Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
PGA - Fantasy Arena
Autor Wiadomość
Zapał 
Arcydemon

Armia WH40k:
Blood Angels

Wysłany: 2008-11-20, 18:01   
   Baretki: zalozyciel

Ja chyba tylko w sobot?. To znaczy na pewno chyba raczej :-P

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Klub: battleground

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-11-21, 07:01   
   Baretki: tartar zalozyciel

Oczywi?cie sobota, bo to najd?u?szy i najlepszy dzie? PGA!. Wyruszamy oko?o godz: 8:00 rano ...

Klub: battleground-castigatores

Gołąb 
Arcyksiążę

Armia WFB:
chaos wfb

Wysłany: 2008-11-21, 21:02   

W sobote b?d? na 100%, niedziela raczej odpada.

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2008-11-23, 00:56   

Gar?? uwag po powrocie :)
Jestem zadowolony, cho? nie w pe?ni usatysfakcjonowany. Poni?ej plusy i minusy:
- zbyt wiele rzeczy na zbyt ma?ej przestrzeni, powodowa?o to gigantyczny ha?as, pewnie jednak nie mo?na tego obej??;
- ma?o stoisk, na których mo?na by?o co? kupi?, a te istniej?ce bynajmniej nie grzeszy?y ogromem wyboru; jecha?em tam z prze?wiadczeniem, ?e co? sobie kupi? - nie kupi?em nic;
- bitwy w WH40k by?y ?enuj?ce ze wzgl?du na gigantyczny procent nie pomalowanych figurek (a te pomalowane nie zawsze prezentowa?y wysoki poziom);
- s?aba logistyka gastronomiczna :/
+ wyst?p panów z GW, bardzo sympatyczni i kontaktowi go?cie, pokazali kodeks lizardów którego premiera b?dzie dopiero w lutym :) i chwilk? pogaw?dzili ze mn? na temat perspektyw Bretonii, nie zwa?aj?c na moje braki j?zykowe (do tego jeszcze moje spi?cie ju? zupe?nie zmasakrowa?o mój angielski :) );
+ Golden Deamon! fenomenalny poziom! smok chaosu! ten samotny marine na skale! ten elf zwieszaj?cy si? z drzewa! ta nekromantyczna diorama! ta dioramka z mostu w Khazad-dum! ech...
+ fantastyczny poziom pomalowania armii uczestnicz?cych w masterze WFB :o tych armii by?o tam kilkadziesi?t i na palcach jednej r?ki mog? wymieni? s?abe :o
+ niezmordowany Szyndler i ta ogromna bitwa z obl??eniem miasta...
+ intro Warhammer Online! patrzy?em z rozdziawionymi ustami...
+ Flames of War, mocno promowany system bitewny z II wojny ?wiatowej, wkr?ci?em si? w to, prawie kupi?em podr?cznik :) jedyny realny zakup zreszt?...

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2008-11-23, 14:49   

http://www.youtube.com/watch?v=zKOhzfkCdbY

moc

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

duscann 
Następca tronu

Armia WH40k:
Iron Warriors

Armia WFB:
Vampire Counts

Wysłany: 2008-11-23, 19:44   

Filmik wypas, jednak obawiam si? ?e WH:O nie b?dzie ju? tak odjechany... obym si? myli?.

Wiśniaa 
Imperator Padyszach

Armia WH40k:
imperial guard

Wysłany: 2008-11-23, 19:54   
   Baretki: 2017ragnarok

Taak, ogl?da?em to jaki? miesi?c temu i tak mi si? spodoba? ?e doda?em go do ulubionych :D

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2008-11-23, 20:32   

Ja by?em dzisiaj i moj? uwag? te? przyku? flames of war- czy W bedziesz ew ch?tny do grania w to? bo sam nie mam co zaczyna?...

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2008-11-23, 21:01   

Czosnek napisał/a:
Ja by?em dzisiaj i moj? uwag? te? przyku? flames of war- czy W bedziesz ew ch?tny do grania w to? bo sam nie mam co zaczyna?...
No ju? napisa?em, ?e tak :) Drzewiec mo?e potwierdzi?, ?ama?em si? z decyzj? nad kupnem podr?cznika przez kilka godzin :)

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2008-11-23, 21:29   

to ja bym chcia? zaklepa? Rosjan :)

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2008-11-25, 19:13   

Hej, nikt nie ma wi?cej odczu? po PGA?

