Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ka
Autor Wiadomość
Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2008-01-12, 00:27   
   Baretki: zalozyciel

Zostawiam po jednej miksturce dla Elfa i Carnisa i jedn? sam wypijam.

-Zosta? tu Vandejczyku i zaopiekuj si? Elfem! Mam nadzieje, ?e z nia?czeniem mi?czaków pójdzie cie lepiej ni? z bitk?! I nie pchaj si? ta mn?, bo znowu co? spartolisz! Na Hammedrega!

-Nigdy wi?cej Ka!

Id? sprawdzi? ruiny.

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Klub: battleground

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2008-01-12, 03:04   

Nie wiem co znaczy "znowu co? spartolisz" ...ale i tak nie mam zamiaru odwiedza? teraz tych ruin. Mo?e nawet i jest tam co? co wymaga zniszczenia, ale nie mam zamiaru ryzykowa? dla tego ?ycia w tej chwili. Mam nadziej? , ?e Aegnor zaraz si? ocknie ...bo nie u?miecha mi si? taszczenie go do Turów na plecach. I dzi?ki za mikstur?.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2008-01-12, 03:23   

Pijesz mikstur??

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2008-01-12, 10:32   

Pij?...mo?e rozs?dniej by?oby zostawi? na czarn? godzin? - czyli jak?? walk? , ale chyba nie poto Ingmar nam je dawa?.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2008-01-13, 11:05   

Ingmar wbieg? na plac, za nim woj i podejrzliwie patrz?cy na wilko?aka Dobromierz. Napastnicy znikn?li za resztkami oflankowanego marmurow? kolumnad? bia?ego budynku z resztkami fryzu biegn?cego na ?cianach. Min?li go.
Ich oczom ukaza?a si? kolejna ulica otoczona poro?ni?tymi ro?linno?ci? ruinami. Z jednego, kwadratowego budynku zosta?a w zasadzie tylko jedna ?ciana i znajduj?cy si? w jego centrum pos?g m??czyzny z d?o?mi wzniesionymi w ge?cie b?ogos?awie?stwa. T?oczy?o si? tam pi?ciu ludzi (w tym Mabor) oraz nie zwracaj?ca na nich uwagi pi?kna kobieta z jasnymi w?osami zwi?zanymi w gruby warkocz. Kobieta sta?a przed pos?giem i ?piewa?a, w r?ku trzyma?a jakie? zawini?tko.

?ycie Carnisa wróci?o do maksimum, Ingmar ma 34.

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2008-01-13, 12:45   

Jak dok?adnie wygl?da sytuacja? Tych pi?ciu chroni t? kobiete?

-Na Hammedrega, co oni tu kombinuj??!

Je?li mam "wolny" dost?p do kobiety, to biegn? do niej. Wyrywam jej z r?k to zawini?tko i odpycham j? na bok(staram si? to zrobi? w miar? delikatnie)
Je?li nie... w pierwszej kolejno?ci dopadam Mabora!
-Gi? suczysunu!

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2008-01-13, 13:39   

Pi?tka doby?a broni, Mabor i jeszcze jeden miecze, pozosta?a trójka w?ócznie, pobiegli w kierunku Ingmara. ?miecie... Nie sprawili mu prawie ?adnego k?opotu, cho? anonimowy woj Dobromierza zosta? poraniony.

1 runda
Ingmar - Mabor i w?ócznik1
Ingmar trafia (29), zadaje 24+8 obra?e?, Mabor paruje 10, Maborowi zosta?o 8 ?ycia.
Mabor trafia w g?ow? (11), zada? 10+5 obra?e?, Ingmar sparowa? 12, zosta?o mu 31 ?ycia.
W?ócznik nie trafia (75).
Ingmar trafia (14), zada? 18+8 obra?e?, Mabor ginie.
Ingmar trafia (74), zada? 23+8 obra?e?, w?ócznik1 paruje 14, zosta?o mu 13 ?ycia.

Woj Dobromierza - 3 napastników
Woj Dobromierza trafia (13), zadaje 13+5 obra?e?, w?ócznik2 paruje 13, zosta?o mu 25 ?ycia.
W?ócznik2 nie trafia (60).
W?ócznik3 trafia (37), zadaje 15+4 obra?enia, woj Dobromierza paruje 14, zosta?o mu 25 ?ycia.
Miecznik trafia (31), zadaje 13+4 obra?enia, woj Dobromierza paruje 10, zosta?o mu 18 ?ycia.

2 runda
Ingmar - miecznik
Ingmar trafia (48 ), zadaje 21+8 obra?e?, miecznik paruje 11, zosta?o mu 12 ?ycia.
Miecznik trafia (26), zadaje 16+4 obra?e?, Ingmar paruje 13, zosta?o mu 24 ?ycia.
Ingmar nie trafia (98 ).
Ingmar nie trafia (91).

Woj Dobromierza - 2 napastników
Woj Dobromierza nie trafia (76).
W?ócznik2 trafia (26), zadaje 16+4 obra?e?, woj Dobromierza paruje 14, zosta?o mu 12 ?ycia.
W?ócznik3 nie trafia (93).

3 runda
Ingmar
Ingmar trafia (57), zadaje 11+8 obra?e?, miecznik paruje 15, zosta?o mu 8 ?ycia.
Miecznik trafia (28 ), zadaje 11+4 obra?e?, Ingmar paruje wszystko.
Ingmar nie trafia (96).
Ingmar trafia (60), zadaje 23+8 obra?e?, miecznik paruje 14, ginie.

Woj Dobromierza
Woj Dobromierza nie trafia (46).
W?ócznik2 nie trafia (68 ).
W?ócznik3 nie trafia (99), ?amie w?óczni?.

