|
Call of Duty IV |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-07, 01:44
Baretki:  |
|
|
No i przeszed?em gr? Jest po prostu wielka. Ko?cowe sceny niesamowite, to zwolnione tempo, ten reanimowany Price... Szkoda tylko, ?e sko?czy?o si? tak szybko
BTW: zauwa?y?em jedn? ciekaw? rzecz z grafik?- gdy odrywam oko od lunety, to przez chwil? widz? niewyra?nie, perspektywa mi si? zmienia. Cudo! |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-07, 08:04
|
|
Mo?ecie przesta? si? podnieca? t? gr?. Prowokujecie mnie do tego abym wyda? niez?? kask? na ni?. Dla dobrego gracza jest to jakie? 6 godzin zabawy. Watch online to pot?ga w CoD 4. Nawet BOSKI Resistance wysiada |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-12-07, 11:00
|
|
|
warto zbierac laptopy po drodze- te z informacjami o przeciwnikach. Otóz za okre?lon? liczb? mo?emy odblokowa? rózne ciekawe tryby np. za 2 mo?emy gra? w czerni i bieli, za xxx gra staje sie kinem niemym dokladne info podam pozniej |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-07, 15:57
|
|
Cholera, spróbowa?em po przej?ciu gry wej?? w online, wszystko ?adnie-pi?knie, ale po rozpocz?ciu gry wywali?o mnie z niej z informacj?, ?e powinienem bodaj?e updatowa? PunBustera... Nie wiem, szybko znikn??o Jak mam to zrobi?? Na podanej stronie wyja?nienia s? jakie? niejasne |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-07, 17:32
|
|
| Nie mam poj?cia Watch. Jak grali?my u Maczugi (poza tym, ?e net mu kiepsko chodzi?) to wszystko by?o w porz?dku. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-07, 18:06
|
|
| Punk Buster to system zabezpieczaj?cy przed czitowaniem. Zabrzmia?o to tak, jakbym mia? nieaktualn? wersj?, ale nie jestem pewny... |

|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-12-08, 12:49
|
|
|
zainstaluj go z plyty a potem zupdatuj, aha i w opcjach zaznacz ze ma byc wlaczony, no albo w filtrze serwerow zaznacz ze punkbustera nie chcesz i ci wyswietli serwy bez niego |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-12-08, 16:25
|
|
|
| Tak jak Czosnek pisa?. Punk Bustera do CoD4 Watcher na pewno znajdziesz na google. Czasami dobrze jest wyinstalowa? go ca?kiem i zainstalowa? od nowa. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-08, 16:28
|
|
Hmmm. Zrobi?em nowy profil i teraz nie ma ?adnych problemów Mo?e chodzi?o o to, ?e próbowa?em gra? postaci?, która ju? przesz?a gr?? |

|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-14, 00:08
|
|
A mo?e by si? zgra? i wej?? wspólnie w jaki? serwer? |

|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-16, 21:10
|
|
Pograli?my godzink? na serwie stworzonym przez Czosnka, by?o ?wietnie i bardzo krwawo, szczególnie dla mnie |

|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-12-17, 23:02
|
|
|
Oj tak!
APELUJ? do wszystkich ch?tnych, posiadaj?cych do?? dobrego kompa i ok 100z? aby kupili sobie t? gr? i nawalali si? ze mna i Watchem!
Pirackie kluze nie chc? jezdzic, dlatego tez pozostaje kupic oryginal- a na prawde warto! |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-06-29, 10:31
|
|
|
| Jako ?e sesja si? zako?czy?a i posiada?em troch? czasu zako?czy?em rozpocz?ta gr?. Gra jest na prawd? dobra, najbardziej urzek?a mnie pod wzgl?dem dopracowania. W jednej misji gdzie jeste? snajperem pod uwag? jest brana si?a Corliolisa, i to jest to, dopracowanie. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
|
|