Wiśniaa 
Imperator Padyszach

Armia WH40k:
imperial guard

Wysłany: 2008-11-25, 19:23   

Ja mam. ?aluj? ?e nie by?em :P

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-11-26, 16:56   
   Baretki: tartar zalozyciel

Organizacyjnie dali DUPY.
Primo: wej?cie do kas to tragedia, ?eby przepycha? si? na maksa w porównaniu do ostatniego PGA, gdzie w sposób normalny mo?na by?o doj?? do kas.
Secundo: Ca?kowicie nie rozumiem organizatorów ... ?eby odda? tylko jedn? hal?, a nie 2 lub 3 :x: .
DiGital Arena.
Tutaj Microsoft da? popis swoich nieprzeci?tnych umiej?tno?ci. Pe?no stoisk z konsolami X-360 (notabene Sony i Nintendo nie istnia?o, a szkoda ...) gdzie mo?na by?o pogra? w Gears of War II, Fable II, natomiast moj? uwag? przyku? Warhammer (nie pami?tam pod tytu?u) demko mnie zmia?dzy?o a sama gra to Word of Warcraft w ?wiecie Warhammera tylko jedna rzecz mnie zniesmaczy?a, ?e trza p?aci? abonament za granie w sieci (jakie? 50 zeta na miecha) TO JEST CHORE !!. By?a prezentacja nowego Need for Speed oraz Figurski omawia? wspomniene ju? GoW II. Odbywa?y si? turnieje w CoD IV oraz CS w których mo?na by?o zgarn?? kilka tysi?cy z?otych. By?y równie? reprezentowane Intel i inne Pc-owe shiety ... , a zapomnia?bym, ?e na jednym tv by? Resistance II na PS 3. Naprawd? zagorza?y konsolowiec by? usatysfakcjonowany.
Fantasy Arena
Golden demony zrobi?y z mojego mózgu papk?. Dragon Chaosu. Marines-y i inne figurki to prawdziwe mistrzostwo ?wiata - Szacun dla malarzy. Jak zwykle na PGA królowa? WFB (natomiast 40-ka ze Sztabem jak zwykle nie zach?ca?a mnie do grania, a wr?cz odpycha?a, ale o tym ju? si? kiedy? rozpisywa?em, chocia? Tau mi si? podobali) Natomiast turniej Master i ca?e te armie by?y wr?cz zajebiste. Prawie wszystkie (prócz 2, 3 armie) by?y naprawd? na wysokim poziomie pomalowane i dlatego postaramy si? z Zapa?em wyst?pi? w przysz?orocznym turnieju, aby reprezentowa? Chodzieski Battleground. O wspomnianym systemie przez Watcha nie b?d? si? rozpisywa? ... napisz? tylk0o, ?e wchodz? w to i najprawdopodobnie Jankesów bior? ... a i ma?a ilo?? stoisk ze sprzeda?? by?a (wogóle Cytadeli nie widzia?em) Ogólnie z fantasy by?a bardzo zadowolony
Paintball Arena
To by?a najmniej atrakcyjna arena (dla mnie) tak naprawd? nic ciekawego tam nie zaobserwowa?em prócz strzelania w poduchy ... zamiast tego mog?oby by? ASG
To tyle ... ogólnie jestem bardzo zadowolony chod? nie brakowa?o minusów, ale wszystko to rekompensowa?y pi?kne Hostessy rozdaj?ce ró?nego rodzaju ulotki ... najlepsze by?a pewna Pani w kabinie, która NON-STOP ta?czy?a (notabene t?umy j? otacza?y) chyba co? jej posypali, ?e tak d?ugo wytrzyma?a :P :lol: :lol:

Klub: battleground-castigatores

Walek
Diuk

Wysłany: 2008-11-26, 18:21   

CUBE by? na przeciwko turnieju w wfb :P . Jedyna nowo?? na turieju to taka, ?e 2 lub 3 miejsce zaj?li TK, ale to chyba by? Malal (gracz 1-3 w Polsce) wiec i tak si? nie liczy. Obserwacje: 2-4 DL, 2-3 VC w TOP 10 Wniosek: DL i VC nawet po CSach(hmmm takie jakby u?ci?lenia?) s? przegi?te

Na plus to to ze na razi nie ma efektu ze wszyscy gramy VC i Demony.(czego sie wszyscy spodziewali). I figurki by?y fajne ciekawe konwersje itp..., rasta orki :) (chyba najciekawsza armia). No i fajny klimat, mi?a atmosfera. Ma?o powergmingu (poza 2 wyj?tkami z 1 si? spotka?em to ze ?miechu nie mog?em :) )
Ostatnio zmieniony przez Walek 2008-11-26, 21:40, w całości zmieniany 1 raz  

Wiśniaa 
Imperator Padyszach

Armia WH40k:
imperial guard

Wysłany: 2008-11-26, 18:35   

Walek napisał/a:
Obserwacje: 2-4 DL, 2-3 VC w TOP 10Wniosek: DL i VC nawet po CSach s? przegi?te

Drugie miejsce mieli TK, czwarte WoCh.

Odpowiedz do tematu