4 runda
Ingmar trafia (52) w?ócznika3, zada? 30+8 obra?e?, w?ócznikginie.

Woj Dobromierza nie trafia (57).
W?ócznik2 nie trafia (86).

5 runda
Ingmar trafia (59), zadaje 30+8 obra?e?, w?ócznik paruje 15, zosta?o mu 2 ?ycia.
Woj Dobromierza nie trafia (64).
W?ócznik nie trafia (34).
Ingmar trafia (87), zabija wroga.

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2008-01-13, 14:18   

Spogl?dam na kobiet?. Je?li nie przerwa?a ?piewu lub zacz??a ucieka? og?uszam j?, zabieram zawini?tko i ni? do Carnisa. Je?li zacz??a rozmow? z tym wojem, zmieniam si? w cz?owieka.
Zabieram jeden miecz. (B?dzie na zapas, gdy Vandejczyk znowu co? po?amie, hehe.)
I przeszukuj? Mabora, wszystkie cenniejsze rzeczy zabieram.
Razem z wojem i dziewk? wracamy do Carnisa.

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2008-01-13, 15:56   

Vandejczyk "znowu co co? spartoli" , "znwou co? po?amie" . Ty chyba masz jakie? kompleksy , albo ?yjesz w ?wiecie snów Anglu. Jako ,?e nic mi nie wiadomo o tym, ?eby elf odzyska? przytomno?? to nic nie robi? - czekam. Mo?e móg?bym wla? mu t? mikstur? leczenia , jak? zostawi? mu Ingmar w usta - ale nie wiem czy to mo?liwe, czy spowodowa?oby wybudzenie i czy w ogóle Aegnor tego sobie ?yczy (mo?e chce oszcz?dzi? mikstur?). Potrz?sanie, policzkowanie chyba nie s? dobr? metod? na wybudzenie nieprzytomnego.

KacperTheCowboy 
Diuk

Wysłany: 2008-01-13, 18:30   

Nie obrazi?bym si? gdyby? wla? mi j? do gard?a. ?eby tylko myszczu nie stwierdzi? ?e si? zach?ysn??em.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2008-01-15, 22:18   

Ingmar zacz?? biec w stron? kobiety. Nie zwraca?a na niego uwagi.
Gdy by? ju? blisko, zauwa?y? ?e na pod?odze przed ni? wyrysowano kr?g. Kr?g l?ni?.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2008-01-17, 20:55   

Ingmar bieg? dalej. Kobieta nawet nie j?kn??a, gdy uderzy? j? w ty? g?owy. Upad?a, a kr?g przesta? migota?.
Godzin? pó?niej dowiedzieli si?, ?e to Latoros?ka, ?ona Boles?awa.
Mielnik pad? niemal bez walki. Boles?aw podda? si?, gdy zobaczy? sw? pojman? ?on?. Nast?pnego dnia, dzi?ki wymy?lnym torturom, Strachkwas upewni? si? i? siostrzeniec nie do ko?ca zdawa? sobie spraw? z tego, co w elfich ruinach robi?a Latoros?ka. Nie zdawa? sobie sprawy z tego, ?e jest manipulowany przez tajny saronicki kult. Zosta? wi?c pozbawiony lewej d?oni i wygnany. Jego ?on? spalono, razem z sze?cioma innymi saronitami. Nowym grododzier?c? Mielnika zosta? Roso?.
Od Strachkwasa otrzymali bursztynowe fibule i Mieczys?awa, który mia? ich przeprowadzi? w charakterze t?umacza przez tereny Zdarów a? do rzeki Raby (do której wp?ywa?a Sawa). Dalej mieszkali ?li?niowie i Stodoranie, tam ko?czy?a si? puszcza wi?c nie mogli si? zgubi?, wystarczy i?? wzd?u? Raby a pó?niej Egriny i doj?? do Sylwanii, lasów królestwa elfów.

Chcecie co? kupi? w Turach przed wyj?ciem? Przygoda powoli si? ko?czy.
Nieco wi?cej wiadomo?ci o naturze "ka" znajdziecie tutaj.

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2008-01-18, 00:08   

Wynika z tego , ?e powinni?my wi?cej czyta? twoje opisy Ekumeny...ale sorry one ju? tak si? rozros?y, ?e jest to zadanie troch? ju? przekraczaj?ce mo?liwo?ci zwyk?ych ?mioertelników. Jakby nie by?o b?dzie mnie to gryz?o, ?e nie znalaz?em tego opisu ka w trakcie przygody. Nic nie kupuje - mo?e jedynie jedzenie na drog? , o ile Mieszka?cy Turów nam go nie dadz? darmo :p . Ehh - przygoda dobra by?a, ale te ka s? zbyt przegi?te - niech nawet maj? t? ogromn? ?ywotno??, 2 ataki itd ale to ssanie ?ycia... :( . Tak dalej pójdzie to po paru takich przygodach ( cho? wiele ju? pewnie nie poci?gniemy, wi?c pewnie nied?ugo) zredukujesz nasze wspólczynniki do 0 :p ...pewnie nied?ugo pojawi? si? jakie? wyssysaj?ce WW, si?e itd.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2008-01-18, 00:13   

Taki numer sprawdza si? raz (w przeciwnym wypadku Ka przestan? by? wyj?tkowe :) ). Teraz musz? wymy?li? co? innego uprzykrzaj?cego Wam ?ycie ;) ). Nawiasem mówi?c: Latoros?ka próbowa?a ponownie przywo?a? Hoda, w zawini?tku by?o zabite niemowle.

KacperTheCowboy 
Diuk

Wysłany: 2008-01-19, 11:50   

W jakim ja wogulie jestem stanie??

Odpowiedz do tematu