Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Hajda na elfa (le?nego)!
Autor Wiadomość
Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2009-05-03, 17:55   
   Baretki: zalozyciel

No jako? tak si? z?o?y?o, ?e w tym roku tylko RAZ gra?em bez le?nych elfów, wi?c mam delikatn? nadreprezentacj? :bum:

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

Gruby 
Baron

Armia WH40k:
grey knights

Wysłany: 2009-05-03, 19:29   

Plaga WE,?osiu prosze Cie nie wypowiadaj si? na temat mojej armii WE.Ja nie mam ju? czwartej armii nie maj?? chodz jednej na 3000 pkt..Ale nie b?de komentowa?.Krasnoludzkich armii te? s? 3 i kwestia czasu a? stan? si? grywalne,jestem ciekaw co wtedy powiecie...

Zapał 
Arcydemon

Armia WH40k:
Blood Angels

Wysłany: 2009-05-03, 20:07   

Ja pierdole, ale wy macie problemy. W dwóch tematach wa?kuje si? ten sam bezsensowny temat który do niczego nie prowadzi.

Wkurza was taktyka Moj?esza, jest proste rozwi?zanie. Nie gra? z nim. Nikt do tego nie zmusza. Gdy komu? nie odpowiada czyj? styl gry (przeginanie, oszukiwanie czy co tam jeszcze) niech po prostu nie gra.

A te teksty o dublowaniu armii to jaki? ponury ?art chyba. Co ci do tego, ?e kto? chce zbiera? 4 armi? WE w klubie. Jakie? g?upie teksty do Grubego.

szeregowiec ryan napisał/a:
Ja by?em pierwszy

:lol: :lol: :lol:

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Gruby 
Baron

Armia WH40k:
grey knights

Wysłany: 2009-05-03, 21:20   

Dok?adnie.Najgorsze to ?e moje WE te? s? uwa?ane za tchórzy ...

P.S Ja by?em trzeci :lol:

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2009-05-03, 21:34   

Gruby napisał/a:
P.S Ja by?em trzeci

Czwarty jak juz :D

Gruby napisał/a:
Ja nie mam ju? czwartej armii nie maj?? chodz jednej na 3000 pkt

A ja mam na 3 tysi?ce:D

Zapa? napisał/a:
Co ci do tego, ?e kto? chce zbiera? 4 armi? WE w klubie. Jakie? g?upie teksty do Grubego.

Nie chodzi o Grubego czy o to jak? armi? wybra? i czy to jest 5 czy 10 taka sama armia. czytaj prosze ze zrozumieniem, by?o na maturze prawda? nawet troche trudniejsze teksty i jakos da?es rade prawda? OK.

Clue- mnie po prostu dziwi i zastanawia (a kilka razy widzia?em cos takiego w naszym klubie nie tylko w wykonaniu Grubego) jak mozna wybrac sobie armi? bo jest okazj? na Allegro a tak to mia?o miejsce i temu zaden z klubowiczów którzy w taki sposób wybierali armi? nie zaprzeczy (bo z Grubym akurat gada?em i mówi? ze wymieni Chaos na HE bo bedzie 2 stówy do przodu a potem ze koles go wystawi? to wzia? WE). Ale ze mnie to dziwi to nie oznacza ze to neguje i komus cos zarzucam, ja po prostu wybieram armi? której klimat i figurki mi sie podobaja. Kazdy robi co chce prawda? ja mam 4 armi? a ktos inny bierze Orki bo mu Chaos przelicytowali (nie gniewaj sie Wa?ek:D )

Gruby 
Baron

Armia WH40k:
grey knights

Wysłany: 2009-05-03, 21:54   

Mi?osz z racji tego ?e jeste? starszy nie b?de Ci? wy?miewa? :)

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2009-05-03, 22:05   

Kasper z racji tego ze jeste? m?odszy, nie b?de tego komentowa?:D

Gruby 
Baron

Armia WH40k:
grey knights

Wysłany: 2009-05-03, 22:22   

Wiem,bo nie ma czego.Zako?czmy t? k?ótnie bo prowadzenie jej na forum nie ma sensu.

