Przesunięty przez: Watcher 2013-11-29, 21:25 |
Miejsce na dyskusje, k?ótnie i swawole! |
| Autor |
Wiadomość |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-10-06, 21:41
Baretki:  |
|
|
Pierwsze s?ysz? by jaki? abonament mia? by? |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-10-07, 06:32
|
|
To pewnie na PC-tach , bo na konsolach na pewno NIE |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-10-07, 14:53
|
|
| Drzewiec napisał/a: | To pewnie na PC-tach , bo na konsolach na pewno NIE |
Exacly |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-10-07, 15:43
|
|
| Drzewiec napisał/a: | To pewnie na PC-tach , bo na konsolach na pewno NIE | Odezwa? si? ten, co p?aci abonament za sam dost?p do gier sieciowych |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-10-08, 14:18
|
|
Spokojnie mog? oddawa? miesi?cznie na paczk? papierosów, je?eli tylko ulepszy to jako?? us?ug, jak i grania |
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2010-10-08, 15:57
|
|
|
Ja nie wiem - czy wy nie czytacie prasy konsolowej??
Od dawna ju? si? mówi o wprowadzeniu abonamentu (przez Activision) na online w CoD. Wprawdzie jeszcze nie w Black Ops ale mo?e ju? przy okazji nast?pnej (czyli za rok). Pazerno?? Kotticka (w?a?ciciel Activision (ale oni chyba nie s? wydawc? Assassina)) nie zna granic. Jak znam fascynacj? graczy CoDami to pewnie znajd? si? fanatycy, którzy zaczn? op?aca? ten proceder daj?c rynkowi do zrozumienia, ?e gracze gotowi s? ponosi? (prócz i tak drogiego zakupu samej gry) dodatkowe koszta.
Ja nie zamierzam bra? w tym udzia?u. Zbojkotowa?em ju? mappacki do MW2 (gra zreszt? przeci?tna, przy Battlefield'zie to ju? nawet ?redniak), zastanawiam si? nawet czy inwestowa? w BlackOps (je?li to chyba tylko z uwagi na Treyarch, którzy IMO dostarczyli najlepszego CoDa - World at War). Zreszt? co tu du?o gada? - Infinity Ward rozpad?o si? przez tego pazernego pokurcza, a i seri? CoD swoimi zabiegami chce chyba na dno ?ci?gn??. W Assassina wcale nie gram wi?c mnie to nie interesuje, ale je?li gracze wejd? w taki uk?ad to koniec darmowego multi b?dzie realny.
Ola? to, jest tyle dobrych gier .... |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-10-08, 10:52
|
|
Moim zdaniem Battlefield jest inne ni? CoD. To jest symulacja, sam nic nie zdzia?asz, a MW to mi?e fragowanie, które zawsze mo?esz zagra?. Nie wiem jak to rozwi??e M$ , który pobiera ju? op?aty za abonament. Call jest ?wietny, a Black Ops zapowiada si? wy?mienicie, ale poczekam na recke i wtenczas ?ykne j? przy pozytywnej opinii, ale jak pisa?e? jestem spokojny o Treyarch, bo jeszcze mnie nigdy nie zawiedli. |
 |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-10-08, 20:22
|
|
|
Ja nie stwierdzam faktu, tylko pytam bo zupe?nie nie wiem. Co do Assasina to podniós? poprzeczk? bardzo wysoko w byle co teraz mi si? gra? nie chce, dzi?ki tej grze pozna?em Leonardo Da Vinci .
Co do CoDa to popieram MW2 jest na d?u?sz? met? cienkie. U mnie króluje CoD: WaW i oczywi?cie tryb zombie, ostatnio nawet ?ci?gn??em kilka nowych map. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-10-09, 13:10
|
|
To polecam Left for Dead, Dead Rising 2. Twoja opinia na temat MW2, ?e na d?ug? met? jest cienka. Nie wiem czy si? ?mia?, czy p?aka?, ale Kuroki prosz? o wyja?nienie tej opinii o argumentacj?, bo takie rzucanie hase? to nie w twoim stylu. Ja na razie mam 10 dni grania w MW2 wszystkie nowe mapy, które s? wyqrwiste. Wi?c czekam na twoj? gor?c? wypowied?, aby ci? ostro z kontrowa? |
 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-11-30, 06:40
|
|
| Mo?e kto? mi wyja?ni?, dlaczego tak jad? po GT5, obserwuje wszelak? krytyk? na temat tej gry. Ma kto? ? |
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2010-12-02, 16:25
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | Mo?e kto? mi wyja?ni?, dlaczego tak jad? po GT5, obserwuje wszelak? krytyk? na temat tej gry. Ma kto? ? |
A dlaczego jad? po Black Ops? Debile najzwyczajniejsi, trolle etc. Nie szkoda czasu na czytanie takich pierdów? |
|
|
|
 |
Bono
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2010-12-02, 21:50
|
|
|
Witam!
