Przesunięty przez: Watcher 2013-11-29, 21:24 |
W co aktualnie pykacie na swoich konsolkach |
| Autor |
Wiadomość |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-09-20, 11:51
|
|
|
Ostatnio w PSS pojawi?y si? demka dwóch "pi?ek".
Po raz kolejny naprzeciw siebie staj? PES i FIFA.
Tym razem, ja fan PESa, sci?gn??em równie? Fife. Z racji, ?e demko Fify pojawi?o si? wcze?niej, to t? gre sprawdzi?em pierwsz?. By?em mi?o zaskoczony grafik? i niektórymi zagraniami moich zawodników, mia?em nadziej?, ?e PES dotrzyma kroku. Niestety odpalaj?c tegoroczn? pi?k? Konami przekona?em si?, ?e od cz??ci 2008 prawie nic si? nie zmieni?o. "Komputer" dalej jest prosty i do ogrania okre?lonymi zagraniami (a niby si? ich uczy ), poziom Top Player jest ni?szy ni? ten ?redni we Fifie (a przecie? nie zawsze mamy koleg? z którym mo?emy popyka?). Plus za grafik? równie? dla EA Sports, do tego dochodzi mo?liwo?? wy??czenia asystowania zagra? (o czym pisali?cie kiedy? ju?). Pomimo s?abej szybko?ci gry, bo w porównaniu do PESa jako? wolno ci zawodnicy biegaj? i strzelaj?, wygrywa Fifa ... Przykre to dla mnie bo Pro Evo ukocha?em, a ono stoi w miejscu z naprawd? g?upimi problemikami.
Co wy s?dzicie? |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2009-09-20, 19:28
|
|
|
| Nowych jeszcze nie sprawdza?em, ale mog? si? podpisa? pod stwierdzeniem, ?e ju? w ubieg?ym roku/edycjach Fifka zmia?d?y?a ProEvo cho? sam by?em zawsze zwolennikiem japo?skiej serii. Jako? w ogóle sko?noocy nie potrafi? si? odnale?? w obecnej generacji. |
|
|
|
 |
szokiz
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2009-09-21, 18:50
|
|
|
| Ja m?cz? Battlefield:Bad Company i bete Uncharted 2. |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-09-21, 19:44
|
|
|
Dzi?ki Qore t? bet? masz ?
Battlefield nawet spoko na demku si? prezentowa?, ale jak multiplayer FPS to tylko Killzone cud, miód i malina.
Ja pykam sobie obecnie w InFamous... stety niestety po polsku, ale tak super giera |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-09-21, 22:33
Baretki:  |
|
|
Przejd? j? dwa razy. Gra zjada Prototype na ?niadanie ... wiem co mówi?, bo mam obie pozycje |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-09-22, 19:08
|
|
|
Prototype widzia?em u kumpla i nawet zagra? nie chcia?em, jako? nie to. Demko InFamous najbardziej mo?e mnie nie urzek?o, ale pe?na wersja ju? tak. Mi?o si? gra
Gracie Panowie w Killzone'a online ? |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-09-23, 20:32
|
|
| G?ównie w CoD V, ale w Killzone'a czasami zapodam ... jaki masz nick online ? |
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2009-09-23, 21:12
|
|
|
Swego czasu walczy?em na KZ2 online, ale jednak wol? CoDy. Generalnie je?li gram w fps'a to w?a?nie CoD:WaW (5) - moim zdaniem debe?ciak obecnej generacji, mo?e go nowe Modern Warfare pobije, ale mnie tam IIW.?. wci?? kr?ci. Szczególnie w taaak dobrym wydaniu. Polecam!
PS id: darthqba |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-09-24, 10:50
|
|
|
PS ID: sayon11
Ja CoD nie mam, a w Killzone'a weso?o si? gra bardzo
W tym tygodniu nie dam rady usia?? przed konsol?, ale mo?na si? umówi? jako? na nast?pny weekend. Wy?lijcie friend invite |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-10-17, 09:40
|
|
| Batman: Arkham Asylum ta gra jest po prostu BOSKA i ma niesamowity klimat, czego ?wiatkami wczoraj byli Jack and Zapa? Dr. Crane rz?dzi i jego jazdy z LSD !! Gor?co polecam t? pozycj?. Najlepszy Bat Ever and ever ... |
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2009-10-18, 23:53
|
|
|
Potwierdzam - polecam!! |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-11-08, 14:55
|
|
PSP
Monster Hunter Freedom Unit
Taka niby trzecia cz??? serii wydanej na PSP a tak naprawd? wzbogacona dwójka, ale mimo to ?wietna.
Z tego tez wzgl?du przeskoczy?em od razu z dwójki na t? cz???. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-11-08, 15:18
|
|
| GTA IV: The Ballad of Gay Tony. Po sko?czeniu pierwszego dodatku zakupi?em drugi i nami?tnie w niego gram. Jest ?wietny powala normalnie wszystko, tym bardziej, ?e polepszyli graf?, ale mo?e pokoleji. Wszystko jest spójne z g?ówn? fabu?? GTA IV. Gra zaczyna si? podczas napadku na bank Liberty City (Ci co sko?czyli to wiedz?, o co chodzi ... Niko z Irlandczykami - MIODZIO) gramy Dominikanwem o imieniu Luis. Krótko ... walki w klatkach, kluby, muza, nowe fury, nowe helikoptery, SKOKI NA SPADACHRONIE z drapaczy chmur, jak i z helikoptera, po prostu co? fantastycznego, a fabu?a GENIALNA. Dodatek oceniam spokojnie na 10, tyle nowinek, ?e normalnie g?owa boli ... G-O-R-?-C-O P-O-L-E-C-A-M |
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2009-11-09, 23:28
|
|
|
W przerwach od EyePet'a (czyli i tak tylko w weekendy, kiedy dzieci ju? si? nagraj?) gram nami?tnie w STARDUST HD (nowa mi?o??, gra jest GENIALNA) oraz m?czy?em demo (w najbli?szy weekend kupi? full'a) ZOMBIE APOCALYPSE (to w zasadzie taki Stardust tylko, ?e w konwencji zombie).
No chyba, ?e skusz? si? na MW2 i nic innego nie b?dzie si? liczy?o przez d?u?szy czas. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-11-09, 23:31
|
|
Ten StarDust to nowa mi?o??? A czy to nie jest remake starego amigowego strzelania do asteroidów? Tytu? mi to sugeruje |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
|