|
Warsztaty XXXVII: doganiamy jazzmanów |
| Autor |
Wiadomość |
KacperTheCowboy
Diuk

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-10-29, 21:33
|
|
|
| szeregowiec ryan napisał/a: | | Watcher bedzie na Ciebie czeka? niespodzianka w starciu z Chaosem:D |
Eeeee tam i tak wiadomo o co chodzi przecie?. Odgra?a?e? si? t? swoj? niespodziank? po ka?dej bitwie
Jacol przecie? i tak lubisz dawa? lanie swoimi miarkami nawet bez pretekstu.
Na ile punktów Drzewiec? |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-10-31, 17:34
Baretki:  |
|
|
| Moje przybycie na warsztaty stoi pod znakiem zapytania. W pi?tek b?de wiedzia?. Jack nie przejmuj si? ... wi?cej razy nie pozwol? na takie rzeczy ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2007-10-31, 20:45
|
|
Ja b?de
Jacol, jak przyjedziesz to im wszystkim w?oimy
A Ty Szeregowiec si? nie t?umacz, to by?o po prostu przegi?cie,
s? jasno ustalone zasady, których nie powinni?my ?ama?.
Ja jestem ch?tny z ka?dym i na ka?dego, jestem napalony na granie jak stonka na ziemniaki!
Moge zagra? z M?odym, jak nikt inny nie zechce. I oczywi?cie mecz z Kurokim to moje numero uno. |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-11-01, 09:44
|
|
Niestety z najgorszego powodu z mo?liwych nie mo?e mnie by? chyba na warsztatach. Pewnie niektórzy wiedz?, dlaczego Proponuj? przesuni?cie tygodniowe. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-11-01, 11:46
|
|
| I dlatego mnie nie b?dzie ... b?dziemy w ko?ciele i na cmentarzu ... |
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2007-11-02, 01:12
|
|
| Rozumiem o co biega. Mam nadzieje, ?e uda mi si? przyby? na przesuni?te warsztaty. Jakby co, napisze do Drzewca, kiedy mo?ecie si? mnie spodziewa?. Mam nadzieje, ?e przesuni?cie o 2 tygodnie równierz wchodzi w gr?. |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-11-07, 20:06
|
|
| OK, kto mo?e w tym tygodniu? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-11-07, 20:19
|
|
|
| No ja na bank. Mama nadzieje ze bitwa w koncu wypali:D |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
dziki bartek
Baron

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-11-07, 21:03
|
|
|
Ja te?, mam zamiar wreszcie wzi?? aktywny udzia? w warsztatach ( farbki + figurka i malujemy ) |
_________________ Boku wa kame desu |
|
|
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-11-08, 16:16
|
|
|
| Ja b?d?. Jak nie znajdzie si? nikt ch?tny do grania to zamierzam malowa?. |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-11-08, 17:46
|
|
|
Zjawi? si?.
W zwi?zku z ostatni? bitw? z Szeregowcem, która odby?a si? z niepomalowanymi figurkami, chcia?em przeciwstawi? si? zasad? jakie zosta?y wprowadzone w klubie, za których z?amanie jest si? od razu pot?piony. Mówi? o niepomalowanych figurkach, gdy? s?dz? ?e osoby zaczynaj?ce przygod? z warhammerem, czy te? innym systemem powinny mie? mo?liwo?? przyswajania sobie zasad danego systemu. Wiadomo ?e malowanie figurek zajmuje do?? sporo czasu (chyba ?e malujesz je tylko po to ?eby gra?). W pewien sposób utrudniane jest im rozpocz?cie, i w negatywny sposób mo?e to wp?ywa? na warto?? galeryjn? figurek (znaczy malowanie), poniewa? niektórzy mog? czasem malowa? figurki tylko do gry, co niszczy ca?? rado?? z tej czynno?ci. Przez to tak?e szczelnie zamykamy wej?cie, staj?c si? hermetycznym klubem. Wygl?da na to, ?e nie czekamy wcale na nowych cz?onków i nie staramy si? ludzi do tego hobby zach?ca?, tylko ich ganimy, nie pozwalaj?c im na praktyki i poczucie bitewnego zgie?ku, który jeszcze bardziej zmotywowa? by ich do malowania i kolekcjonowania. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-11-08, 18:05
|
|
| Ja jestem zdecydowanie przeciwko takim praktykom, bo niezale?y mi na jakiej? ogromnej liczbie cz?onków sekcji. Ja stawiam na jako??, a nie na ilo??, jak wi?kszo?? (jak nie wszystkich frakcje ). Co do obeznania si? z technik? i praktyk? ... to co to za problem, aby który? z nas udzieli?/po?yczy? swoj? armi? w celach treningowych (oczywi?cie pod okiem w?a?ciciela armii), nowo wst?puj?cemu graczowi, aby si? obezna?. Dbajmy o t? wyj?tkowo?? Battlegroundu, bo te zakusy mi si? bardzo nie podobaj?. Nie chc? do?wiadczy? takich proxów jak na PGA w zesz?ym roku na turnieju Wh40k. |
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-11-08, 18:34
|
|
| KurokiKaze napisał/a: | Zjawi? si?.
