|
WOKÓ? EURO |
| Autor |
Wiadomość |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2008-06-07, 10:31 WOKÓ? EURO
|
|
|
W??snie przeglada?em w ,,dzienniku" takie ma?e ankiety robione znanym i nieznanym odnosnie EURO moze tez bysmy sobei taka zrobili?
PYTANIA:
1. Kto wygra Mistrzostwa?
2. Kto zostanie najlepszym pi?karzem/ królem strzelców?
3. Kto okaze sie ,,czarnym koniem" rozgrywek?
4. Jak poradzi sobei Polska (dokad dojdzie)?
MOJE TYPY:
1. Hiszpania (chociaz sercem i dusza zawsze z W?ochami)
2. David Villa
3. Rumunia
4. Niestety nie wyjdzie z grupy |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-06-07, 14:07
|
|
|
1. Holandia
2. F. Torres
3. Rosja
3. ?wier?fina? |
_________________ |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-06-09, 19:42
Baretki:  |
|
|
Polska na razie fatalnie, ale nie tragicznie moim zdaniem. Momentami gra by?a dobra, ostatnim razem kl?ska z Niemcami by?a du?o dotkliwsza gdy? nie przypominam sobie by?my na mistrzostwach ?wiata cho?by raz zagrozili ich bramce powa?nie. ?obodzi?ski w drugiej po?owie gra? tragicznie, Krzynówek ca?y czas s?abo, podobnie Smolarek, kompletnie niewidoczny ?urawski, B?k te? nieprzekonuj?co. Irytowa? mnie swymi strza?ami Lewandowski. Z drugiej strony jak na turyst?, to ca?kiem nie?le pokaza? si? Piszczek, Roger by? polskim MVP, Boruc oczywi?cie te? klasowo. Gdyby nie ta druga, g?upio stracona bramka, mo?e by?my si? jednak spi?li Jeszcze nie trac? nadziei. Grunt, by Polacy psychicznie nie siedli. Musimy wygra? z Austri?, wygra? przekonuj?co. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Strza?a
Konetabl

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-06-09, 23:16
|
|
Bzdury, oszo?omstwo w stanie czystym, zreszt? mister Orzechowski jest z tego znany (zwolennik wprowadzenia kreacjonizmu na biologii).
Nawiasem mówi?c: fenomenalny mecz Oranje!!!! |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2008-06-10, 08:58
|
|
Jak dla mnie najlepszy (narazie) mecz na Mistrzostwach. Pomara?czowi zdeklasowali W?ochów ... hehehe
Co do naszych ... no có? to s? Niemcy, ale wci?? wierz? w nich, a mecz prawdy 12.06.08 oj b?dzie si? dzia?o ... najlepszy tekst Leo ... dokopiemy im - skopiermy im ty?ki ... b?dziemy gotowi na czwartek |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-06-11, 21:38
|
|
|
| Wczoraj bardzo interesuj?cy mecz Hiszpanów i hat trik Villi. Ciekaw jestem jak Hiszpanie b?d? sobie radzili dalej. Szwedzi wygrali zas?u?enie, na antyfutbol grecki nie mog?em ju? patrze?. Dzisiaj Portugalia pokaza?a klas?, a teraz mecz Szwajcarów i jak na razie lepiej sobie radz? na wodzie. Podobaj? mi si? te mistrzostwa, tylko jako? niespodzianek brakuje! |
_________________ |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-06-11, 21:41
|
|
| Ja my?l? ?e wysoka wygrana Holandii jest jednak niespodziank?. |

|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-06-11, 21:53
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Ja my?l? ?e wysoka wygrana Holandii jest jednak niespodziank?. |
Dobra postawa faworyta dla mnie niespodziank? nie jest, co najwy?ej zastanawiaj?ca jest beznadziejna obrona w?oska, ale tutaj trudno mówi? o niespodziance. |
_________________ |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-06-12, 22:40
|
|
Remis Szok Koniec marze? |

|
|
|
 |
Mamoniowa
Giermek

|
Wysłany: 2008-06-12, 23:44
|
|
|
No przesadzi? z tym karnym. Si? nie da ukry?, to nawet ja widz?, ?e to oszustwo jakie? Pierwsza po?owa - a? oczy bola?y patrze?, ale druga ju? by?a niez?a. Gospodarze gospodarzami, ale za co ten karny by? podyktowany, to ja nie widzia?am. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2008-06-13, 00:56
|
|
|
 |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-06-13, 09:59
|
|
|
| w roku 2002, po tym jak tak zwani "s?dziowie" oszukali W?ochów i Hiszpanów i dopchali Kore? do pó?fina?u napisa?em gdzie?, ?e football zmienia si? w wrestling; teraz napisz? tylko, ?e football jest ju? wrestlingiem, a o wyniku decyduj? ?winie pokroju howarda "oby zosta? impotentem"webba |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-06-13, 12:30
|
|
|
Mam nadziej?, ?e przynajmniej straci prawo s?dziowania w meczach podobnej rangi.
Czeka? tylko na mo?liwo?? "uratowania" gospodarzy. Fakt, ?e by?a to ostatnia minuta doliczonego czasu gry mówi sam za siebie. Ka?dy inny s?dzia pu?ci?by gre dalej, zw?aszcza, ?e by?a to ostatnia akcja meczu prawie. |
|
|
|
 |
Strza?a
Konetabl

|
Wysłany: 2008-06-13, 13:22
|
|
|
 |