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2009-05-03, 22:32   

Panowie, pami?tajcie ?e ten mój tekst jest w du?ej mierze ?artobliwy. Wkurza mnie powtarzalno?? kl?sk z le?nymi elfami, mam ich przesyt wi?c postanowi?em sobie, ?e nie b?d? z nimi gra? przez czas jaki? i ju? :) Dodatkowo nie lubi? gra? przeciw taktyce partyzanckiej, chocia? przyznaj? i? ta bezradna walka z cieniem jest bardzo klimatyczna. Tyle, ?e jej nienawidz? (a poza tym, to do walk przeciwpartyzanckich g?ównie piechoty si? u?ywa?o :) ). Jeszcze bardziej chyba, ni? armii stoj?cych i strzelaj?cych (bo te przynajmniej potrafi? spróbowa? dorwa?). Wszystkie te frustracje skumulowa?y si? po walce z Moj?eszem, kiedy ani sekundy nie mia?em nadziei na zadanie powa?nych strat hide elfom (stop, k?ami?, wzi??em silver mirror wi?c mia?em nadziej? na po?ow? maga ;) ). I tak jest z welfami u mnie zazwyczaj :(

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Wiśniaa 
Imperator Padyszach

Armia WH40k:
imperial guard

Wysłany: 2009-05-03, 22:40   
   Baretki: 2017ragnarok

Tak nawi?zuj?c do tego tematu, tworz? w?a?nie konn? armi? Chaosu :P .
Ju? si? boje co mnie czeka, bo jestem jeszcze mniej zwrotny ni? breto?ska jazda.

A taktyk? na wygran? Bretonii z le?nikami jest pomalowanie Jo?menów, znacznie to powinno u?atwi? spraw? :)

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2009-05-03, 22:53   

To mniej wi?cej wiem, tyle ?e mam dopiero dwóch z wymaganych pi?ciu, drodzy s? cholernicy jak na ch?opów.

KOOBA.84 
Arcyksiążę

Armia WH40k:
Raven Guard

Armia WFB:
Bretonnia

Wysłany: 2009-05-04, 10:17   

Eeee, Yeomani to akurat dla Lesniaków free-fragi nie ma lepszych celów dla ?uków ni? lekko-zbrojna jazda. Oddzia?y sa ma?o liczne (przez co podatne na panike) i kosztowne (taki Yeoman to 16p...). W dodatku nie bardzo widze w armii elfów jednostki które moglyby si? Yeomanów ba?. Mo?? ?ucznicy... ca?a reszta albo spokojnie przyjmuje szar?e, albo jest nieuchwytna. Spraw? z "hide elfami" trzeba rozwi?zac za pomoc? rycerstwa i charakterów. Ch?opi tu niewiele pomog? (mo?e skomasowany ostrza? przetrzebi nieco wrogich strzelców... tyle). A Moj?esz, fakt, gra baaardzo defensywnie i kampersko, ale mo?na to przeciwko niemu wykorzysta?.

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2009-05-04, 10:26   

Ale przynajmniej nie patrz? przy nich bezsilnie, jak mi bezczelne gnomy biegaj? za ko?skimi zadkami :)
Tak sobie my?la?em o zmasowanych si?ach men-at-arms przeczesuj?cych lasy, ubezpieczanych przez ma?e lance obok. Pielgrzymi byliby do tego jeszcze lepsi, bo z blessem :) Plus dwie damselki, ?eby mnie tak ?atwo magi? nie dzioba?.

KOOBA.84 
Arcyksiążę

Armia WH40k:
Raven Guard

Armia WFB:
Bretonnia

Wysłany: 2009-05-04, 11:47   

Wciagniecie wroga do lasu to najwi?ksze marzenie kazdego Lesniaka. Bretonnia nie ma piechoty, która by?aby w stanie zagrozi? w walce wr?cz Wood Elfickim jednostkom. Standardowa ósemka dryad jest ta?sza od sensownego klocka ch?opów, a ma przy tym du?e szanse ich pomieli?... :(

duscann 
Następca tronu

Armia WH40k:
Iron Warriors

Armia WFB:
Vampire Counts

Wysłany: 2009-05-04, 11:56   

Dawa? mi tutaj tych ch?opaków w rajtuzach :twisted:

Odpowiedz do tematu