|
Warsztaty XLV |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2008-03-03, 20:37
Baretki:  |
|
|
| pikusMAIDEN napisał/a: | | przerzucenie jednostek ze skrzyd?a na skrzyd?o jest praktycznie niemo?liwe. |
Hiehie, mo?e dla Necronów... |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-03-03, 20:53
|
|
Szeroki front nie jest taki z?y Wr?cz lepszy dla pewnych rozwi?za? taktycznych |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-03-03, 21:12
|
|
|
Jak wolicie, ja tam bym osobi?cie spróbowa? drugiego rozwi?zania, ostatnimi czasy sprawdza?em kilka wariantów rozstawiania, tak?e rozstawianie w ?wiartkach i daj? rade. No ale có? zobaczymy na miejscu .
| Zapa? napisał/a: |
Hiehie, mo?e dla Necronów... Twisted Evil |
Zak?adaj?c, ?e to pole bitwy moze miec jakies nawet 100" szeroko?ci to dla desek przy odrobinie szcz??cia jakie? 3 tury, w?tpi? zeby kto? to zrobi? szybciej Ale to przypadek ekstremalny bo boostowanie si? przez dwie tury nie ma w 90% przypadków ?adnego sensu . |
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-03-03, 21:24
|
|
|
| pikusMAIDEN napisał/a: |
| Zapa? napisał/a: |
Hiehie, mo?e dla Necronów... Twisted Evil |
Zak?adaj?c, ?e to pole bitwy moze miec jakies nawet 100" szeroko?ci to dla desek przy odrobinie szcz??cia jakie? 3 tury, w?tpi? zeby kto? to zrobi? szybciej |
A ja w?tpi? ?eby ktokolwiek to prze?y?. Chocia? te twoje samo naprawiaj?ce si? deski
. A na warsztatach raczej b?d?. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-03-04, 11:59
|
|
|
| Zapa? napisał/a: | | Hmm... niech sobie przypomn? przegapi?e? okazj? rozegrania Tartaru |
Nie rozumiem zwiazku. Zastanów sie 3 razy zanim cos napiszesz bo twoje bzdury siegaja zenitu.
Co do tartaru pisa?em ze jestem chetny grac z Gazza ale gra? z nim Drzewiec który TEZ gra? Tartar. Fakt faktem ze powinienem miec pierwszenstwo bo mnie Gazze trudniej upolowac niz Micha?owi ale to nie moja wina. |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-03-04, 13:45
|
|
| bo zaraz eksploduj? !!. Mi?osz Gazza by? przygotowany na trzy bitwy !!. Nasze potyczki by?y krótkie. Reasumuj?c da?e? DUPY !!!! |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Walek
Diuk

|
Wysłany: 2008-03-04, 17:22
|
|
|
ok ja sie zjawie, wyzw? Kacpra do 40k na 625p . I jakby czasu starczy?o to w Wfb na okolo 800 p. mini bitke. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2008-03-04, 17:47
|
|
Piepszenie, jak zwykle szukasz wyt?umaczenia! Po rozegraniu bitew z Drzewcem(bardzo szybkich z reszt?) by? czas na rozegranie bitew z Gazz?.
A poza tym wieczorem powiedzia?e? mi, ?e angielski mia?e?... |
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-03-04, 22:58
|
|
|
| Zapa? napisał/a: | | jak zwykle szukasz wyt?umaczenia |
ja sie nie musze t?umaczyc. Gazza pis?? "jezeli zdaze To MOGE z Toba zagrac" nei bede odwo?ywa? angielskiego zeby ewentualnie zagrac |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-03-06, 10:47
|
|
|
| co tu wpisa?? |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-03-06, 15:48
|
|
| ale o co chodzi Gyzz. Chcesz to w formie informacyjnej opisa?, czy te? dok?adniej na czym to wszystko polega ? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-03-06, 17:12
|
|
Chodzieski Klub Gier Bitewnych "Battleground" zrzesza entuzjastów gier bitewnych. Co dwa tygodnie w soboty o 12 organizujemy Warsztaty Bitewne, na których ma miejsce: malowanie modeli, starcia w jednym z trzech systemów ("Lord of the Rings", "Warhammer Fantasy Battle", Warhammer 40000"), dyskusje, tworzenie makiet itp. Obecnie do klubu nale?y 13 osób z Chodzie?y i okolic (te okolice to Pozna? na przyk?ad ) Aktualny kalendarz naszych spotka? znajdziecie pod tym adresem: http://watcherforum.e9.pl/viewforum.php?f=31 .
Starczy? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-03-06, 17:36
|
|
Pewnie. Nie ma co za du?o ludzi zam?cza? czytaniem |
|
|
|
 |
Walek
Diuk

|
Wysłany: 2008-03-07, 16:16
|
|
|
| ma?y b??d jest, 12.30 nie 12, chyba ?e co? si? zmieni?o. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-03-12, 21:15
|
|
|
Mam rozpisk? na 3000pkt. Sojusz Tau + Eldarowie aktualny? W mojej rozpisce nie s? zachowane sloty gdy?, wiadomo na 3000 pkt nie da sie wystawi? slotowo (przynajmniej nie Nekronów).
Btw. Je?li nie macie nic przeciwko to w rozpisce uwzgl?dni?em dwóch C'tanów (teoretycznie mog?, chyba ?e sie nie zgodzicie). My?l? jednak, ?e i tak macie tyle sprz?tu ci??kiego, ?e nie b?dzie ?adnej dysproporcji vide Micha?owi zdj?cie Nightbringera zaj??o w zasadzie 1 tur?, a taki Wraithlord to jednostka bardzo porównywalna do C'tanów i na dodatek strzelaj?ca. Ró?nicy wielkiej mi?dzy Deceiverem a 5 Deskami (tyle samo pkt kosztuj?) te? nie ma . |
|
 |
|
|