|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
|
Forumowicza portret w?asny |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-11-30, 20:31 Forumowicza portret w?asny
Baretki:  |
|
|
Poniewa? Gazza s?usznie zauwa?y?, ?e przecie? nie wszyscy si? tu znaj? (userów coraz wi?cej), spiesz? z odpowiednim tematem
Na pocz?tek ja.
Imi? Marcin, drugie Tomasz, trzecie Jan. Nazwisko mniej szlachetne, wi?c przykryj? je grobow? p?yt? milczenia. W miar? rdzenny chodzie?anin (o ile za autochtona mo?na uzna? cz?owieka, który urodzi? si? w Szamocinie). Mieszkam w samym centrum tego miasta, mniej wi?cej w po?owie drogi mi?dzy twierdzami rodzimej w?adzy duchowej (plebani? parafii ?w. Floriana) i w?adzy doczesnej (urz?dami miasta i powiatu). Wredny prawicowiec z kilkoma lewicowymi zboczeniami. Lubi? muzyk?, niemal ka?d?, disco-polo jedynie jako? nie mog?o przemówi? do mojej wra?liwo?ci. G?ównie jednak d?wi?ki hutnicze. Od 6 lat psuj? ?ycie chodzieskim gimnazjalistom, od 2 ratajskim licealistom. Jak na razie ich dzia?ania odwetowe cechuj? si? s?ab? skuteczno?ci?. Od kilku miesi?cy szcz??liwie zaobr?czkowany. Niedostosowany spo?ecznie ze wzgl?du na swoj? permanentn? niedojrza?o??. Kocha góry. Nie toleruje morza w dawkach d?u?szych ni? 3 dni. Mistrz w traceniu czasu na d?ugich dystansach. Niekoronowany król dyscypliny "Bezradno?? strzelecka na dystansie poni?ej 10 metrów od bramki". Le?. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-11-30, 20:47
|
|
|
widz? ?e z tymi górami i morzem to podobnie jak ja te? kocham góry, szczegolnie tatry, moim ulubionym miejscem w tatrach jest prze??cz Liliowe oraz Czerwone Wierchy nad morzem nigdy nie by?em na d?uzej niz jeden dzien bo poprostu bym tam nie wytrzyma? równie dobrze mozna wejsc do piaskownicy przed blokiem
ja zaprezentuje sie pó?niej. dobry pomys? z tym tematem |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-11-30, 21:09
|
|
| Pablo napisał/a: | | dobry pomys? z tym tematem |
Gratulacje i kwiaty kierowa? do Poznania, Gazza Mansion. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-12-01, 11:40
|
|
|
Maj?c troch? czasu, po mozolnych przygotowaniach do konkursu historycznego, rówie? postanowi?em zami?ci? tu sw? "wizytówk?".
Imi? me B?a?ej, nazwisko Piku?a. Jestem chyba jednym z najm?odszych u?ytkowników tego forum, gdy? maj?c 15 lat, stan??em niedawno przed wyzwaniem, w postaci egzaminu gimnazjalnego . Aktualnie, miejscem mojego sta?ego pobytu jest Pozna?, jednak wywodz? si? tej, jak?e pi?knej mie?ciny- Chodzie?y. Przez nieco ponad 2 lata kszta?ci?em si? u admina, jednak zosta?em brutalnie wyrwany ze wspólnoty Miejskiego Gimnazjum. Umi?owa?em sobie histori?, oraz muzyk?, jak si? Obserwator wyrazi?- hutnicz? oraz l?ejsze odmiany tych?e brzmie?. To chyba wszystko na mój temat. Chcia?bym jeszcze powiedzie?, ?e zgadzam si? z koleg? Paw?em, ?e temat ten to bardzo dobry pomys?, bo wreszcie dowiem si? czego? wi?cej, o niektórych uzytkownikach (szczególnie tych starszych, z których znam bardzo niewielu). |
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2005-12-01, 18:34
|
|
|
A raz kozie, czas na mnie
Pospolite imi? Ania jakich wiele, przezwisko Pantufel, pochodz?ce z filmu Czekolada (tu podzi?kowania dla Sila). Od niedawna uczennica LO. Cechy charakterystyczne: zap?dy marzycielsko-maniakalne, wszystko co si? tyczy Finlandii, Skandynawii, zimy i ?niegu. Nienawidz? lata, temperatury powy?ej 18 stopni i pla?y, blee. Z urodzenia poznanianka mieszkaj?ca w ratajskiej wsi. Jak wi?kszo?? forumowiczów s?ucham ci??szych brzmie?, unikaj?c techno, hh, i tym podobnych. Co si? tyczy zainteresowa? i fobii pozytywnych, s? to zwierz?ta, bynajmniej nie na talerzu. Posiada w domu spory rozwydrzony zwierzyniec. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2005-12-02, 13:48
|
|
|
Imie Mi?osz urodzony szlachetnie w Poznaniu ale mieszkaj?cy w Chodzie?y. Równie? mia? przyjemno?? pobierac nauki u Admina a ?e w nauce pilny by? to dosta? sie do klasy o profilu historycznym ?e tak powiem, w naszym I Liceum gdzie po dzi? dzie? mo?na go podziwiac:) Fan w?oskiej pi?ki no?nej a w szczególno?ci INTERU. Lubi filmy(z wyj?tkiem horrorów których si? boi) i muzyk?(prawie wszystko na czele z Disco Polo).
