|
CHAMPIONS LEAGUE |
| Autor |
Wiadomość |
meca
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-04-23, 20:56
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Z Barcelon?! Smile Karne, które pami?ta chyba pó? Polski Smile |
Czyli jednak za m?ody jestem Bo ju? my?la?em, ?e chodzi o mecze z Terekiem Grozny |
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2008-04-23, 23:05
|
|
|
| meca napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | Z Barcelon?! Smile Karne, które pami?ta chyba pó? Polski Smile |
Czyli jednak za m?ody jestem Bo ju? my?la?em, ?e chodzi o mecze z Terekiem Grozny |
Jeste? jeste?! Poszukaj w statystykach pi?karskich jak dawno temu Legia dosta?a lanie od dru?yny amatorów z Luksemburga. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2008-04-23, 23:44
Baretki:  |
|
|
Meca musz? to równie? przyzna?. Jeste? za m?ody |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
meca
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-04-24, 09:59
|
|
|
Drzewiec stary pryk zaraz napisze, ?e pami?ta jeszcze potyczki Widzewa z Juventusem |
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-04-24, 13:02
|
|
|
| meca napisał/a: | | Czyli jednak za m?ody jestem |
za m?ody jestes na Heroda |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-04-24, 16:49
|
|
| meca napisał/a: | Drzewiec stary pryk zaraz napisze, ?e pami?ta jeszcze potyczki Widzewa z Juventusem | No ja pami?tam. Od tamtego czasu nie lubi? Starej Damy (strasznie k?adli si? na polu karnym ). |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-04-25, 15:15
|
|
|
| gotard napisał/a: | | http://pl.youtube.com/watch?v=K_POqOlXvio |
heh, by?em tam; szkoda, bo gdyby Pachelski lub Araszkiewicz strzelili karnego mieliby?my Barce na rozk?adzie - najlepszy mecz jaki widzia?em z trybun (pod wzgl?dem stadionowej atmosfery)
a rok pó?niej znany cwaniak Bernard Tapie otru? nam pi?karzy w Marsylii... |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-03-10, 23:45
|
|
| Liverpool o?miesza Galacticos! |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2009-03-11, 00:43
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Liverpool o?miesza Galacticos! |
Ju? najstarsi nie pami?taj? kiedy oni byli Galacticos.Mimo ?e kibicuje Evertonowi wielki szacunek za upokorzenie Realu. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-03-11, 00:49
|
|
Realmani pewnie nadal ich tak nazywaj? A Pool zmia?d?y? ich w ?wietnym stylu, bez kunktatorstwa "a po co si? przem?cza? po 1:0 na wyje?dzie" |

|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2009-03-11, 16:28
|
|
|
| Dzisiaj na Old Trafford mecz roku. Zrobimy Wam druga Nord Curve:D |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-03-11, 19:58
|
|
|
Real teraz ?mierdzi i tyle Kiedy? jak by? Carlos, Figo i Zidane to by? inny klub ^^ Pami?tam fina? LM z Bayerem Leverkusen to by? mecz.
Dzi? licz? na Inter
W najgorszym wypadku, jak Manchester jednak przejdzie to i tak trafi? na Barcelone pr?dzej czy pó?niej no i b?dzie pozamiatane Do tego Atletico i Arsenal przejdzie. Wed?ug mnie |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2009-03-11, 23:45
|
|
|
| Szkoda Romy ale grunt ?e Inter odpad?(taka ma?a kara za faszystowskie zachowania kibiców Interu) |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2009-03-12, 06:38
|
|
| gotard napisał/a: | | Szkoda Romy ale grunt ?e Inter odpad?(taka ma?a kara za faszystowskie zachowania kibiców Interu) |
a ja tam nie ?a?uje w?oskich klubów. Czerwone Diab?y pokaza?y klas? ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-03-12, 10:27
|
|
|
Powtórka z rozrywki. W?oskie kluby nie daly rady po raz kolejny, z t? ró?nic?, ?e w tym roku uda?o im si? strzeli? jakie? bramki.
Inter beznadziejny i bezz?bny jak niemowle, a Zlatan (przereklamnowany na calej linii, nas-si??-lider Interu) jak zwykle nbie pokaza? nic ciekawego w wielkim meczu. Widzieli?cie reklame (nike chyba) Zlatan vs CR7? Kto? ma w?tpliwo?ci kto lepszy? Ja nie, cho? ?elboja sympatia nie darz?...
Roma jak zwykle odpada. W sumie zaskoczenie ma?e, ale te? z?y omen na przysz?o?c - nawet Arsenal b?d?cy ostatnio w tragicznej formie (u ch?opaków jest tak ze strzelaniem bramek ostatnio jak u strusia z lataniem...), okaza? si? przeciwnikiem nie-do-dobicia.
Juve najlepiej z wloskich teamów, cho? Chelsea przez ca?y czas kontrolowa?a spraw? awansu. Nie mniej, szkoda bianconerrich.
Z innych konfrontacji:
Masakra 12-1 w dwumeczu na korzy?? Bayernu, to nie wypadek przy pracy - to znak, ?e do tej fazy rozgrywek portugalska dru?yna trafi?a nies?usznie...
5-0 w pojedynku Liverpool - Real, pokaza?o ?e los blancos ("krolewsy" nie przechodzi mi przez palce ) cierpi? na ten sam syndrom co Inter - gwiazdy w?asnego podwórka. Raul i spó?ka to dru?yna która po prostu nie umie gra? w pucharach - brak chyba deteminacji i mimo wszystko do?wiadczenia (?). S?aby, wr?cz kompromituj?cy wynik. Barca w tym temacie to niedo?cigniony wzór aktualnie (nawet w bardzo s?abym poprzednim sezonie dosz?a do polfinalu, gdzie ulegla ManU 0-1 w dwumeczu).
Wydaje mi si?, ?e s? goromne szanse na powtórke zesz?orocznych pó?fina?ów, czyli 3 angielskie druzyny na tym poziomie... oczywiscie wszystko zalezy od losowania teraz. |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
|
|