Zabieram g?os w dyskusji cho? nie jestem ekspertem od konsol. Jak rozumiem "jad?" oznacza, ?e recenzje s? raczej stonowane?
Mo?e to dla tego, ?e gry s? s?absze ni? obiecywali twórcy i ni? wyobra?ali sobie gracze? |
_________________ M&C |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-12-03, 11:42
|
|
| Gazza napisał/a: | | Drzewiec napisał/a: | | Mo?e kto? mi wyja?ni?, dlaczego tak jad? po GT5, obserwuje wszelak? krytyk? na temat tej gry. Ma kto? ? |
A dlaczego jad? po Black Ops? Debile najzwyczajniejsi, trolle etc. Nie szkoda czasu na czytanie takich pierdów? |
Jakie Black Ops, chodzi mi o Gran Turismo 5. Przecie? Call of Duty jest Bogiem strzelanek
Chodzi o to, ?e Polyphon (chyba dobrze napisa?em) robi?o t? gr? przez 5 lat i pono?
(opinie graczy, nie moja) gra nie ró?ni si? od prologue. Sam system jazdy jest s?aby, zniszczenia wozów to pono? jaka? kpina. Dlatego moje pytanie skierowane jest do maniaków, a mo?e nawet posiadaczy GT5. Czy?by Król umar? ? |
 |
|
|
|
 |
Darth Krizz
Baron

|
Wysłany: 2010-12-03, 15:32
|
|
|
Jakie Black Ops, chodzi mi o Gran Turismo 5. Przecie? Call of Duty jest Bogiem strzelanek
Chodzi o to, ?e Polyphon (chyba dobrze napisa?em) robi?o t? gr? przez 5 lat i pono?
(opinie graczy, nie moja) gra nie ró?ni si? od prologue. Sam system jazdy jest s?aby, zniszczenia wozów to pono? jaka? kpina. Dlatego moje pytanie skierowane jest do maniaków, a mo?e nawet posiadaczy GT5. Czy?by Król umar? ?[/quote]
Szkoda ?e w nowym PSX extreme recki GR5 nie ma mo?e tam by napisali co? sensownego , Anyway my?l? ?e oceny s? jakie s? przez te nieko?cz?ce si? przek?adanie premiery - Graczom si? przejad?o i tyle .
Ps: Co Call of duty to si? zgodz? : Bóg strzelanek Ale nie mam z kim gra? BO micha? m?czy AC : Brotherhood DAMN |
_________________ Prawid?owo tylko KOLOR ZIELONY
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2010-12-15, 22:26
|
|
|
W N+ GT5 dosta?o 9,6/10 - póki co jedyna profesjinalna recenzja w prasie drukowanej. Zreszt? recenzje wsz?dzie ma bardzo dobre. Szum robi? trole, które nawet kopii gry nie maj?, hahaha.
Black Ops te? wszyscy jako? bluzgaj?, a online wci?? ?rednio 600 tys graczy widz?.
CoD Bogiem strzelanek?!? Hmmm, mo?e jeszcze World at War nim by?, ale od czasów Battlefielda BC2 jestem zdecydowanie odmiennego zdania. CoD to taki król popu bym powiedzia? (zbie?no?? z M. Jacksonem nieprzypadkowa), a BC2 to praktycznie Vangelis.
| Drzewiec napisał/a: | | Czy?by Król umar? ? |
Zaczynasz pisa? jak jaki? redaktor Pudelka, a nie truplaya!! The Force is weak in You!! |
|
|
|
 |
|
|