Uczy si? pilnie przez ca?e ranki ruskiego j?zyka(który zacza? zg?ebiac w tym roku) zwolennik Satana i nauk La Vey'a |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-12-02, 14:45
|
|
| szeregowiec ryan napisał/a: | | zwolennik Satana i nauk La Vey'a |
Dziecinada, dorós?by? |

|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2005-12-02, 14:45
|
|
Imi? me Adrian, drugie Krzysztof, trzecie Jan . Równie? ucz?szcza?em pilnie na lekcje historii z naszym adminem, które zreszt? bardzo mile wspominam(ale to brzmi ) Dumny cz?onek "Texas Rangerów", zawzi?ty obro?ca "murzynka" z klasy... (tej obok pokoju nauczycielskiego, nie pami?tam numeru) Obecnie ucz?szczam do klasy o profilu matematyczno-fizycznej w I LO. Lubie ka?dy gatunek filmów a w szczególno?ci dokumentalne, je?li chodzi o muzyke to ta, która mi si? spodoba . Zainteresowania to m.in. Gry RPG, gry bitewne, ASG, ogólnie poj?te militaria, pi?ka no?na(bardziej czynna ni? bierna) I to chyba na tyle, mo?e napisze jeszcze ?e z Szeregowcem, Kuroki, i Dave'm chodzi?em razem do klasy od 1 klasy SP. To wszystko... |
|
 |
Iliador
Margrabia

|
Wysłany: 2005-12-02, 16:21
|
|
|
Ke, tez mam trzy imiona .
Micha?, Bartosz, Mateusz .
Jak poprzednicy: mia?em przyjemno?? mie? przez 3 lata lekcje historii z adminem . Porownujac to co teraz mam w formie historii - jestem rozczarowany. Pamietam, ze w gimnazjum lekcje o wojnach grecko-perskich byly swietne (tak jak wszystkie , zero notatek, a wszystko sie pamietalo), a teraz - godzinka jakby to byly Fakty, a nie np. Teleekspres . Nudno, sztampowo, zero polotu i finezji....
Obecnie uczeszczam do I klasy LO na Zeromskiego w Ch-z city. Profil polski-historia-niemiecki (klasa IC - podobno jestesmy popularnym tematem rozmow wsrod grona pedagogicznego (kazdy sprawdzian, kartkowka, cokolwiek, to minimum polowa jedynek), a i IA nie ustepuje ponoc (zachowanie) (pozdrawiam innych licealistow i gimnazjalistow ).
W zainteresowaniach zwykle wpisuje muzyke (metal, rock, OSTy, jrock, jpop, troche powaznej, etnicznej, etc.), do niedawna jazde agresywna na rolkach (poki zem tego, nie stuknal, od tamtego czasu ani w pelni kondycji, ani checi specjalnych ni mam ), ezoteryke, okultyzmem, parapsychologie, psychologie, religie, filozofie, m&a, troche ksiazki, takie tam . |
| Ostatnio zmieniony przez Iliador 2005-12-03, 08:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2005-12-02, 17:46
|
|
|
| Watcher napisał/a: | szeregowiec ryan napisa?/a:
zwolennik Satana i nauk La Vey'a
Dziecinada, dorós?by? |
to by? ?art oczywiscie:) |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2005-12-02, 18:51
|
|
|
Teraz kolej na mnie.
Imiona (kolejno): Andrzej, Krzysztof, Pawe?.
Cz?onek elity, czyt "Texas Rangers", mieszkaniec Chodzie?y urodzony w Szamocinie (gdyby rodzice przeprowadzili by si? tu rok pó?niej). By?y ucze? naszego stwórcy, niestety wtedy jeszcze na tyle nie rozs?dny, by trafi? do klasy o profilu mamtematyczno-informatycznym. Podczas nauki w gimnazjum miejscem spotka? z kolegami by?a kafejka gdzie obs?uguje "Nie bobobo", kultow? gr? by? "Medal", w którym oczywi?cie brylowa?em . Moim g?ównym zainteresowaniem jest Japonia, a pobocznymi oczywi?cie historia (wynika to z profilu klasy ). Jedno z moich hobby to spacerowanie, (zw?aszcza po górach, po których moge wedrowa? ca?ymi dniami ) a podczas tego robienie zdj??. Drugie to anime , powoduj?ce dzine zachowania nie zrozumia?e dla wi?kszo?ci ludzi. Potem jest WFB, ASG. S?ucham ró?nej muzyki od poezji ?piewanej przez jazz do rocka. Nie trawie Disco-polo, techno i obornickeigo hip-hopu.
