Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Star Wars
Autor Wiadomość
Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-08-13, 13:18   Star Wars
   Baretki: zalozyciel

Na drugim forum Gazza bodaj?e sprzeda? wiadomo?? o maj?cym powsta? serialu. Czy kto? wie, jaka b?dzie jego obsada?
:dad:

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2005-08-31, 12:30   

Pewnie g?ówn? rol? zagra Industrial Light & Magic :-D

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-08-31, 12:48   

Mówi?c szczerze nie wiem, czy by?aby to dobra wiadomo?? :)

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-08-31, 22:33   

A mnie to szczerze pisz?c niewiele obchodzi. Dotychczasowe aktorstwo by?o zawsze zadowalaj?ce, a mi osobi?cie i tak na tre?ci a nie obsadzie zale?y. Tu chodzi o magi?, a tej mam nadziej? nie zabraknie czego dowodem mog? by? CLONE WARS. Proste, a zarazem jak?e pe?ne w swej wymowie. :vader:

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-09-20, 20:36   

Newsy o serialu:
"...prace nad scenariuszami b?d? prowadzone na ustronnym "Skywalker Ranch". Pocz?tek prac zapowiadany jest na stycze? 2006. George b?dzie produkowa? nie posiadaj?cy jeszcze tytu?u serial wspólnie z Rickiem McCallumem.
Akcja ma by? umiejscowiona w czasach po powstaniu Imperium, b?d? to prawdopodobnie przygody imperialnych ?owców nagród. D?ugo?? serialu planowana jest na 50 godzin. Zdj?cia rozpoczn? si? w 2007 roku w Australii." - cytat pochodzi z ICO.

A tak prezentuje si? polska ok?adka E III. Premiera 01.12.2005. Cena 79,99!!

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-12-13, 20:24   

Jak niektórzy ju? wiedz? by?em swego czasu na imprezie z okazji premiery EIII na DVD. Uroczysto?? u?wietni?a obecno?? przedstwicieli Polish Outpost'u legendarnego 501 Legionu, którym dowodzi? sam Darth Vader.
Ujm? to tak: panowie posiadaj? oryginalne kostiumy, których u?yto podczas kr?cenia starej trylogii. Na pocieszenie dodam, ?e ka?dy ch?tny mo?e sta? si? posiadaczem takiego cacka. Sprzedajcie swój dobytek, samochód czy te? m?odsz? siostr?/brata i zbroja Wasza.
Na imprez? uda?em si? z aparatem wi?c tu? po zakupie kompletu (standardowa cena filmu na p?ytce DVD to 69,99, jednak w MM mo?na go dosta? za 49.99,a w dniu premiery do?oczano do niego dodatkowy DVDRom STARWARS:EIII ACTIVITY CENTRE plus POSTER z EIII ofkoz!) uda?em si? w miejsce gdzie panowie zach?cali swoj? obecno?ci? do zakupu, ch?tnie rozmawiali o swojej organizacji i pozowali do zdj??. Gdy nie?mia?o zbli?a?em si? do nich z aparatem, jeden ze szturmowców sam wyszed? mi na spotkanie i gdy wyci?gaj?c do mnie r?k? w akompaniamencie klasycznego KSzzYKK z komunikatora jego che?mu dobieg?o do mnie CZE?? - po raz pierwszy przesz?y mnie po plecach ciary. W tym momencie zwrócili si? do mnie dwaj pozostali szturmowcy i ju? w trójk? z charakterystycznym "KSzzykk" poprzedzaj?cym i ko?cz?cym ka?d? ich wypowied? podj?li ze mn? krótk?, acz obiecuj?c? pogaw?dk?, w której us?ysza?em propozycj? wst?pienia w szeregi Polish Outpostu bowiem poszukuj? kogo? na Vadera, a mój wzrost idealnie by si? nadawa? do tej roli. Wtedy do grona do??czyli jeszcze dwaj oficerowie, gwardzista i sam legendarny Boba Fett!! Chwil? pó?niej (nawet nie musia?em ich o to prosi?!) ch?opaki postanowili mnie "sku?" i tak sfotografowa?. Kurcze, nie wiem czy jeste?cie sobie w stanie wyobrazi? jakie to uczucie znale?? si? po?ród postaci z naszej ulubionej sagi. Jasne, ?e nie s? to aktorzy z filmu, jednak ich oryginalne (zakupione wprost od producenta filmowych zbroi (warte KUP? forsy!)) kostiumy, wyposa?one nawet w takie detale jak modulatory g?osu, wzbogaceni o filmowe blastery robi? piorunuj?ce wra?enie! Wierzcie mi! Nie jestem dzieckiem ale jak znajd? kiedy? woln? gotówk? to sam sobie co? takiego zafunduj?! Powalaj?ce!
A oto wybrane zdj?cia z spotkania i nie tylko.

