Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Po?yczki
Autor Wiadomość
Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-10-12, 00:41   Po?yczki
   Baretki: zalozyciel

Jestem lekko rozgoryczony, wi?c ostrzeg? was przed czym?.

Je?li nie jeste?cie doskonale zorganizowani i nie zapisujecie gdzie? wszystkiego, co po?yczacie - NIE PO?YCZAJCIE! Dot?d by?em ca?kowicie otwarty w tych sprawach, po?ycza?em wszystko i wszystkim. Prze?kn??em nawet strat? 2-3 ksi??ek. Teraz jednak ju? od czerwca co najmniej kto? (nie mam poj?cia kto, nie pami?tam :( :( ) nie oddaje mi DVD z RotK :( To przechyli?o czar? goryczy :/ Grup? ludzi, którym cokolwiek jeszcze po?ycz? ograniczy?em do ma?ej grupy osób, którym ufam pod tym wzgl?dem ca?kowicie (Drzewiec, Gyzz, Gazza, Czosnek, Bono, mo?e jeszcze kto?). Apeluj? te? do was, by?cie zrobili to samo! Zbytnia ufno?? dzi? nie pop?aca :(

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2005-10-12, 06:44   

Na szcz??cie ja bardzo rzadko cokolwiek od kogokolwiek co? po?yczam :-D .

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-10-12, 08:38   
   Baretki: tartar zalozyciel

Bez jaj, kto? Ci nie oddaje RotK hmmm, a s?siadom z góry czasami nie po?yczy?e? ??, tzn. Dave'ovi, albo Igorowi. Ja mam równie? te same problemy. Darthmateusz ju? nie powiem ile trzyma mojego Alen vs. Predator na DvD i co? nie zamierza mi odda? :x:

Klub: battleground-castigatores

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-10-12, 10:12   

Im po?ycza?em kiedy?, oddali...

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Amy 
Margrabia

Wysłany: 2005-10-12, 18:39   

Eh.. ja do dzi? nei wiem co si? sta?o z moj? ksi??k? "?pun"...
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-10-12, 19:29   

Ju? wiem, kto po?yczy?. Okaza?o si?, ?e nie jest tak ?le, jak my?la?em :)

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2005-11-18, 10:51   

Teraz tylko niech Drzewiec zajrzy g??boko w dziury na mózgu i przypomni sobie komu po?yczal AvsP na dvd bo napewno nie mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twój brat nie wiedzia? komu po?yczy? i szuka? a? znalaz? a ty niewiadomo z jakich powodów zamiast si? wysili? i poszuka? przypomniec sobie to zwalasz na kogo? !! O ile pami?tam to po?ycza?es jakiemu? ch?optasiowi z Gajowej ale pewnie si? nar?bali?cie tego dnia i st?d zamieszanie heehehh...
Ostatnio zmieniony przez darthmateusz 2005-11-20, 12:54, w całości zmieniany 2 razy  

mychafront 
Książę

Wysłany: 2005-11-18, 12:14   

Kiedy? po?yczy?e misa w przedszkolu kole?ance i mi nie odda?a :-D :D :P ...ostatnio po?yczy?em talerz perkusyjny-china-i niestety na drugi dzie? by? p?kniety ale co? tak bywa :grin: :P :-) :wink:

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2005-11-18, 12:18   

Oj DRZEWIEC DRZEWIEC :lol: Ja ju? wiem komu po?yczy?es ów film !! ALe nie powiem !! Nale?? mi si? przeprosiny.

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-11-18, 19:12   

Drzewiec napisał/a:
Darthmateusz ju? nie powiem ile trzyma mojego Alen vs. Predator na DvD i co? nie zamierza mi odda? :x:

Nie ?ebym broni? brata, ale film ten widzia?em ju? kilka razy u pewnego naszego wspólnego znajomego. A DarthMateusz ma ten film od dawien dawna na super jako?ci ripie wi?c nawet nia ma potrzeby po?yczania go od kogokolwiek.
Za oczernianie niewinnych nie udziel? wskazówki. Oj nie?adanie tak, nie?adnie! :x:

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-11-18, 22:01   
   Baretki: tartar zalozyciel

Napisz? krótko. Mateusz wzi?? od Bo?ka film i nie powiedzia? mi ?e odda? mu, a ciebie Qba nie rozumiem, bo nie jeste? w temacie a si? wypowiadasz :x:

Klub: battleground-castigatores

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2005-11-18, 23:14   

Micha?....film po?yczy?es Bonerowi...ja go na dzie? albo 2 przechwyci?em i odda?em wedle wskazówek. Nawet Bono zdziwiony by? bo mówi? ?e ty wiesz ?e on ma ten film Zako?czmy ten bezsensowny temat.

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-11-19, 13:25   

Drzewiec napisał/a:
Napisz? krótko. Mateusz wzi?? od Bo?ka film i nie powiedzia? mi ?e odda? mu, a ciebie Qba nie rozumiem, bo nie jeste? w temacie a si? wypowiadasz :x:

Je?li piszesz bzdury pod czyim? adresem,a wiem, ?e jest inaczej to nie wypada si? nie wtr?ci? i czego? napisa? (oboj?tnie czy to kto? bliski czy nie).
A tak wogóle to jak mog? przej?? oboj?tnie obok takich textów, skoro jak za ka?dym razem gdy jestem u Bo?ka i widz? jak te DVD u niego le?y - jak mo?esz pisa?, ?e nie jestem w temacie skoro jak widz? orientuj? si? w nim lepiej od Ciebie.

Zgadzam si? z przedmówc? - zako?czmy ten temat, a Drzewiec niech na drugi raz upewni si? o czym chce pisa?!

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-11-19, 14:45   

Takie dyskusje tylko na priv, je?li mo?na prosi?.

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2005-11-20, 12:53   

Po co wi?c taki temat w ogóle tworzyc? To by?o do przewidzenia, ?e zaczn? si? zarzuty jednych do drugich.

Odpowiedz do tematu