|
do kogo na prawo jazdy? |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2009-09-01, 21:22
Baretki:  |
|
|
| Cytat: | | Wsz?dzie? U ka?dego? Nie! Mnie si? zdarzy?o w kilku przypadkach, ?e osoba, z któr? je?dzi?em (te? robi?a kurs, nie instruktor) potrafi?a mi lepiej wyt?umaczy? niektóre rzeczy. |
Mog? si? spytac czego konkretnie nie umiano Ci wyt?umaczyc, czy to tak ogólnie? |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-09-01, 23:52
Baretki:  |
|
|
| Generalnie, to ten temat pasuje do dzia?u Chodzie?, przenosz?. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-09-02, 14:09
|
|
|
| Zapa? napisał/a: | | Cytat: | | Wsz?dzie? U ka?dego? Nie! Mnie si? zdarzy?o w kilku przypadkach, ?e osoba, z któr? je?dzi?em (te? robi?a kurs, nie instruktor) potrafi?a mi lepiej wyt?umaczy? niektóre rzeczy. |
Mog? si? spytac czego konkretnie nie umiano Ci wyt?umaczyc, czy to tak ogólnie? |
ogólnie. Z tego z przypominam sobie na t? chwil? to na pewno ruszanie z górki, do tego przepisy (oczywi?cie wiedzia? wszystko co i jak, tylko ja ciemny zrozumia?em jak mi kto? inny to powiedzia?, nie instruktor)
| Cytat: | | Wybacz, ja maj?c swoje trzydzie?ci godzin wyuczy? bym si? sam, na tyle, ?eby przy dobrym uk?adzie zda? ten wredny egzamin. |
nie ka?dy jest taki zajebisty |
_________________ |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-09-02, 16:23
|
|
|
Kali... szukasz dziury w ca?ym. Skoro by?e? "ciemny", jak to prze?miewnie o sobie powiedzia?e?, to nie wina instruktora. Wiadomo jeden potrafi lepiej wyt?umaczy?, drugi gorzej.
Co do skomentowania moich s?ów. Mówili wcze?niej o mo?liwo?ci, nie o tym, czy wszyscy si? naucz? pomimo g?upiego instruktora. Swoje ?ale ?lij w innym kierunku |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-09-02, 16:30
|
|
|
| Sayon napisał/a: | | Kali... szukasz dziury w ca?ym. Skoro by?e? "ciemny", jak to prze?miewnie o sobie powiedzia?e?, to nie wina instruktora. |
A moja? Nauczyciel jest po to, ?eby nauczy?, w tym wypadku od podstaw. Id?c na lekcj? chi?skiego nikt si? chyba nie spodziewa, ?e elegancko ruszysz, tylko trzeba tego nauczy?.
Zreszt?, mniejsza, nie o to tutaj chodzi. I si? tak nie spinaj, tylko do nauuuki, mamy wrzesie? |
_________________ |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-09-02, 16:39
|
|
|
Mieszkasz w Polsce, wi?c powiniene? przywykn?? do tego, ?e dobry nauczyciel to rzadko??. Chc?c co? umie?, najcz??ciej trzeba samemu przysi???.
A co do mojej szko?y to si? nie martw radz? sobie nie najgorzej |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2009-09-03, 19:58
|
|
|
Ja robi?em u Grabowskich i nie narzekam. Du?ym plusem jest to ?e mo?na zrobi? kurs szybko i bez problemów, instruktorzy te? my?l? nie?li, potrafili wyt?umaczy? o co chodzi, dlaczego tak a nie inaczej, my?l? ?e ni by?o ?le. Co do wyjazdów to druga jazda to pi?a, a i raz mia?em przygod? z jazd? do budzynia po jakie? tam dokumenty, ?eby nie traci? czasu trzeba to by?o zrobi? jak najszybciej . |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2009-09-05, 18:31
|
|
|
Robi?em u Marka ?abiszaka i zawsze go polecam. Kiedy? du?ym minusem jego szko?y by?o d?ugie czekanie na jazd? (by? sam). Teraz ma jeszcze bodaj?e dwóch kierowców, wi?c to si? rozk?ada. Jest ?wietnym nauczycielem, robi ci?gle jakie? uwagi, z zatrzymywaniem samochodu na ?rodku zat?oczonego skrzy?owania w??cznie Jego wyk?ady s? bardzo przydatne i warte po?wi?cenia dwóch godzin tygodniowo. Nie wiem jak wygl?daj? jazdy z jego innymi kierowcami, bo ja raczej stara?em si? mie? zawsze z nim i by?o warto. Jak dla mnie najlepszy w mie?cie, cho? u innych si? nie szkoli?em, to mog? to tak uj??.
P.S. Znaj?c sk?onno?ci, niektórych forumowiczów do wszczynania dyskusji, wyprzedzam fakt i podkre?lam JAK DLA MNIE najlepszy w mie?cie, ?eby nikt mi nie zarzuci?, ?e oceniam bez znajomo?ci konkurencji. |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2009-09-05, 19:50
|
|
|
Tak sie sk?ada ?e Pan Marek to mój osobisty wujek Oczywi?cie nie z tego powodu go polecam ale równiez dla funu podczas jazdy Pami?tacie zakupy puszek w Biedronce i powtarzane jak mantra drocz?co-rozwalaj?ce pytanie: ,,Dlaczego chcia?e? tu wjecha??" -,,Nie chcia?em" -,,Nie k?am" |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-09-06, 01:06
|
|
|
Pablo, sorry, ale je?li nie masz porównania, to ci??ko mówi?, ?e kto? jest najlepszy (i nie ma znaczenia, ?e "jak dla Ciebie")
mo?na powiedzie?, ?e si? poleca po prostu.
To tak z logicznego punktu widzenia
raz jeszcze dzi?ki za odzew |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2009-09-06, 21:45
|
|
|
Dobra, wiedzia?em, ?e to Ty si? odezwiesz. Mo?esz mie? racj?. |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
|
|