A to dwa fachowe zdj?cia z witryny 501 Legionu.

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2005-12-13, 23:53   

Nie nooo szok :D pozazdro?ci? !!!! Sam bym pewnie si? zla? z wra?enia jakbym ich zobaczy? :-P ?wietnie, ?e i u nas s? tacy fanatycy i pojawiaj? si? w?asnie na ró?nych imprezach jak np ta zwi?zana z premier? EIII na dvd. Swoj? drog? film powala, a dodatkowe sceny s? osza?amiaj?ce i bardzo klimatyczne. Nie widzia?em ca?ego filmu w wersji rozszerzonej jeszcze, ale po urywkach moge spokojnie stwierdzi?, ?e jest super !!
Co do kostiumów i pancerzy kolesi to mi si? marzy w?a?nie zbroja samego 'The One" Lorda Vader'a !!!! Miaaaazgaaaaaaaa !!!!! JA sobie nie wyobra?am !!!! Codziennie bym wskakiwal w strój i ?azi? po ulicach :D Ale ceny za "z filmu wzi?t?" liczy? trzeba w tysi?cach dolarów z tego co wiem :shock:

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-12-13, 23:55   

Powiem tylko, ?e i ja ich widzia?em na ?ywo :) Fotek nie mam, bo nie mia?em poj?cia, ?e co? takiego tam b?dzie :( I nie widzia?em gwardzisty Imperatora niestety :( Ale i tak wra?enie by?o :storm: :ok:

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-12-16, 12:24   
   Baretki: tartar zalozyciel

Respect :vader:

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2006-01-31, 19:05   

Oto ciekawy poster Dartha Vadera jaki naby?a nasza "reprezentacja" na wyje?dzie na wyspy.

Niby taki sobie posterek (kapitalny w sumie! :vader: ) jednak jego fenomen jest dostrzegalny dopiero z bliska. Okazuje si? bowiem, ?e ca?y jest wykonany z tysi?cy malutkich kadrów ze STAR WARS!! Smaczny k?sek! :boba:

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2006-02-14, 12:43   Zmar? Phil Brown (SW)

http://film.onet.pl/0,0,1260357,wiadomosci.html

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2006-02-14, 18:38   

zakladanie odrebnego topica i to na dodatek o tematyce starwarsowej, ?eby podac link to ju? lekka przesada! Dzieki za info ale na drugi raz przemysl to. Admin, przenie? to.

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2006-02-14, 20:07   

Gazza napisał/a:
zakladanie odrebnego topica i to na dodatek o tematyce starwarsowej, ?eby podac link to ju? lekka przesada! Dzieki za info ale na drugi raz przemysl to. Admin, przenie? to.

Tak masz juz u admina nagrzebane wiec ta proba podlizania sie zdecydowanie nie trafiona:P

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2006-02-14, 20:11   

Dajcie spokój, faktycznie post bardziej pasuje do SW, peace (not pis) on earth ;)

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2006-02-15, 18:35   

gotard napisał/a:
Tak masz juz u admina nagrzebane wiec ta proba podlizania sie zdecydowanie nie trafiona:P

?e niby ja? Ciekawe co masz na my?li. BTW: i uwa?aj do kogo si? zwracasz, na tym forum mam status moderatora. :twisted:

Odpowiedz do tematu