|
Ulica Strzelecka |
| Autor |
Wiadomość |
mi?
Wicehrabia

|
Wysłany: 2007-08-15, 21:49
|
|
|
| Ulica Strzelecka równie? nie jest cz?sto nawiedzana przez samochody ,chocia? na pewno kilkakortnie cz??ciej ni? Nowa. Natomiast je?li chodzi o samo podziurawienie ulicy Strzeleckiej , to ci??ko jest przejecha? po niej nie zachaczaj?c o dziur? , lub o wystaj?c? ponad drog? ?atk? ,jad?c nawet rowerem . |
|
|
|
 |
Kubisiówna:)
Żebrak

|
Wysłany: 2007-08-15, 23:52
|
|
|
| O ul Strzeleckiej chodz? ju? legendy:p To chyba najgorszy kawa?ek asfaltu w ca?ym miescie, juz nawet na mojej wiosce jest lepiej! |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-11-12, 14:12
|
|
|
| Chodnik te? mocno nadgryziony z?bem czasu, a przecie? kilka razy do roku bywa chodnikiem reprezentacyjnym... |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
mi?
Wicehrabia

|
Wysłany: 2008-11-13, 21:18
|
|
|
| Jaki? czas temu chodzi?a po mie?cie do?c niejasna plotka, mianowicie taka, ?e ulica Strzelecka faktycznie mia?aby sta? si? ulic? reprezentacyjn? miasta, po?o?onoby nowe chodniki, ale (o dziwo ) zosta?yby wyci?te przy tym ca?kiem ?adne lipy porastaj?ce obie strony ulicy. Czy kto? s?ysza? o tym ? Nie ukrywam, ?e sprawa mnie troszeczke interesuje, bo sam jestem mieszka?cem tej ulicy |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-11-15, 15:14
|
|
|
wyci?cie tych drzew to b?dzie barbarzy?stwo |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-11-15, 20:22
|
|
|
| GyzzBurn napisał/a: | | wyci?cie tych drzew to b?dzie barbarzy?stwo |
a wyci?? wszytkie drzewa na ?wiecie! nic nie robi? tylko zabieraj? ludziom dwutlenek w?gla ! |
|
|
|
 |
|
|