|
Warsztaty LXI |
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-12-17, 19:47
Baretki:  |
|
|
Ze wzgl?du na sobotni? akcj? o pseudonimie: CHOINKA (s?u?ba nie dru?ba ) moje przybycie na warsztaty staje pod znakiem zapytania ... |
_________________ There is only War!
 |
| Ostatnio zmieniony przez Drzewiec 2008-12-18, 14:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-12-18, 10:34
|
|
|
| Micha? to mo?e my zagramy poza warsztatami? Zeby nie przed?u?a? zmaga? Konkwistowych? |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-12-19, 08:20
|
|
|
| Drzewiec napisz prosz? czy b?dziesz na warsztatach. Je?li Drzewca nie b?dzie to wtedy jestem wolny i mog? z kim? skrzy?owac szpady, topory czy co tam chce;) |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-12-19, 13:21
|
|
No w?a?nie ... b?dziesz musia? zagra? z kim? innym, bo nawet jak b?de to musz? rozegra? dwie bitwy z Konkwisty ... mo?e z Watcherem by? zagra? |
 |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-12-19, 15:26
|
|
|
No dobra. Kto? ch?tny na wbicie w piersi ko?ków osikowych wampirom? |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-12-19, 16:01
|
|
| Ja jestem zaj?ty z ogrami i jaszczurkami raczej. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-12-19, 18:14
|
|
|
Duscann jezeli nie przyjdzie Micha? to chetnie przeszyj? mroczne serca strza?ami, a i ko?ek si? znajdzie- drzew Ci w Athel Loren dostatek Napisz mi na priva na ile mozesz sie max wystawi? |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-12-19, 21:43
|
|
|
Mog? wystawi? si? max 1250p (reszta w malowaniu)... ale moje przybycie na warsztaty tak?e stan??y pod znakiem zapytania poniewa? mocno si? rozchorowa? mój syn...no nic zobaczymy jak b?dzie jutro wszystko si? oka?e. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-12-19, 23:14
|
|
| ?eby nie by?o w?tpliwo?ci: tym razem o 12. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2008-12-19, 23:37
|
|
|
| ja zajd? o 13- nie mog? wcze?niej, przepraszam |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-12-20, 19:38
|
|
Warsztaty jak zwykle bardzo udane, a? sze?? bitew !! po prostu masakra !!. Zagra?em dwie bitwy z konkwisty z TCHÓRZLIWYMI elfami. Napisz? wprost by?y to najbardziej bezsensowne dwie bitwy w mojej historii gier bitewnych. Taktyka tchórzostwa (lecz skuteczna) jak? zaprezentowali le?ne elfy przesz?y moje naj?mielsze oczekiwania. Po ostatniej bitwie z z le?nymi elfami na turnieju, gdzie si? naprawd? ?wietnie gra?o z Szeregowcem, gdzie dochodzi?o do epickich star?, to tutaj si? zawiod?em po Mi?oszu Taktyka uciekaj gdzie si? da przed krasnoludami bo popu?cimy w gacie zabija?a ca?e to starcie, ?eby przed jednym krasnoludem, a dok?adniej Thane'em ucieka?a CA?A ARMIA ELFIA - zalewa krew. Zaliczam te starcie do najgorszych ... no có? niby mówi si?, ?e zwyci?sców si? nie s?dzi, ale szczerze to elfy wygra?y w bardzo kiepskim stylu jak nie mizernym ... |
 |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-12-20, 21:14
|
|
|
| Niestety do dakiej bitwy zmusi? mnie rywal (musia?em wzia? szybkie, mobilne jednostki zeby wykorzystac jedyna chyba s?abo?c Krasnoludów) no i Konkwistowe zasady. Wiesz Micha? ze ja wole lanie sie w CC i mam jednostki które sie do tego nadaja, ale nie mog?em ich wystawi? (brak Slotów) chociaz chetnie bym to zrobi?. W zasadzie wszystkie Cory WE sa defensywne wiec niejako nie mia?em wyboru) |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-12-20, 21:46
|
|
|
z mojego punktu widzenia, jak walcz? o pietruszk? to stawiam klimat przede wszystkim ale...w sumie elfy walczy?y klimatycznie i krasnoludy te?! tak naprawd? ani elfom ani dwarfom nie mam nic do zarzucenia w kwestii klimatu (jak w dobrej RPG) |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2008-12-20, 23:20
|
|
Tak wi?c jakie by?y dzisiaj bitwy? Kto z kim gra? i kto wygra? ? |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-12-20, 23:28
|
|
Watcher (Bretonia) - Czosnek (Ogry)
Moj?esz (le?ne elfy) - Zapa? (Królowie grobowców)
szeregowiec ryan (le?ne elfy) - Drzewiec (krasnoludy)
szeregowiec ryan (le?ne elfy) - Drzewiec (krasnoludy)
Silek (jaszczuroludzie) - Zapa? (Królowie grobowców)
Watcher (Bretonia) - KurokiKaze (jaszczuroludzie) |

|
|
|
 |
|
|