|
Ksi??? ?wi?tope?k a sprawa gejsza. |
| Autor |
Wiadomość |
Mamoniowa
Giermek

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-04-03, 23:32
Baretki:  |
|
|
"Bia?a Tarcza" brzmi nie?le I to powtórzenie imienia w odmiennej formie, bardzo kreatywne |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2009-04-04, 14:53
|
|
|
W ogóle nie rozumiem problemu |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-04-05, 22:10
|
|
|
Je?li kto? móg? tak nazwa? swoje metody pracy "chirurgia g??binowo – psychologiczna ksi?cia Marka ?wiatope?ka ?wi?tope?ka Zawadzkiego (CGPKM??Z)" to znaczy, ?e co? z nim nie tak.
No ale co my si? w ogóle czepiamy? Na pewno jeste?my potencjalnymi zabójcami i si? drapiemy po nosie, jeste?my nikim, a to on jest "Królem Polski" i "jedynym prawowitym potomkiem Piastów!" Najsmutniejsze jest to, ?e on w to wierzy ... Szkoda mi takich ludzi |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-04-05, 22:14
|
|
| Sayon napisał/a: | Je?li kto? móg? tak nazwa? swoje metody pracy "chirurgia g??binowo – psychologiczna ksi?cia Marka ?wiatope?ka ?wi?tope?ka Zawadzkiego (CGPKM??Z)" to znaczy, ?e co? z nim nie tak.
No ale co my si? w ogóle czepiamy? Na pewno jeste?my potencjalnymi zabójcami i si? drapiemy po nosie, jeste?my nikim, a to on jest "Królem Polski" i "jedynym prawowitym potomkiem Piastów!" Najsmutniejsze jest to, ?e on w to wierzy ... Szkoda mi takich ludzi | Z ca?? pewno?ci? ?yje mu si? zdecydowanie lepiej, ni? nam |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2009-04-05, 22:16
|
|
E tam szkoda zaraz. Byle nie wyrz?dzi? krzywdy komu?, co pewnie kiedy? jednak nast?pi.
Bo nie widomo, co komu wmówi. |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-04-05, 22:21
|
|
|
| Wnioskuj? z tego co wyczyta?em, ?e du?o ju? ludziom nagada? i krzywdy narobi?. Ilu jest jeszcze takich, o których nic nie wiemy. To Poskie Towarzystwo Psychologów powinno sie wzi?? za takich ludzi |
|
|
|
 |
|
|