|
Warsztaty LXVI: There Is Only War |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-01-31, 23:22 Warsztaty LXVI: There Is Only War
Baretki:  |
|
|
Nast?pne warsztaty przypadaj? 14 II, w pierwsz? sobot? ferii. My?l?, ?e to dobry termin, zadeklarujcie si?.
Poza tym, od razu deklaruj? i? poza ewentualnymi starciami kampanijnymi (odbycie moich nie jest raczej realne ) chc? zagra? w WH40k, rzecz jasna na nowych ju? zasadach. Mam nadziej?, ?e znajdzie si? kto?, kto podejmie r?kawic? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-01-31, 23:25
|
|
| W sumie to jakby da?o rad? to planowali?my z Duscannem sojusz przeciwko komu? zagra?. Wi?ksz? bitw?, 2500-3000 pkt. No ale jak nie wypali to trudno. |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-01-31, 23:49
|
|
|
Dok?adnie tak, chodzi o sojusz VC+VC vs reszta ?wiata ale napisz? o tym osobny temat |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-02-01, 05:03
|
|
z 13 na 14 przypada mi s?u?ba, tak?e... niestety nie, nie b?dzie mnie |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-02-01, 15:16
|
|
Imperium Tau z przyjemno?ci? przyjmie wyzwanie |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Gruby
Baron

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-02-01, 22:25
|
|
|
Czekam na jakie? wyzwanie dla moich Korników. Kto? ch?tny? |
_________________ "To the righteous we bring hope. To the tained we bring fire" -Castellan Garran Crowe |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-02-03, 09:31
|
|
|
Starym ?wiatem wstrz?sn??a przera?aj?ca wie??, elfi zwiadowcy donosz? ?e otó? pierwszy raz od wielu stuleci pomniejsze armie lordów Sylvanii po??czy?y si? w jedn? niespotykanie wielk? hord? nieumar?ych i maszeruj? ku granicy Sylvanii. Poraz pierwszy od wielu dziesi?tków lat stary ?wiat stan?? na kraw?dzi zag?ady.
Kolejne wioski na drodze armii nieumar?ych przestawa?y istnie? a ludzie , elfy czy krasnoludy ko?czy?y w ten sam sposób jako stos cia? wdeptanych w ziemi? lub jako po?ywka dla wiecznie g?odnych ghuli, kap?ani Sigmara wzywaj? wszystkie rasy do reakcji na t? niczym nie zapowiedzian? hekatomb? i przepowiadaj? zag?ad? starego porz?dku, jedyny ratunek dla starego ?wiata to zjednoczy? si? i przeciwstawi? wynaturze?com z Sylvanii.
Po??czyli?my swoje si?y z Wisni? i rzucamy wyzwanie pozosta?ym armiom starego ?wiata, kto odwa?y si? powstrzymac inwazj? ?ywych trupów? kogo imi? b?dzie pami?ta? historia jako niepokonanego obro?ce starego ?wiata? a kogo jako zniewie?cia?ego tchórza niezdolnego do walki? karty histori czekaj? na zapisanie...
Czekamy na si?y zdolne nas powstrzyma? przed zaj?ciem kolejnych krain (?eby powstrzyma? armi? z Sylvanii potrzebne jest Wam przynajmniej du?e zwyci?stwo) |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
|
|
|
 |
Gruby
Baron

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-02-03, 15:28
|
|
|
| Zabieracie krew Khorna !Nie godzi si? to zostawi?,ch?tnie zatrzymam si?y Silvanni z kim? w sojuszu... |
_________________ "To the righteous we bring hope. To the tained we bring fire" -Castellan Garran Crowe |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-02-03, 16:12
|
|
Ja ch?tnie nie tylko zatrzymam te si?y, ale przep?dz? je na cztery wiatry! Tylko, ?e... Nie na tych warsztatach |
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-02-03, 21:26
|
|
|
| Czekamy zatem na par? która podejmie r?kawice, wtedy domówimy poziom punktowy. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-02-03, 21:29
|
|
Ja mam ju? zakontraktowane starcia, na pewno z Tau, by? mo?e z jaszczurkami |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-02-03, 21:48
|
|
|
| No z Tau to ja sie bede bic:D |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-02-03, 22:34
|
|
Czyzby fala nieumarlych ma zniszczyc stary swiat bez zadnego oporu? |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-02-03, 23:43
|
|
| Tym razem musz? powstrzymywa? komunistów z Tau. |

|
|
|
 |
Gruby
Baron

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-02-04, 12:35
|
|
|
| Wi?niaa napisał/a: | Czyzby fala nieumarlych ma zniszczyc stary swiat bez zadnego oporu? | Po Starym ?wiecie zapraszam na Pustkowia |
|
|
|
 |
|
|