Przesunięty przez: Watcher 2010-02-03, 22:29 |
Heliogabal |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2010-11-23, 14:51
Baretki:  |
|
|
?eby nie by?o od nast?pnej tury deklaruje gr? na nowym kodeksie. |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-11-27, 19:23
|
|
Propozycja: od VII tury progresja losowanych punktów si? zwi?kszy do 100 i wygl?da? b?dzie tak:
VIII 800-1000
IX 900-1100
X 1000-1200
XI 1100-1300
itd...
Co Wy na to? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-11-28, 12:00
|
|
Jestem ZA
There is only WAR !! |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2010-11-28, 12:20
|
|
| Ja bym odrobin? zwi?kszy? pu?ap. O 50 albo o 100. |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-11-28, 12:27
|
|
| Progresja o 150 lub 200? Je?li ju?, to 150 wola?bym. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-12-02, 23:30
|
|
|
| Mi najbardziej pasuje pierwsza propozycja Watchera. |
|
|
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-06, 22:02
|
|
|
Dr?yjcie przed potworn? rzezi? czyhaj?c? w powietrzu!! oto nadchodz? z odch?ani nico?ci Necroni i ich mroczka krucjata na istniej?ce uniwersum istot my?l?cych.
w skrócie Necroni wchodz? do gry:P
Tak swoj? droga odpowie mi kto? w którym momencie zaczynam zabaw? na planecie? |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2011-02-24, 14:17
|
|
|
Po d?u?szej przerwie. Niestety przykro mi to pisa? ale musze zrezygnowa? z grania kampanii poniewa? kompletnie brakuje mi czasu na granie w figurki:/ no niestety czasem tak to ju? jest.
Przepraszam za spowodowanie opó?nie? i ?ycz? dobrej zabawy. 4ty legion Iron warriors wycofuje si? z Heliogabala. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2011-02-24, 14:21
|
|
| duscann napisał/a: | | 4ty legion Iron warriors wycofuje si? z Heliogabala. |
Noooooo???????! |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-24, 15:08
|
|
Szkoda, ale mam nadziej? ?e zagramy tak zwyczajnie, bez kampanii jak znajdziesz czas |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-02-24, 15:38
|
|
| My?la?em, ?e z godnym przeciwnikiem przyjdzie mi stacza? boje, a tu kicha ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-24, 17:36
|
|
|
| duscann napisał/a: | | Niestety przykro mi to pisa? ale musze zrezygnowa? z grania kampanii . |
Duscan... Na pewno??(je?li tak to mog? przej?c jednego z twoich monolitów(obecne miejsce które<b?d? zajmowa? na mapie> nie ma ?adnego, a droga do którego? jest daleka i usiana trupami)
Ale to jeszcze zale?y dok?adniej od Watchera gdzie mnie rozlokuje na mapie dok?adniej... i tak mi wszystko jedno bo niezale?nie gdzie b?d? to mam po jednej Zapa?a a po drugiej kacpra;]
| Drzewiec napisał/a: | | My?la?em, ?e z godnym przeciwnikiem przyjdzie mi stacza? boje, a tu kicha ... |
Spokojnie, jeszcze si? napocisz, walcz?c ze mn? co? na ciebie wymy?le;]... ju? mam ma?y pomys? ale bym musia? raz próbnie zagra? z tob? by wiedzie? co w tym tau robi A?A(znam tylko mo?liwo?ci Chaos Marines) |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-24, 19:09
|
|
| JadziaKage napisał/a: | Duscan... Na pewno??(je?li tak to mog? przej?c jednego z twoich monolitów(obecne miejsce które<b?d? zajmowa? na mapie> nie ma ?adnego, a droga do którego? jest daleka i usiana trupami)
Ale to jeszcze zale?y dok?adniej od Watchera gdzie mnie rozlokuje na mapie dok?adniej... i tak mi wszystko jedno bo niezale?nie gdzie b?d? to mam po jednej Zapa?a a po drugiej kacpra;] |
Dobra Jadza, pozwolisz ?e Ci pomog? chocia? z jednej strony nie jest mi to za bardzo na r?k? to z drugiej jakie? korzy?ci z tego dla mnie mog? byc.
Po pierwsze to nie Watcher, tylko Ty wybierasz gdzie l?dujesz. Twoje akcje odbywaj? si? na koniec tej tury, czyli po deklaracjach Kacpra w odpowiednim temacie a nie tutaj.
L?dowanie tam gdzie chcesz teraz to kiepski wybór z dwóch powodów. Po pierwsze nie ma tam zbytnio monolitów. Po drugie s?siadujesz z najgro?niejszym i najsilniejszym przeciwnikiem na Heliogabalu a droga do monolitów b?dzie Ci? drogo kosztowac.
Natomiast po rezygnacji Duscanna sytuacja taktyczna bardzo si? odmieni?a i otworzy?o si? przed Tob? morze mo?liwo?ci. Na terenach opuszczonych przez Chaos s? dwa monolity. Jeden w Attyce, drugi w Alezji. Gdzie wyl?dowac musisz zdecydowac sam A wi?c we? przyjrzyj si? dobrze mapce i wybierz dobrze.
pozdro 600!
?mierc niebieskim! |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2011-02-24, 20:23
|
|
| Alezja by?a i b?dzie eldarska! |

|
|
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-24, 23:56
|
|
|
Zobacz? jak b?dzie wygl?da? Mapka(po aktualizacji z ko?ca VI tury... ), wtedy zobacz? gdzie mog? si? rozbi? moim weso?ym obozem ;]
(prosz? o zaktualizowanie mapki po tej turze) |
|
|
|
 |
|
|