W zwi?zku z ostatni? bitw? z Szeregowcem, która odby?a si? z niepomalowanymi figurkami, chcia?em przeciwstawi? si? zasad? jakie zosta?y wprowadzone w klubie, za których z?amanie jest si? od razu pot?piony. Mówi? o niepomalowanych figurkach, gdy? s?dz? ?e osoby zaczynaj?ce przygod? z warhammerem, czy te? innym systemem powinny mie? mo?liwo?? przyswajania sobie zasad danego systemu. Wiadomo ?e malowanie figurek zajmuje do?? sporo czasu (chyba ?e malujesz je tylko po to ?eby gra?). W pewien sposób utrudniane jest im rozpocz?cie, i w negatywny sposób mo?e to wp?ywa? na warto?? galeryjn? figurek (znaczy malowanie), poniewa? niektórzy mog? czasem malowa? figurki tylko do gry, co niszczy ca?? rado?? z tej czynno?ci. Przez to tak?e szczelnie zamykamy wej?cie, staj?c si? hermetycznym klubem. Wygl?da na to, ?e nie czekamy wcale na nowych cz?onków i nie staramy si? ludzi do tego hobby zach?ca?, tylko ich ganimy, nie pozwalaj?c im na praktyki i poczucie bitewnego zgie?ku, który jeszcze bardziej zmotywowa? by ich do malowania i kolekcjonowania. |
jezeli chcesz grac nie pomalowanymi figurkami to prosze bardzo ale w domu
lub w Poznaniu bo pewnie tam bez problemu znajdziesz takich ludzi zreszta jak i prokserow
jezeli chodzi o nasz klub sprawa zostala postawiona jasno na samym poczatku
inna sprawa gdybysmy zezwolili na granie "plastikami" to w koncu doszlo by do tego ze z czystego lenistwa i oszczednosci nikt by nie malowal bo po co tracic czas i pieniadze na farbki oraz pedzelki |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-11-08, 18:45
|
|
|
| Zaczn? od tego ?e nie mówi? tu o ?adnych proksach i sprawa dotyczy tylko graczy stawiaj?cych pierwsze kroki. Nie mówi? ?e wszyscy mamy tak robi?, chodzi o to ?eby od razu nie stawia? poprzeczki za wysoko. W ka?dych klubach sportowych nie jest od razu wymagane profesjonalne sprz?t, kupuje si? go z czasem jak ju? troch? si? po?wiczy. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-11-09, 19:25
|
|
|
| Much zgadzam sie z Toba w kwestii ?wiczenia bo nie ma bata zeby ktos pomalowa? 30 figurek i dopiero wtedy(po jakis 3 miechach) stoczyl pierwsza bitwe. Jestem przekonany ze WSZYSCY grali kiedystam niepomalowanymi figurkami ale NIE RÓBMY TEGO na warsztatach. Niech to rzeczywiscie bedzie KLUB gdzie sie przychodzi pochwalic pomalowana armia. A poza tym ten temat juz chyba by? kiedys porusozny |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
|
|