuuuuugo nie b?dzie... tak jak nie b?dzie lepszego cRPG ni? Diablo II :)

hessasin 
Żebrak

Wysłany: 2007-09-10, 02:17   Niech nikt si? nie czepia Tibii...

I co z tego, ?e Tibia znaczy piszczel? Co z tego, ?e grafika dno?? Ale ta gierka tak czy inaczej wymiata je?li chodzi o klimat... Ja gram ca?y czas i nie wstydz? si? tego przyzna?... :soldier7:

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2007-09-10, 14:28   Re: Niech nikt si? nie czepia Tibii...

hessasin napisał/a:
I co z tego, ?e Tibia znaczy piszczel? Co z tego, ?e grafika dno?? Ale ta gierka tak czy inaczej wymiata je?li chodzi o klimat... Ja gram ca?y czas i nie wstydz? si? tego przyzna?... :soldier7:

a ?le, ja bym si? wstydzi? ;-) Co z tego ?? grafika to dno? Du?o, grafika odgrywa duuu?? rol?. Co do klimatu w tibii to jak dla mnie to mnóstwo dzieciaków, które nie trzymaj? poziomu odpowiedniego dla takich gier. S? gusta i gu?ciki, mi?ej gry i spróbuj czego? innego :)

Wow wymiata wszystko pod ka?dym wzgl?dem jak ju? propi zauwa?y? :)

hessasin 
Żebrak

Wysłany: 2007-09-10, 15:23   No, ale...

Mo?e i tak, ale w innych gierkach nie mo?esz wykorzysta? terenu w tak efektywny sposób jak w Tibii... A gra?, gra?em w kilka co najmniej innych mmorpg'ów i nudzi?y mi si? co najwy?ej po miesi?cu, wi?c zawsze wracam do Tibii... :devil:

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2007-09-15, 20:13   

Wykorzystanie terenu w grze 2d :p ? Gra?em w Tibie kiedy? jakie? pó? godziny...bez obrazy ale to jest masakra...latanie za jakimi? szczurami w podziemiach (które i tak mnie rozwala?y :p po jakim? czasie). Na prawd? nie wiem co ludzie w tym widz?...grafa ..bez komentarza , grywalno?? jak dla mnie w skali 10 stopniowej...mo?e 2. Mo?e 10 lat temu da?bym 5/10... . Ahh i ci?gle si? nie zgadzam ,?e Diablo to najlepszy crpg ( post Propiego) ...Diablo to hack and slash nie rpg... . Drzewko rozwoju postaci , skille itd to troch? za ma?o ?eby gr? nazwa? crpg. Dla mnie ,?eby gra by?a rpg-iem musi by? nastawiona w du?o wi?kszym stopniu na rozi?zywanie questów - a tych w Diablo jest tyle co kot nap?aka?.

hessasin 
Żebrak

Wysłany: 2007-09-15, 21:02   Co do tibii i Diablo...

Co do Diablo zgadzam si? z przedmówc?... Jednak co do Tibii nie... Je?li gra?e? przez pó? godziny i nie wyszed?e? na g?ówny kontynent to niestety nie wypowiadaj si? na ten temat bo nic nie widzia?e?... A grafika w?a?nie daje ten specyficzny klimat...
:roll: :roll: :roll: :roll: :eek: :roll: :roll: :roll: :roll:

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2007-09-15, 21:10   
   Baretki: zalozyciel

Prosi?bym dyskutowa? tu tylko o mmorpg. Nawiasem mówi?c w Tibi? gra?em chyba godzin? i wiem, ?e ju? ?e pewnie nigdy nie zagram. Patrz?c na t? dziecinn? grafik? mam wra?enie, ?e wola?bym tekstow? Studni? Dusz.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

hessasin 
Żebrak

Wysłany: 2007-09-15, 23:55   

Wszystko jest kwesti? gustu, który zale?ny jest od upodoba? danej osoby... :pirate: dlatego nie pot?piam nikogo nawet je?li gra w tak denn? gr? ja MuOnline, które nie jest MMORPG tylko MMOHack'n'Slash Game... :gunner: Je?li kto? si? nie zgadza, ch?tnie wys?ucham opinii na ten temat... :twisted:

hessasin 
Żebrak

Wysłany: 2007-09-30, 23:43   

Cytat:
Prosi?bym dyskutowa? tu tylko o mmorpg. Nawiasem mówi?c w Tibi? gra?em chyba godzin? i wiem, ?e ju? ?e pewnie nigdy nie zagram. Patrz?c na t? dziecinn? grafik? mam wra?enie, ?e wola?bym tekstow? Studni? Dusz.

Skoro to jest dziecinna grafika to co powiesz o Ragnarok'u??????

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2009-05-10, 15:21   

Od niedawna gram w bete AION (niestety chi?ska beta ale gra? si? da ;p) .Wra?enia jak najbardziej pozytywne , grafa miodzio i grywalno??.
Par? linków na youtube :
AION - trailer
AION - trailer + gameplay
na koniec filmik z gry kolegi - rodaka z CHodzie?y zreszt? ;p
Aion - Aerrona
Chyba si? skusz? jak b?dzie oficjalna europejska wersja (do tego czasu WoW mnie powinien ju? znudzi? ;p)

Odpowiedz do tematu