|
Na co warto do Kina !!?? |
| Autor |
Wiadomość |
carlos
Żebrak

|
Wysłany: 2005-07-19, 13:29
|
|
|
| A co? Ogladales juz ta nowa czesc? Jak nie, to czemu narzekasz? |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-07-19, 15:33
Baretki:  |
|
|
Mo?e ?le si? wyrazi?em, chodzi mi o 2,3,4 nie wliczaj?c oczywi?cie Begins |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-07-19, 20:21
|
|
Mnie si? Batmany podoba?y i na tego te? czekam, bo pewnikiem b?dzie mi si? podoba? . |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-07-19, 20:28
|
|
| jacoleko napisał/a: | Mnie si? Batmany podoba?y i na tego te? czekam, bo pewnikiem b?dzie mi si? podoba? . |
Jacek a co ci si? podoba?o w dalszych ekranizacjach Batmana. Jeszcze z drug? cz??ci? mo?e nie by?o a? tak ?le. Jednak ?adna z cz??ci (2,3,4) nie dorasta nawet w po?owie do ekranizacji Burtona. Ten nie powtarzalny klimat and Fear by? moim zdaniem ?wietnie uchwycony. Reszta nie mia?a ju? tego czego? Jacek. Co do Begins, to mo?e by? Batman na którego czekali?my |
 |
| Ostatnio zmieniony przez Drzewiec 2005-07-19, 20:39, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-07-19, 20:37
|
|
Ja tam si? nie wg??bia?em w te filmy po prostu dobrze mi si? je ogl?da i tyle . Mile powiedzmy sp?dzam czas film si? ko?czy i tyle . |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-07-19, 20:38
|
|
Trzeba by?o tak od razu |
 |
|
|
|
 |
GiveItUp
Patrycjusz

|
Wysłany: 2005-07-20, 15:52
|
|
|
| Ostatnio mialem okazje obejrzec Wojne Swiatow oraz Sin City. Oba mi sie podobaly, chociaz ten pierwszy pozostawil pewien niedosyt. Miasto Grzechu goraco polecam. |
|
|
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-08-10, 16:00
|
|
|
Ogl?dalam Madagascar!!! W samolocie z Vancouver
Ogolnie bajka fajowa, jeden tekst tak mi sie podobal, ze musze to ?ci?gn?c. Kocham pingwiny i tego szopa pracza czy kim ten w?adca by?. Przyjemnie si? ogl?da, ale wydaje mi si?, ?e krótkie by?o. |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-08-13, 17:36
|
|
|
| A ja widzia?em niedawno BATMAN: Begins !! SUPER !!!!! Bardzo mi si? podoba?, bardzo udana ekranizacja !!!! Nawet Burtona film wysiada przy tym !! SUper si? to ogl?da wartka akcja, napi?cie no i BATMAN taki jakiego pragn??em zobaczy? !!! Przera?aj?cy, szybki morderczy !!!! A jaka obsada !!!! Ho Ho !!! Nawet sam Rutger Hauer. Bardzo dobra rola Liama Neesona, tak?e Morgan Freeman zagra? ?wietn? rol? !! No i Michael Cain jako Alfred !! Miodzio !! |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-08-13, 17:39
|
|
| darthmateusz napisał/a: | | A ja widzia?em niedawno BATMAN: Begins !! SUPER !!!!! Bardzo mi si? podoba?, bardzo udana ekranizacja !!!! Nawet Burtona film wysiada przy tym !! SUper si? to ogl?da wartka akcja, napi?cie no i BATMAN taki jakiego pragn??em zobaczy? !!! Przera?aj?cy, szybki morderczy !!!! A jaka obsada !!!! Ho Ho !!! Nawet sam Rutger Hauer. Bardzo dobra rola Liama Neesona, tak?e Morgan Freeman zagra? ?wietn? rol? !! No i Michael Cain jako Alfred !! Miodzio !! |
Nie ogl?da?em go, ale wyczyta?em gdzie?, ?e ten film nie rywalizuje z ekranizacj? Burtona poniewa? jest to ca?kiem inny film. Musz? si? na niego wybra? ... |
 |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-08-26, 11:26
|
|
|
| I fakt !! Nie chodzi o ?adn? rywalizacj?, ale porównuj?c filmy du?o bardziej podoba mi si? nowy BatMan. No ale kiedy? takiego filmu nie byli w stanie nakr?ci?. Niech zyje nowy Batman !!!!!! |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-08-29, 23:30
|
|
|
W?a?nie wróci?em z BATMANa!! Woww!! Czeka?em na ten film ale powiem, ?e i tak przerós? moje naj?mielsze oczekiwania! Mimo silnego lobby grupki fanboyów Tima "mistrza kukie?ek" Burtona musz? podpisa? si? pod (nieistniej?c? jeszcze) petycj?, aby wcze?niejsze pozycje o Mrocznym Rycerzu pozosta?y tam gdzie ich miejsce, a ?ci?lej pisz?c w niedzielnych popo?udniach na TVN. Kino familijne.
Je?li ozdob? filmu Burtona by? Nicholson (respect man!), to BATMAN BEGINS b?yszczy nimi od pocz?tku do ko?ca. Ch. Bale, G. Oldman, M. Caine, M. Freeman, L. Neeson, R. Hauer. Co za plejada! Nawet zaskoczy?a mnie niemal epizodyczna rola Kena "Katsumoto" Watanebe jako oryginalnego Ras Al Ghul'a (kto zna komiksy o Nietoperzu wie o kogo chodzi! ). Gromkie brawa dla Christophera Nolana!! Oby powsta?a kontynuacja!
PS: Czekam na DVD, kupuj? w dniu premiery!! |
| Ostatnio zmieniony przez Gazza 2005-08-30, 22:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-08-30, 15:21
|
|
I kit wam w ucho |
 |
|
|
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-08-30, 18:09
|
|
|
| Jeju... Batman by? spoko, ale ?eby zaraz DVD kupowa?? |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-08-31, 12:26
|
|
|
Amy...Amy...Amy...czy?by w Kanadzie te? si? ?le dzia?o juz lud?mi jak w Stanach?? Nowy BATMAN jest poprostu SUPER !!!!!!!! I warto wyda? ka?d? z?otówk? by miec ten film na DVD !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgadzam si? z braciszkiem !!!!!!!!!! Batmany Burtona to dos?ownie kukie?kowe Batmany a ten to Batman z krwi i ko?ci, bardzo realistyczny i mroczny !! Booooooooong A ?osiowaty DRZEWIEC przegapi ten film bo jest ?o? eheheheh |
|
 |
|
|