|
Chodzie? - ró?ne takie... |
| Autor |
Wiadomość |
Mamoniowa
Giermek

|
Wysłany: 2008-09-10, 17:36
|
|
|
| Czosnek napisał/a: | edit: szaleni naukowcy maj? sk?onno?? do strzelania ortów (kurde a wydawa?o mi sie ?? tak jest w?asnie poprawnie "Cha Cha"-sory)
|
Internetowa poradnia j?zykowa na to tak:
| Cytat: | Ortografia
Kiedy piszemy ha, ha! a kiedy cha, cha!?
Wszystkie ?ród?a traktuj? te zapisy ?miechu jako oboczne, to?same. Mo?na my?le? o ró?nicy pozaj?zykowej, tzn. cha, cha oddaje ?miech radosny; ha, ha - ?miech tubalny. |
Mnie uczyli przez CH.
Trzy dni mnie nie by?o i takie zmiany? Jakie? ustrojstwa nowe? Id? sprawdzi?. Musz? zosta? nowym superbohaterem i zwalczy? Z?OOOO. Inspektor Mamoniowa wkracza do akcji.:) |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-09-10, 23:34
|
|
|
| Mamoniowa napisał/a: | | Mnie uczyli przez CH. |
I nie piknikowy nastrój, tylko piknikowy nastrój! I nie w ca?ej Polsce, tylko w ca?ej Polsce. |
|
|
|
 |
Mamoniowa
Giermek

|
Wysłany: 2008-09-11, 11:42
|
|
|
Anio?, nie rób off topa
faktycznie masakra na tym Rynku jest. Mo?e to ma odstraszy? ludzi a nie zwierz?ta? ?eby nie siedzieli na ?awkach? Albo to robota agentów z archiwum X. |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-09-11, 13:50
|
|
|
| kali napisał/a: | | Nowe informacje! Sprz?t nie jest na wie?y, a przy sklepiku Lindego (tam gdzie kiedy? lody kr?cili) i nie ma na celu odganiania ptactwa, ale podobno psy nie powinny sika?, biedne... |
i dlatego, ?e komu? nie chce si? sprz?ta? psich odchodów mam mie? usma?ony mózg? wie kto? jak to wygl?da w ?wietle prawa? bo mocno mi si? wydaj?, ?e jak wystawie na dach kolumny i b?d? 24h na dob? gra? Kyuss na pó? Chodzie?y, to odstrasz? komary... czy mi równie? wolno? |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-09-11, 14:04
|
|
|
| ale to dziwne jest, mieszkam blisko parku, a u mnie nic nie s?ycha? :] |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
Yutima
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2008-09-11, 14:12
|
|
|
Ksi?dz widzia? gdzie? podobny "odstraszacz na ptaki", wi?c zamontowa? w Chodzie?y co? podobnego, tyle, ?e nasz mechanizm nie odstrasza ptaków (jak siedzia?y, tak siedz?), a ludzi. Niczego na temat "odstraszania" psów nie s?ysza?em.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mi?
Wicehrabia

|
Wysłany: 2008-09-11, 15:23
|
|
|
| Mo?e to ameryka?skie instalacje antyrakietowe, co? Elementy wspomagaj?ce przysz?e bazy. |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
|
|
|
 |
|