|
Ring teledysków |
| Wybierz |
| Die Toten Hosen - Pushed Again |
|
11% |
[ 1 ] |
| The Cranberries - Zombie |
|
66% |
[ 6 ] |
| Snowbound - Donald Fagen |
|
22% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 9 |
| Wszystkich Głosów: 9 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2008-06-14, 10:05
|
|
|
| Kurcze, je?eli ju? na samym pocz?tku tego ringu jest tak wyrównana stawka, to co b?dzie pó?niej. Kolejny mocny pojedynek, nawet Backstreet Boys, których raczej nie s?ucham, si? popisali, ale g?os i tak na Korn. Bardzo podobaj? mi si? przej?cia mi?dzy neuronami, i ogólna gra ?wiat?a. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-06-14, 10:33
|
|
|
Errm Kuroki chyba w takim razie si? pomyli?e? g?osuj?c . Bo po moim g?osie na Tenacious D - Korn ma ci?gle 0 za to BB 2 g?osy ju? a tylko 3 osoby g?osowa?y . |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

|
Wysłany: 2008-06-14, 10:52
Baretki:  |
|
|
Tenacious D - Kickapoo za zawarcie w tym teledysku du?o humoru. To chyba jeden z moich faworytów |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2008-06-14, 11:00
|
|
|
| Cz?sto robi? tak (równie? w tym przypadku), ?e pisze posta (jeszcze si? zastanawiaj?c), a jak ju? sko?cz? pisa? to nie g?osuj?, a wi?c jak sobie u?wiadamiam to, odrazu poprawiam si? i oddaje g?os, na zadeklarowany zespó?. W?a?nie pad? pierwszy g?os na Korn. |
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
El Romano
Giermek

|
Wysłany: 2008-06-14, 11:39
|
|
|
W?a?nie pad? drugi g?os na Korn
Jeden z moich ulubionych klipów. Klimat. Pomys?. Po prostu co? niesamowitego |
_________________ " Keep busy livin' or keep busy dyin' " |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2008-06-14, 12:53
|
|
|
Muzycznie dno ale teledysk zrealizowany rewelacyjnie ,g?os na Backstreet Boys - Everybody.Mam nadzieje ze nie glosujecie na piosenki tylko na tedyski. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-06-14, 13:14
|
|
| gotard napisał/a: | Muzycznie dno ale teledysk zrealizowany rewelacyjnie ,g?os na Backstreet Boys - Everybody.Mam nadzieje ze nie glosujecie na piosenki tylko na tedyski. | A my?lisz, ?e dlaczego na BB zag?osowa?em |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Walek
Diuk

|
Wysłany: 2008-06-14, 14:30
|
|
|
| Jak na moje w sklad teledysku wchodzi muzyka+oprawa graficzna, nie sama grafika. |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-06-14, 15:57
|
|
|
Tenacious D - Kickapoo. to ma byc teledysk ? ktos wycial piosenke z filmu i tyle. temu kto zaproponowal ten "teledysk" proponuje tutaj zajrzec http://youtube.com/watch?...feature=related to pewnie dla tej osoby tez bedzie swietny teledysk
backstreet's back alright! |
|
|
|
 |
Mamoniowa
Giermek

|
Wysłany: 2008-06-15, 17:55
|
|
|
tenacious d - dla mnie to te? nie teledysk. film widzia?am - super Jables mi przypomina do z?udzenia jedn? osob?, co gra w zespole metalowym chodzieskim Korn sie nie podoba, Kravitz... No nawet nie?le, tylko nudnawo momentami. i tak oto g?osuj? na moj? propozycj? - majstersztyk BSB Najbardziej mi si? A.J. podoba w tym teledysku. I piosenka fajna, w sam raz na alternatyw?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-06-15, 18:52
|
|
A AJ to który? Jak dla mnie, to wszystkich bije ten Two-Face |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Mamoniowa
Giermek

|
Wysłany: 2008-06-15, 21:04
|
|
|
00:29 - to A.J. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-06-16, 10:16
|
|
Jednak Kickapoo, minimalnie.
VII starcie
Misery Index - Conquistadores - Prodigy- Smack my bitch up - Metallica- Unnamned feeling - Backstreet Boys - Just Want You To Know
IMHO odstaj? konkwistadorzy: jak na tak? muz?, to klip jest przera?aj?co ma?o dynamiczny (momentami ratuj? go te napisy). Za to pozosta?a trójka jest przyzwoita (Prodigy mniej ), tyle ?e dla mnie Backstreets znowu mia?d?? konkurencj? |

|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2008-06-16, 14:18
|
|
|
| Kuuuurcze zpaomnia?em oddac g?os na BB!!! Przeze mnie odpadli- zabijcie mnie. Prosze o ostrzezenie. Ch?opcy tym razem nie odpadniecie- Just want you to know |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2008-06-16, 14:50
|
|
|
| Co za kole? z Ciebie, przez Ciebie odpadli, jestem za przyznaniem mu ostrze?enia. Ja g?osuj? na BB, chyba w tym starciu to jedyny teledysk który nie jest ci??ki. Za lekko?? z jak? bawi? si? ch?opacy z BB. |
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
|
|