|
Eleminacje EURO 2008 |
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-10-12, 16:12
Baretki:  |
|
|
Dozna?em szoku po meczu z Portugali?. Nie mog? uwierzy?, ?e nasi tak grali. Jesuuss, taki mecz w naszym wykonaniu to co? niesamowitego. Pokazali, ?e potrafi? gra? w pi?k?. Rozmawia?em, ?e starszymi kibicami to mówili, ?e tak graj?cych polaków to pami?taj? za dobrych czasów Piechniczka i Górskiego. Mam nadziej?, ?e tak gra? b?d? kolejne mecze, bo sytuacje to nie mamy zbyt pi?knej. Praktycznie wszystkie wa?niejsze mecze grali?my u siebie, a zostaje jeszcze Belgia, ale có? po takim meczu jestem nastawiony optymistycznie to gry naszych rodaków. Tak dalej |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-10-12, 17:17
|
|
|
czasami dobrze jest sie pomylic (mowie tu o sobie).
ps. jedna jaskolka wiosny nie czyni (mam nadzieje, ze tez sie myle) |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-10-12, 22:41
|
|
|
| kali napisał/a: | | za Engela te? grali padake, tylko Olisadebe bramki strzela? |
Wtedy mia?em jakies 11-12 lat takze za wiele nie pamietam, procz tego ze sie przyjemnie ogl?da?o |
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-10-16, 19:34
|
|
|
| Stanis?aw Anio? napisał/a: | | jedna jaskolka wiosny nie czyni |
europejska czy afryka?ska?... |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-06-06, 19:21
|
|
Po Armenii ?egnamy si? z Euro 2008 |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-06-06, 21:32
|
|
|
chyba, ?e zdarzy si? cud i ograj? Portugalczyków, Serbów i Finów |
_________________ |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2007-06-07, 17:50
|
|
Znowu ten pesymizm u Watchera, który mam nadziej? stanie mu w gardle po eliminacjach. Proste zimny prysznic si? przyda ... a Or?y Holendra jeszcze poka?? na co ich sta? |
 |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2007-08-06, 23:16
|
|
|
Ja tylko sprowokuj? dalsz? cz??? rozmowy o dodatkowy podtemat, czyli stadiony jak wiecie niby budowa? maj? w 6 miastach, cho? mieli w 4, ale kto to wie jak to w sumie b?dzie.. jak na moje w?a?nie te 4 powinny by? w Gda?sku, Wroc?awiu, Chorzowie i Krakowie. Pozna? ma ostatnio zremontowany stadion lecha, warszawa to dno jak sobie legia nic ciakawego nie wybuduje to ich strata, a miasta takie jak wroclaw, gdansk, krakow potrzebuja powiekszenia czy wybudowania nowych obiektow tego typu, a w Chorzowie tez by si? lekki remoncik przyda? Co Wy na to?
P.S. Bardzo ciekawy jest projekt Baltic Arena oraz stadionu we Wroc?awiu..
P.S.2. Polska wyjdzie z grupy z pierwszego miejsca i mo?e wyj?? nawet z grupy na EURO, bo poziom b?dzie jak na moje ?redni tak jak w eliminacjach ;D |
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-08-22, 22:40
|
|
|
| Portugalia straci?a punkty, Serbia te?, chocia? niewiele brakowa?o. Niby Finlandia 2ptk za nami, ale nie ma si? ich chyba co obawia?! Z ?adnym euro si? jeszcze nie ?egnamy! |
_________________ |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2007-08-23, 09:18
|
|
|
Tak jak mówisz Je?li zespolik nam si? zgra i nie zabraknie w sk?adzie takich weteranów jak Krzynówek, którzy zawsze potrafili rozrusza? reszt? zespo?u - b?dzie git. Ja nadal - tak jak mówi?em wierz?, ?e wyjdziemy z pierwszego miejsca |
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2007-08-23, 10:54
|
|
|
| gerald napisał/a: | | ?e wyjdziemy z pierwszego miejsca |
szczególnie po doskona?ym czerwcowym wystepie z Armenia mozna byc pe?nym nadziei i optymizmu. Nie zapominajcie o tym. |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-08-23, 13:49
|
|
|
| szeregowiec ryan napisał/a: | | gerald napisał/a: | | ?e wyjdziemy z pierwszego miejsca |
szczególnie po doskona?ym czerwcowym wystepie z Armenia mozna byc pe?nym nadziei i optymizmu. Nie zapominajcie o tym. |
nie zapomniaj te?, ?e je?eli Portugalia jeszcze straci punkty to nawet po pora?ce z nimi wyjdziemy z grupy! Z Belgi? mo?e by? ci??ko, ale raczej b?dziemy faworytem i powinni?my da? rade. Wi?cej wiary! |
_________________ |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2007-09-09, 16:18
|
|
|
| Mecz z Portugalia uwodni? ze mamy kadr? która potrafi gra? pod presj? i wychodzi? z opa?ów.Bogu dzi?kujmy ?e mamy Krzynówka bo to czego zawsze brakowa?o Polakom to pi?karza maj?cego si?? wzi?cia na swoje barki ci??aru gry w najci??szym momencie gry. |
|
|
|
 |
Mlody
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2007-09-10, 18:04
|
|
|
Polacy po prostu sprawiaja wrazne jakby bali sie strzelac na bramke bo ktos im urwie glowe jak nie trafia... a bez probowania nic nie osiagna. Trzeba korzystac z kazdej okazji i dzieki temu mamy remis |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2007-09-10, 23:28
|
|
By?em w Chdk-u na tym meczu. Krzynówek uratowa? remis ... a teraz równie? nie ?atwa przeprawa z Finlandi?.
* Pozdro dla kibiców |
 |
|
|
|
 |
|
|