Chcia?bym równie? podzi?kowa? Watcherowi, gdy? jego forum przyczyni?o si? do zapoznania si? z forumowiczk? silkiem. Zaowocowa?o to tym, ?e obecnie jeste?my razem . |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2005-12-02, 22:42
|
|
|
No tak. Skoro Kuro-chan si? wypowiedzia?, to ja te? musz?, bo jakby to by?o X3
Na imi? mam Julka, jak bohaterka dramatu Szekspira i ja aktorka, której nie lubi? -_- Drugiego nie posiadam, a trzecie to Zoe. Lat mam 16. Wg rodziców jestem w strasznym wieku, wieku 'buntu i z?o?ci na ca?y ?wiat', co wcale nie jest tak do ko?ca prawd?. ?yj? chwilami we w?asnym ?wiecie, jednak potrafi? to jako? pogodzi? z szar? proz? ?ycia. Przynajmniej narazie. Interesuj? si? Japoni?, m&a oczywi?cie, literatur?, subkulturami wszlekiego rodzaju i troch? okultyzmem, tylko w teorii oczywi?cie. Kocham rysowa?, co nie oznacza, ?e mi to wychodzi -_- S?ucham wszelkich odmian j-music, troch? metalu (tylko w tej l?ejszej odmianie), tzw. shit punku, jak to kiedy? kto? na tym forum powiedzia? no i troch? bluesa. I LO w Chodzie?y. Interesuj? mnie tylko przedmioty humanistyczne, dlatego z reszt? mam problemy. Mia?am zaszczyt by? uczennic? admina *uk?on* ^_^ Szcz??liwie zwi?zana jestem z wy?ej postuj?cym KurokiKaze, co jest ewidentn? zas?ug? admina, wi?c k?aniam si? po az drugi ^_^ *uk?on*
No, to by by?o na tyle ^_^ |
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-12-05, 22:00
|
|
|
Yyyy...to mo?e tak...najpierw przedstawie swoj? skromn? osob?... Mam na imie Mateusz, Pawe? nazwisko za d?ugie...a zw? mnie: mycha, myszak, mauser, myszka, mysza, mycho?ek..etc.-nevermind . Mam 16 lat, mam d?ugie w?osy-niski(perkusi?ci ogó?em s? ma?ego wzrostu) ucz?szczam do I LO w Chzy-klasa biologiczno-chemiczna. Mieszkam obecnie w budzyniu- niestety, tzn. w budzyniu tylko ?pie bo g?ownie przebywam w chzy W tym pi?knym mie?cie mieszka?em przez 7 lat. Urodzi?em si? w Pile. Interesuje si? muzyk?-g?ównie t? z klimatem-przynajmniej dla mnie, od blues'a do ci??kiego i szybkiego metalu(nie lubie blacku ani death metalu). Mój zawód jak narazie to b?bniarz, raczej hobby. Gram w zespole Paranoid...i ju? od jutra w Peace....co by tu jeszcze napisa???...Niestety nie mia?em przyjemno?ci spedzania lekcji historii z panem adminem... |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-12-06, 00:15
|
|
| KurokiKaze napisał/a: | | Zaowocowa?o to tym, ?e obecnie jeste?my razem |
Jestem zaszczycony |

|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-12-08, 14:13
|
|
|
Jakub.Micha?.Jan ( Jaka? moda chyba ) Urodzony na?cie lat temu w Szamocinie w czwartek o 5,40 rano. Chodzi?em do trójki (SP3) (technike mia?em z mam? Gazzy i Matiego ) potem do MG ( historia, mimo mych upodoba? biologiczno-chemicznych, okaza?a si? najciekawszym przedmiotem-obecnie tak nie jest ) Nie lubi? : matmy, wosu, historii (TERAZ!!!- zaznaczam:) ), przedsiebiorczo?ci i niemieckiego. "Szcz?sliwy zawodnik biegu maturanego" czy jako? tak, jak to pi?knie i twórczo napisa? Watcher, na swej nowej stronie. Poza biologi? ?ycia (?adne okre?lenie ) interesuj? si? fantastyk?, muzyk? (gram), bitewniaki. S?ucham: Metalu, ró?nych odmian Rocka, nie trawi?: Nowej fali muzyki pseudoci??kiej np Tokio Hotel, albo Vanila Ninja czy inny badziew który leci na MTV, hip hopu polskiego ( to wd?g mnie muzyka ameryka?ska i tak ma by?, poza tym stary hip hop z lat 80-90 to by?o co? ) Techniawek w stylu "4 dni ?mierci" lub "sunrise ekwador" (Ale ATB niech sobie cichutko p?ynie, mi to nie przeszkadza.) Tyle, mo?e kiedy? co? wi?cej. |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
|
|
phpBB by
przemo
|