|
Ró?no?ci z youtube |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-01-07, 20:28
Baretki:  |
|
|
Genialne! |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-01-08, 00:16
|
|
|
| gotard napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=0L7DTMKekoU
Prawda czy fa?sz? Ale pomys? dobry |
Fake. Nie zdziwi?bym si?, gdyby by? to fragment jakiej? kampanii reklamowej. Co? jak surfing po rosyjsku etc.
Ale filmik spoko. |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2009-02-03, 06:46
|
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=l_WjAX_UOxI
Film do programu "artystycznego" na studniówk? I LO w Chodzie?y (29.01.2009). Dzielni Agenci próbuj? uratowa? studniówk? przed szale?cem, bior?c udzia? w wielu brawurowych akcjach... |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-02-04, 18:38
|
|
|
Czytasz w moich my?lach?
W?a?nie dzi? obejrza?em 4 z 7 cz??ci (pozosta?e 2 dzi? wieczorem, teraz brak czasu) wywiadu z Russo
http://www.youtube.com/wa...feature=related pierwsza cz???, kolejne po prawej
to jest przera?aj?ce, bo wszystko uk?ada si? w logiczn? ca?o??, jednak nadal nie mog? wyzby? si? wra?enia, ?e to szale?stwo i objawy ob??du.
Nie jestem jakim? maniakiem teorii spiskowych, ale moim zdaniem co? na rzeczy jest.
Zabieraj?c nam po kawa?eczku wolno??, nawet nie spostrzegamy w którym momencie mamy ju? r?ce zakute w kajdany a w g?owie wszczepiony alarm autocenzury. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-02-04, 21:15
|
|
Och, ale to stara metoda. Wbi? w swoj? teori? elementy prawdziwe i elementy prawdopodobne W ten sposób teoria udowadnia si? sama
Obejrza?em na razie te cz??ci gizbernowe, nie wiem czy ogl?da? nast?pne. Nie powiem, robienie z Brzezi?skiego jakiego? demonicznego masterminda wbija mnie nawet w jak?? pokr?con? narodow? dum? ( ), ale... Czy nikt ju? nie pami?ta, jak nieporadna i niekonsekwentna by?a administracja Cartera? No dajcie spokój, to nie jest materia? na mrocznego spiskowca z globalnymi planami W dodatku ten historyk (jak rozumiem informacja z pocz?tku o self-made ataku z 11 IX za?wieci?a w oczach Giza stroboskopy, mi niestety rozdzwoni?y si? dzwonki alarmowe ) bywa w tym momencie bardzo nie?cis?y. Instalacji w Polsce jeszcze nie ma, geodeci tam dopiero byli, podobny stan jest w Czechach, w Tybecie nie ma powstania. Nie wiem te? jaki diaboliczny zamys? kry?by si? za inwazj? na Pakistan, kraj który od wieeelu lat jest tam lojalnym sojusznikiem USA (a ISI wspó?pracuje z CIA), wydaje mi si?, ?e ów mister us?ysza? o bombardowaniach pogranicza i jak ka?dy poszukiwacz spisków (to s? holi?ci, oni musz? mie? wizj? ca?o?ciow?) musia? wpasowa? to jako? w zbudowan? przez siebie uk?adank?. Elementem prawdziwym w ca?ym tym wywodzie jest to, ?e faktycznie Brzezi?ski ma bardzo zdecydowane pogl?dy na temat Rosji, nie wiem co s?dzi na temat Chin.
Filmik-ciekawostka.
edit: nawiasem mówi?c, podzia? niektórych pa?stw postkolonialnych móg?by niektórym pomóc, szczególnie w Afryce (tyle, ze w niektórych przypadkach doprowadzi?oby to z drugiej strony do katastrofy, wi?c to nie jest "cudowne lekarstwo"). |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2009-02-05, 00:50
|
|
|
nie spodziewa?em si? po tobie innej odpowiedzi
nie demonizuj? Obamy - po?yjemy zobaczymy; mam jednak ma?? nadziej?, ?e nie s?dzisz, ?e ewentualna tarcza w Polsce jest wycelowana przeciw Iranowi, takich pingwinów nie ma...
co do 11/9 - w?a?nie przedwczoraj widzia?em na National Geografic jeden z odcinków n?dznego i tendencyjnego cyklu "kulisy 11 wrze?nia" - by?a tam rzecz, która rozbawi?a mnie do ?ez i przebi?a nawet znalezienie egzemplarzy Koranu w okolicy jednego z lotnisk, z którego porwano samoloty (mia? to by? jeden z dowodów )
otó? dzi?ki temu dzie?ku pozna?em tak? oto chwytaj?c? za serce histori?:
m?ody, nastoletni Arab siedzia? nad jakim? zadaniem z j?zyka angielskiego, ale nie móg? si? skupi?; nauczyciel zainteresowa? si? tym i zapyta? co gryzie biedaka; tu nast?pi? efektowny najazd kamery na widok za oknem, który rozprasza? muzu?manina i oczom mym ukaza?y si? dwie eks-wie?e, po czym Arab mia? powiedzie?: za tydzie? nie b?dzie tych wie?
dalej poinformowano, ?e FBI po zamachu zainteresowa?a si? tym w?tkiem
wygl?da na to, ?e konspiracja by?a niesamowicie hermetyczna, nawet przypadkowe, muslimskie bachory wiedzia?y co si? stanie; wiedzieli wszyscy prócz rozbudowanego do pot?gi policyjnego pa?stwa USA... no c'mon, lito?ci...
wiem, ze to dla Amerykanów, ale chyba nawet pawiany p?aszczowe nie s? w stanie uwierzy? w takie bzdety |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
Bartas
Żebrak

|
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2009-02-11, 21:54
|
|
|
http://www.youtube.com/wa...feature=related |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-03-12, 19:49
|
|
Chodzieski wiadukt przy Kochanowskiego z pewno?ci? te? widzia? takie sceny |

|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-03-13, 08:17
|
|
|
hehe, sam widzia?em jak pod mostem obwodnicowym odcinali jakiemu? beczkowozowi, czy jak to tam si? zwie, dach
A wjecha? musia? z podobnym impetem, bo przód, ca?a kabina w zasadzie, by?a ju? na drugiej stronie |
|
|
|
 |
|
|